Pepino în creștere din semințe, tehnologie, fotografie, alegeți o aterizare

Pepino în creștere din semințe, tehnologie, fotografie, alegeți o aterizare

Pepino pepene galben sau pere - este o leguma de origine din America de Sud. Pentru arbust vesnic verde plăcut de fructe parfumate și delicioase, trebuie să știți toate secretele cultivării sale.Îngrijire Pepino destul de simplu, astfel încât planta este treptat câștigă popularitate în latitudinile noastre.

Caracteristicile Pepino

Pepino - este un arbust peren scăzut. Ea poartă fructe cu fructe luminoase și suculent, forma care este similar cu o pară. Gustul este o reminiscență a unui pepene galben Pepino dulce, se simte un gust ușor de ananas sau mango. Consistența cărnii este mai mult ca un pepene galben.

Pepino 90% apă, de aceea este recomandat să fie incluse în meniul de dieta. Din fructe pere pepene galben poate face o varietate de spații: gem, compot, piure de cartofi, sau să mănânce prime. Mai mult decât atât, Pepino perfect cedat la uscare și congelare, cu calități nutritive valoroase sunt conservate.

Pepino în creștere din semințe, tehnologie, fotografie, alegeți o aterizare

Inainte de a manca legume este de dorit să se coaja, deoarece are un gust amar. Dar semințele sunt îndepărtate în mod opțional. Fructe de pere pepene galben sunt păstrate bine, ușor de transport tolera. În America de Pepino cultivate pentru comerț.

În funcție de tipul de creștere Pepino mai mult ca o rosie sau piper. Este un arbust care crește direct în sus, pot forma mai multe tulpini. Dezvoltarea destul de rapid, are nevoie de sprijin. Cinci luni după înrădăcinare floare plantelor și set de fructe.

Cum să crească într-un Pepino România

Nu uitați că Pepino este originar din America de Sud. In conditii de ierni severe arbust românesc este crescut ca plante kadochnogo. Melon pere poate rezista picătură pe termen scurt la temperaturi până la -5 grade, rezistent la îngheț, dar nu va supraviețui.

cultivarea Pepino și îngrijirea Bush va necesita anumite competențe. Este cel mai bine propagate de pepene galben butași pere, crescând astfel productivitatea instalației. Când semănat semințe Pepino pierdut valoarea nutritivă a fructelor, se transforma suculent MENE și de ajutor, iar randamentul este redus drastic.

Mai mult decât atât, Pepino a cerut se referă la irigare și de irigare, dar poate rezista la secetă pe termen scurt. În condiții nefavorabile Bush oprește creșterea frunzelor și resetări.

Cultivarea de la butași Pepino

Pentru butași de propagare vegetativă Pepino nevoie. puteți rădăcină plante fraieri. Ei păstrează semne de înaltă calitate, rădăcină ușor, răsaduri floare mai devreme.

Pentru a creste in fiecare an Pepino-te, trebuie să aveți o tufă mamă. Selectată toamna plante sănătoase transplantate în cadă, și intră în casă. Lăstarii sunt curățite Bush cu aproximativ o treime din lungimea, reduc udare. Temperatura camerei trebuie să fie de cel puțin 8 grade.

La începutul primăverii, potul a fost transferat într-o cameră cu o temperatură de până la 16 grade, a crescut treptat de udare și fertilizare ales a introdus. Când apar lăstari, acestea sunt tăiate și perpetuează într-un substrat de lumină. Pe parcursul acestei perioade, butași au nevoie de umiditate, astfel încât capacitatea de a butașilor acoperite cu un pachet sau plasat în teplichku.În fotografie butași Pepino înainte de plantare

Pepino în creștere din semințe, tehnologie, fotografie, alegeți o aterizare

orice teren, deoarece bucșa nu este pretentios cu privire la compoziția solului este potrivit pentru butași de plantare. Cultivarea Pepino în continuare continuă în seră, pe balcon sau in camera.

Plantarea butași într-un pepino sera

Anterioare au plantat puieți Pepino în pământ, arbust mai devreme începe să dea roade. Debarcărilor efectuate în conformitate cu următoarele reguli.

1. 1 sq. un metru la 3 plante.

