perdele plisate cu propriile lor mâini de productie de

  • Jaluzele de hârtie: materialele și instrumentele necesare
  • Efectuarea perdele de hârtie
  • Cum de a stabili perdele plisate în fereastra?

Perdelele de pe ferestre - un mod frumos de a termina interior, oferindu-i un confort sporit. Coase jaluzele plisate cu mâinile lor nu este dificil. Draping perdele realizate din astfel de material textil sau hârtie și pot fi aranjate atât pe orizontală cât și pe verticală. Cand coaseti materialul, culoarea și textura acestuia, puteți alege din mai multe opțiuni. hârtie plisată cu propriile lor mâini - o soluție bună pentru cei care de multe ori schimba interiorul sau stabilindu-se pentru mult timp. Producția lor este petrecut un pic de timp.perdele plisate cu propriile lor mâini de productie de

Jaluzele plisate pot fi făcute din hârtie grea, pânză sau tapet.

perdele bine alese pot schimba complet interiorul și actualizați-l. De aceea, înainte de a utiliza serviciile de designeri, puteți încerca să facă mici modificări, care pot îmbunătăți în mod semnificativ aspectul spațiilor.

Acest tip de perdele seamănă cu obloane, dar sunt realizate din tesatura cutat sau hârtie. Susține un astfel de design cu ajutorul unui sistem special de corduri și merge acordeon stivuite sau răsucită în jurul curelei la înălțimea dorită. Pentru a face astfel de perdele cu mâinile sale, nu este dificil, iar ele sunt accesibile.

Jaluzele de hârtie: materialele și instrumentele necesare

Jaluzele de hârtie care, în prezent pot fi găsite mai multe și mai des, are o serie de avantaje. Desene pe hârtie poate fi variată paletă de culori este mai bogată decât cea a țesutului. Hârtia poate fi pliată în orice formă (atât pe orizontală și verticală). Această salvare pentru cei care nu au știut cum să coase sau nu este la masina de cusut de mână. falduri orizontale de pe blind-urile se bucură acum mult mai popular decât verticală. Astfel de perdele se va extinde vizual cameră și aceasta este ceea ce lipsește adesea dureros în casele de astăzi.

perdele plisate cu propriile lor mâini de productie de

verticale. Schema de pliuri

  • hârtie;
  • sipci de lemn;
  • clei;
  • fir puternic sau cordon subțire;
  • sulă.


Înapoi la cuprins

Efectuarea perdele de hârtie

Produce astfel de jaluzele este cel mai convenabil, folosind instrucțiuni pas cu pas. La fiecare fereastră nevoie de 2 benzi de lemn, lățimea corespunzătoare. În cazul în care cureaua rotundă, nu este necesară nicio acțiune suplimentară. Dacă au o secțiune transversală pătrată sau dreptunghiulară, semifabricatul hârtie îndoită dorit de mai multe ori și apoi călcată de fier, formând falduri. Partea superioară este atașată la lipici durabil de bare, puteți utiliza, de asemenea, cuișoare mici. Deosebit de bun pentru a utiliza prezoane în cazul ca rola jaluzele plisate vor fi folosite tapet de vinil.

perdele plisate cu propriile lor mâini de productie de

Schema de pliuri orizontale.

Adeziv pentru o mai bună uscare poate fi lăsat sub presiune pentru ceva timp, puteți utiliza pentru jaluzele lipirea bandă adezivă bilaterală. Dar această conexiune este de scurtă durată, ca acțiunea benzii soarelui își pierde rapid proprietățile sale, dar, de asemenea, are tendința de a pata de hârtie, care este vizibil mai ales pe blind-uri albe.

Pe marginea de perdele plisate, folosind o sulă face găuri. fir extins prin el (sau cablu) este fixat pe placa superioară. Pe o copertina foarte larg poate fi întinsă fir la fiecare 0,5 m, în destul de îngustă - un pic mai des. Pentru a monta perdele plisate au fost durabile și de înaltă calitate, găurile făcute în șipci de lemn, top noduri de fire fixe și lipite.

Înălțimea ferestrei și îndreptase blind-urile trebuie să fie calculată cu atenție, atunci hârtia trebuie să fie tăiate la lungimea dorită.

Apoi, de asemenea, marginea de jos este lipit de bara si este fixat pe ea capetele de filamente. Design-ul ar trebui să se usuce un pic otvisnut, în cazul în care a făcut din tapet. Hârtie plisat perdele gata.

Înapoi la cuprins

Cum de a stabili perdele plisate în fereastra?

Puteți rezolva aceste structuri, atât deasupra deschiderii ferestrei, și direct pe cadrul fiecărei ferestre ca sunt obținute perdele de lumină. Fixarea cadrului oferă mai multă libertate pentru a deschide ferestrele, dar în același timp, fereastra deschisă va fi dor de razele soarelui în cameră.

Fixarea de deschidere a ferestrei poate fi făcută la un perete sau tavan. Aderarea la plafonul este de preferat, deoarece creează o impresie mai holistică a interiorului. Fixarea cadrului nu permite utilizarea deplină a pervazul ferestrei, în creștere acasă flori, ca și cu perdele închise le va fi dor lumina.

Metoda de atașament, există mai multe, și fiecare persoană care le alege în funcție de propria lor comoditate. mod economic pentru a fixa perdele de hârtie pe fereastra - pentru a cumpăra cârlige autoadezive. Firele sunt trecute prin șipci de lemn sus și de jos, după care au fost fixate într-o buclă. Cârligele sunt atașate la fereastră și au închis cortina. Buclele care sunt vizibile, puteți decora ciucurii de fire, margele, panglici, sau orice alt popular cu moda.

Un alt mod de fixare jaluzele plisate. Este terminat de construcție din plastic că rama ferestrei trebuie să fie fixate cu șuruburi. Firele sunt trecute prin structura și sunt fixate, așa cum este indicat în instrucțiunile.

Aceste perdele pot fi o sursă de mândrie proprietar al apartamentului, deoarece o astfel de soluție simplă, nu toate vin în minte. Un dezavantaj al desenului sau modelului poate fi considerat faptul că aceste perdele nu pot fi utilizate în deschiderile ferestrelor înclinate. Prin urmare, acestea nu sunt potrivite pentru decorarea mansarde și mansarde.

„>

perdele plisate cu propriile lor mâini de productie de