Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

Pantofi, din piele de căprioară poliester, privit întotdeauna la modă și impecabil. Este destul de confortabil și moale, pielea, și perfect stă pe picior. Dar acest material necesită o întreținere regulată, deoarece de foarte multe ori poluate.Pentru a menține aspectul estetic al pantofului, ar trebui să știi câteva secrete pentru a avea grijă de pantofi din piele de căprioară.

Mulți cred că materialul nu poate fi ud, purtat în ploaie sau în ger grele. Sunt aceste concluzii corecte? Este în valoare de vedere mai detaliat.

Cum la materialul curat în mod corespunzător

Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

Suede este predispus la scuffs și murdărie. Ea își pierde rapid recursul său atunci când demisia prematură - este o regulă de bază.

Există mai multe sfaturi despre cum să aibă grijă de pantofi piele.

Curățare de divorț sare

Pentru a spăla depunerile de sare de pe perechea ta preferata de pantofi, merită să se usuce bine folosind hârtie. După aceea, pantofi de curățat cu o perie de sârmă, îndepărtarea murdăriei și a sării.

În cazul în care prima metodă nu ajută, curățarea piele de căprioară la domiciliu poate fi realizată în soluția de săpun obișnuit. În timpul funcționării, se recomandă să utilizați bureți moi.

A treia Variantei: mizeria curată de pantofi, și o perie înmuiată în oțet, grătar piele de căprioară.

camera de aburi va ajuta sa scapati de cristalele de sare. În acest scop, este suficient să dețină pantofi peste abur timp de 5 minute.

praf Combaterea

Suede pot fi afectate de praf, fiind o lungă perioadă de timp în dulap. Dar o astfel de praf nu este la fel de înfricoșător ca o stradă. Material de curățare prin utilizarea unei perii speciale pe o parte care pneurile, iar pe de altă parte - un metal. Dacă nu se poate cumpăra un astfel de produs pentru pantofi de curățare, apoi sa-l pentru a înlocui radieră școală obișnuită sau șmirghel pietriș slab.

A scăpa de petele de murdărie și rezistent

pantofi piele curată de murdărie cu o cârpă curată. Dacă după aceste acțiuni murdăria persistă, este necesar să se folosească săpun sau șampon. Dar nu ar trebui să fie excesiv de pantofi umed, deoarece aceasta poate deveni foarte rigizi.

Petele dispar unsuroase ușor după curățare piele de căprioară benzină pantof și talc. Pantofii trebuie să stropească mediul utilizat, se lasa sa stea timp de câteva ore și curățați bine peria.

alcool din sânge Următorul sau oțet și îndepărtați umed ștergeți.

Curățarea piele de căprioară de lumină

Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

Cum se curata lumina piele de căprioară? Este foarte simplu: noi ar trebui să ia lapte, sifon și amoniac, se amestecă-le într-o singură masă și o cârpă curată.

Pentru a elimina complet petele, puteți apela la ajutorul de amidon. Suprafața problematică ar trebui să se toarnă amidon, așteptați 30 de minute și curățați locul care urmează să fie tratat cu o perie.

În cazul în care balerini sau pantofi sport au devenit prea aspră, pur și simplu amestecați-le cu degetele. Acest lucru va ajuta la răspândirea materialului și se înmoaie un pic.

Acolo nu descrie toate opțiunile privind modul în care să aibă grijă de pantofi de piele de căprioară, pentru că sunt prea multe

Ce mijloace utilizate pentru curățare

Există unele mijloace destul de eficiente, care este adecvat pentru a fi utilizat în timpul curățării pantofi piele.

Iată câteva dintre ele.

spumă specială

Substanța este foarte rapid și face față cu ușurință problema. Înainte de a aplica spuma la locația dorită, aceasta este în valoare ștergeți cu grijă praful și resturile. După aplicare, este necesar să se aștepte câteva minute pentru a curăța și periuța de dinți, până când spuma absorbită. Apoi, produsul trebuie să fie uscat și prelucrate cu vopsea după cum este necesar. Acest lucru înseamnă că pentru curățarea de încălțăminte este cel mai popular.

perie de pantofi profesionale, cel mai adesea echipat cu un strat special pe ambele părți: cauciuc, cauciuc sau metal. Datorită cauciuc, poate fi ridicat pe cilii piele de căprioară - țineți de curățare uscată.

În plus, magazinele de încălțăminte vinde perii, fabricate din crep, care are grijă de piele de căprioară ușor și delicat. Roți situate în instalație, face posibilă pentru a elimina murdăria de pe cusături. Consultanti care lucreaza intr-un magazin, pentru a ajuta la a face cu modul de a curăța pantofi piele perie.