2. Temperatura solului nu trebuie să fie sub 20 de grade.

3. Temperatura aerului în seră nu ar trebui să scadă sub 22-25 de grade în timpul zilei și 18 noaptea.

Înainte de plantare răsaduri în sol, ar trebui să fie pregătită. Pepino sunt precursori buni castraveti, ceapa, fasole sau usturoi. Paturi slăbit și dezgropat din toamna.

Plantarea Pepino realizată în șanțuri a căror adâncime de până la 25 cm Distanța între rândurile de aproximativ 7 cm pe paturi de primăvară fertilizate ..:

• putrezit gunoi de grajd - 3-4 kg / 1 sq. m;

• compost matur - 5,4 kg / 1 sq. m;

puieți plantați Pepino decalate, îngropat câțiva centimetri. După pepino aterizare bine udate și mulci solul, care ajută la menținerea umidității solului. Răsaduri pepino supraviețuiește foarte bine, în condiții favorabile, indicatori sunt 100%.

În cazul în care plantele sunt adaptate de-a lungul rândurilor set spalier, muguri la tufișuri nu au rupt cu severitate de fructe.

Pepino în creștere din semințe, tehnologie, fotografie, alegeți o aterizare

După 2-3 săptămâni, se poate trece la formarea unui tufiș. Lăsând doar 2 tulpini, elimina toate muguri in exces si ventuze. Ele reduc semnificativ randamentul instalației.

Pepino mult Bush, vitregi izbucni o dată la trei zile, lăsând puțin penechki în sinusuri. Această metodă nu permite noi vitregi formate în aceste sinusuri.

Cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru Pepino

Toate de îngrijire arbust vine în jos pentru pașii de bază:

• slăbirea periodică a solului, ceea ce îmbunătățește aerare a solului;

• îndepărtarea buruienilor;

• udare regulată și pulverizare;

• pulverizare împotriva dăunătorilor și bolilor.

Pepino udat la fiecare câteva zile, permițând solului să se usuce intre udari. Hrănirea poate realiza fructoase abundente.

produse alimentare în prima suplimentară se face la 10-12 zile după transplantare în sol. Cel mai bun lucru în această etapă pentru a utiliza soluție sau păsări mullein excremente. Hrănirea se realizează prin sol umed. Dacă soluția recuperează pe frunze de licitație, ar trebui să fie spălate.

A doua oară Pepino hrănit după înflorire, când fructele sunt legate. Utilizați o infuzie de îngrășăminte verzi.

În al treilea rând de sus pansament pentru perioada de fructoase abundente. Cel mai bine este de a utiliza îngrășăminte minerale:

• nitrat de amoniu - 15 g;

• superfosfat - 10 g;

• sulfat de potasiu - 15 c.

Toate componentele sunt amestecate și dizolvate în 10 litri de apă. Sunt hrănire pe timp de noapte sau dimineața devreme, după udare.

Pest și control al bolilor

Pepino relativ recent, a apărut pe paturile noastre, dar au ales un tufiș dăunători. Cele mai frecvente cele:

• gândacul Colorado;

• păianjenul;

Mai mult decât atât, pepino este afectata de boli, cum ar fi manei și putregaiul bacterian. Special dezvoltat produse pentru Pepino nu. Pentru a combate bolile și dăunătorilor folosesc fungicide și insecticide complexe, care sunt recomandate pentru tomate, ardei și vinete.

A se proteja de dăunători și boli nu trebuie să se potrivesc doar Pepino, dar plantele uterine. Iarna la boli și dăunători combate cel mai bine este de a utiliza extracte de tutun, coada calului, gălbenele, salvie si coaja de ceapa. Pulverizarea se efectuează de mai multe ori la un interval de 5 zile.

Maturarea Pepino fructe

fructele se coc Pepino 2,5 luni. legume fermentată moale, modificările de culoare crem sau galben pal, vizibile pe piele de benzi caracteristice întunecate. Colecta Pepino de fructe poate fi imatur, ei sunt capabili să ajungă în magazin sau în frigider. Dar aici este de a întârzia recolta nu este în valoare de ea. fructe SUPRAMATURAȚI își pierde gustul, este stocat slab.

Dacă urmați toate regulile de ingrijire, The Pepino în creștere nu provoacă multe probleme. Este important să ne amintim că arbustul are nevoie de lumina soarelui, fertilizat, udare și sol afânat. Kadochnoe de plante altoite poate fi în orice moment al anului.