Impregnarea protejează de umiditate

Hidrofug disponibile sub formă de aerosoli, care oferă îngrijire pantofi piele. Astfel de mijloace sunt aplicate pentru curățarea de piele de căprioară numai la locul pe care doriți să protejeze de apă. Suprafața rămasă nu este mai bine pentru a procesa substanța.

Utilizarea benzinei și talc

Talc este considerat cel mai sigur mod de a elimina grasimea. Acesta poate fi achiziționat de la farmacie, la preț accesibil și fără prescripție medicală specială. La fața locului au stropit pudra de talc, după care pantoful este lăsat pentru câteva ore la uscat.

Fractie se descurcă cu pete mai rele. Rag înseamnă umezite șterge produsul, acesta este tratat imediat cu o cârpă curată loc problematică cu amoniac sau săpun. Pentru informații cu privire la modul de a curăța piele de căprioară la domiciliu, este scris o mulțime de articole.manipulare a materialelor în curățare uscată

În acel lucru favorit curățat într-o instituție specializată, există plusuri și minusuri.

 • eliberare de necazuri;
 • corectarea defectelor de specialiști;
 • Tratamentul hidrofug încălțămintei.

Dacă vorbim despre neajunsurile, acestea sunt:

 • costul ridicat al serviciilor;
 • metoda de ineficiență;
 • deformare produs din cauza impactului pe care produsele chimice.

Acum, nu trebuie să existe întrebări cu privire la modul de a curăța pantofii din piele într-un loc uscat, curat.

Curățarea piele de căprioară, în funcție de tipul de pantof

Materialul poate fi tratat ca un magazin și populare căi de atac. Dar aici este necesar să se ia în considerare forma de încălțăminte.

Cum se perie din piele naturala

Cel mai popular mod este considerat un amestec de amoniac, săruri de lapte și depozitate pe materialul uscat. După muncă, se îndepărtează soluția cu un tampon de bumbac.

țesături naturale pot fi spălate cu puțină apă și săpun. Aici trebuie să fim siguri să clătiți pantofii cu apă caldă, că acestea nu sunt lăsate pete de săpun.

Cum să aibă grijă de piele de căprioară artificială

Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

Un astfel de material este adesea supusă unui tratament folosind un detergent pudră pentru spălare delicată. Apăsând pantofi sau să le spălați în mașina nu este necesară, deoarece acestea pot fi deformate.

Dacă vorbim despre cum să curățați faux suede pe retetele bunicii sale, atunci acestea indică un efect pozitiv asupra pâine, o gumă de șters și un suc.

Toate aceste pantofi facilități de îngrijire de piele de căprioară la domiciliu ar trebui să fie testate din interiorul produsului, astfel încât să nu a existat un incident, iar lucrul ăsta nu a fost deteriorat. Pentru efectuarea unei curățare umedă, experții recomandă achiziționarea de burete spumă.

Bazat pe faptul că antilopă artificiala poartă foarte repede, curățarea acestuia ar trebui să fie efectuată într-un vârf de cuțit.

Cum pentru a curăța pantofii din piele lumina

Produsele luminoase sunt foarte capricios în îngrijire, astfel încât acestea trebuie să transpire peste. În valoare de știind decât pentru a curăța piele de căprioară și de a dobândi astfel de kit de curățare, care include lapte, apă, peroxid, suc, bomboane, amoniac și o perie.

În cazul în care murdăria mult a mâncat în suprafață, este necesar să se prepare o soluție de curățare de clorură de amoniu și apă. Umezește lichid un burete sau o cârpă și ștergeți dispozitivul medical.

Pentru un material ușor realizat dintr-un amestec de lapte și suc. În cazul în care nu ajuta, atunci compoziția lor include peroxid.

Cum se curata de culoare piele de căprioară

Aici spălarea este strict interzisă, pentru pânză colorată făcută pentru a curăța metoda extrem de uscat. Puteți face acest lucru radieră sau pâine veche. În cazul în care suprafața este colorat cu cerneală, aceasta ar trebui să trateze șmirghel.

oamenii spun că informați grija de piele de căprioară poate fi realizată utilizând un sampon uscat pentru animale, care este frecată în pantofi, și apoi îndepărtate cu o perie moale.

Cum pentru a curăța pantofii din piele

În primul rând, după achiziționarea de pantofi, acesta trebuie aplicat aceste mijloace, care respinge apa și murdăria. Astfel de acțiuni vor ajuta la a face îngrijirea pantofi piele ușor și rapid.

Înainte de a începe să se spele, uscați bine uscătorul și produsul pentru a îndepărta particulele de praf. Cu foarte murdare face perie cu săpun. O astfel de încălțăminte este interzis să se spele într-o mașină de spălat.

Cum pentru a curăța cizme de piele de căprioară luminos

Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

În prezent, există mai multe tratamente si medicamente care fac grija de piele de căprioară artificială nu dă o persoană probleme. În cazul în care cizmele sunt foarte murdare, curățați-le cu o perie, apoi se acoperă cu spumă sau spray. Aceste acțiuni fac posibilă nu numai pentru a curăța produsul, dar, de asemenea, pentru a reîmprospăta aspectul său.

În cazul în care cizme nu pot fi supuse unei purificări uscate, ele pot fi spălate. Aici trebuie să utilizați detergenți care nu lasă urme și de a ajuta la rezolvarea problemei de modul în care pentru a curăța pantofii din piele.

Petele rezistente va ajuta aduce oțet, ceea ce este necesar pentru a lubrifia pantofului. Când portbagajul este bine se usuca, acesta va trebui să proces de droguri, reducerea culorii.

Nu uita despre efectele pozitive ale aburului. Cu ajutorul lui, de multe ori a făcut de curățare pantofi piele la domiciliu. Pentru a realiza această idee în practică, ar trebui să fie pus pe container aragaz cu apă pentru a aduce apa la fierbere și țineți cizmele pe abur.

Înainte de a ieși, este necesar să se acopere pantofi speciale sau spray impermeabil la apă. Este mai bine să utilizați o versiune incoloră. Cum se curata piele de căprioară toată lumea ar trebui să știe.

Cum pentru a curăța pantofii din piele

pantofi de primăvară curat la fel de bine ca și iarna. În cazul în care pantofii sunt înmuiate și acoperite cu un strat de murdărie, va fi necesar:

 • o perie din cauciuc și metal;
 • săpun sau detergent pentru rufe color;
 • amoniac, talc sau benzina.

Ingrijirea adecvata de pantofi

Monitor pantofii lor prin utilizarea diferitelor mijloace și materiale. Suede este un material capricios, astfel încât ar trebui să știi cum să curețe pantofii din piele la domiciliu.

agenţi de protejare

În prezent, există o mulțime de moduri cu privire la modul de a curăța pantofii din piele.

Vă puteți bucura de o varietate de spray-uri hidrofuge sau impregnare. Principalul lucru de reținut este că nu se poate aplica ceara sau crema la materialul în cauză. Este mai bine să cumpere o emulsie care respinge excesul de umiditate.

Cum să poarte pantofi de piele de căprioară pe vreme ploioasă

Fără îndoială, materialul nu-i place sa se ude, dar poate fi întotdeauna bine uscat, se spală și se periat pentru a ridica cilii. Se poate utiliza o soluție de apă și săpun și amoniac. materialul periată se usucă și se păstrează peste abur.

Fie că este posibilă spălarea materialului cu apă sau spălat

Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

La cum să se spele pantofi piele acasă, cred că o mulțime de oameni.

Experții dau câteva sfaturi despre cum să curățați piele de căprioară faux.

 1. Încălțăminte nu este de dorit să se spele la robinet sau spălare.
 2. Nu este necesar pentru a transporta materialul în cauză în ploaie. Dacă nu există nici o altă opțiune, apoi să se întoarcă acasă, ar trebui să fie plasate în pantofi de ziar și uscați-le cu paginile interioare ale ziarelor. Această soluție previne deformarea velur sub influența umidității. Despre cum se curata piele de căprioară, pot fi găsite mai sus.
 3. Este interzisă pantofi uscat pe baterii, deoarece va deveni dur și skukozhilas.
 4. Se spală piele de căprioară recomandat pudră de săpun sau cu un burete sau o cârpă moale.
 5. Este imposibil să supra-press pe problema, deoarece există riscul apariției unor noi pete după uscare.
 6. Pentru informații cu privire la modul de a curăța lumina piele de căprioară, scrisă în instrucțiunile pentru respingător.

Deci, se poate concluziona cu privire la modul în care să se spele pantofi piele: cu atenție, fără a utiliza mijloace agresive, încet, folosind bureți, perii și impregnare prin pulverizare.

Cel mai important - nu începe procesul și pentru a evita murdărirea grele favorit pereche de pantofi. În caz contrar, curățarea ia o mulțime de timp și nu poate aduce rezultatul dorit.

Pentru a curăța pantofii din piele la moduri mai bune de acasă

A absolvit de la Universitatea de Tehnologie și Design, o tânără mamă casnică și avansat. Loves toate păstrat curat și ordonat. El preferă metode moderne de case de conținut curat. Urmează cele mai recente inovații în lumea modei. Mai mult de 5 ani de lucru în celebra revista de moda lucioasă în secțiunea de moda.