Pelargonium din semințe, în creștere de la domiciliu

Pelargonium din semințe, în creștere de la domiciliu

Puansetiya - îngrijire la domiciliu, ca o cultură, pentru a alimenta, de transplant

În timpul iernii, pe rafturile magazinelor de flori există un puansetiya mare, steaua de Crăciun. Despre îngrijire la domiciliu astăzi și vom vorbi, pentru că după cumpărare mulți pur și simplu nu știu să procedeze cu o floare înPelargonium din semințe, în creștere de la domiciliu

Orhidee Phalaenopsis - îngrijirea la domiciliu, prin transfer, reproducerea, udare

Delicious miracol floare de orhidee Phalaenopsis pot fi adesea observate nu numai în apartamente oraș, dar, de asemenea, în birouri. De fapt, nu este atât de dificil să crească în casă, principalul lucru - să știe

Pelargonium din semințe, în creștere de la domiciliu

Whiting în cuptor, reteta cu branza

Azi am pentru masa putasu în cuptor, rețeta în sine inventat de ceea ce a fost. Prăjește într-o tigaie nu devine dăunătoare, după toate. Din turte de pește, de asemenea, nu confunda. În general,

Pelargonium din semințe, în creștere de la domiciliu

Cum de a găti un cartof în cuptorul cu microunde cu brânză, carne, slănină, cartofi prajiti, fierte

Vreau să împărtășesc rețete și sfaturi cu privire la modul de a găti cartofi în cuptorul cu microunde. Pur și simplu, mulți nu sunt conștienți de faptul că, în ajutorul nostru intern, puteți face rapid cartofi, cartofi fierti in coaja lor,

Când începe să înflorească Pelargonium din semințe, în creștere flori cele mai iubite în acest fel este mult mai ușor decât crezi. Pelargonium sau muscata în creștere în fiecare casă, cel puțin în cazul în care sunt, mereu pe pervaz sunt arbuști cu nuanțe de alb, roz, roșu de culori.

Aceasta planta de interior este foarte modest, ușor de a propaga, în creștere rapidă, înflorit, în special specii de buclate superbe. Hostesse, cum ar fi procesele de schimbare butași, în speranța de a face rost de la o anumită culoare incredibil de frumos.

O alta. Cred că un mare plus în muscata. că aceasta poate fi plantate în grădină. Unii l cresc din semințe, răsaduri sunt plantate direct în paturi și florile de plante pentru a cădea în câmp deschis, iar iarna se mișcă acasă. Am trimite, de asemenea meu în fiecare vară geranki la aer curat, în cazul în care acestea încep imediat să crească mai repede și să înflorească foarte magnific.

Pelargonium din semințe de la domiciliu

În general, Pelargonium cresc din semințele unei plante foarte simplu, astfel încât să răspundă și fără probleme, care creste pe ochi și literalmente în termen de cinci luni de la plantare începe să înflorească. Semințele pot fi găsite în orice magazin pentru grădinari, există, de asemenea, pot cumpăra și sol, dar dacă aveți capacitatea și dorința. vă puteți pregăti.Cum de a planta mușcate la domiciliu

Pelargonium scroafă, în orice moment, dar toate la fel este mai bine în timpul iernii târziu la primăvară soare șutează de ferăstrău. Și apoi plantele cultivate în primăvară pot fi plantate în sol, în grădină.

Cine nu a văzut, din semințe mușcate sunt destul de mari și acoperite cu o membrană solidă. Multe semăna semințele direct în pământ, și totuși, cât mai curând posibil pentru a urca în sus, este mai bine să-și petreacă scarificarea, pentru a rupe pielea prin frecare semințe smirghel fin.

Pentru creștere răsaduri de nevoie de un sol capacitate de sol și umiditate foarte ușoară, cu o reacție ușor acidă. Dacă utilizați la sol cumparat de la magazin, apoi a se vedea că nu era turbă pură, va fi prea acid pentru Pelargonium. Și cel mai bun din toate, se amestecă cu pământul de grădină obișnuită sau se pregătească pentru tine Pământ pentru ghivece:

  • O parte din pământ de grădină
  • o parte din turbă
  • parte perlit
  • O parte a solului gazon

Solul va trebui să prodezinfetsirovat suficient să verse o soluție slabă de permanganat de potasiu. Capacitatea poate alege de mică adâncime, înălțime de 5 cm este suficientă.

Semințele o mai bună distribuție a distanței în canelură, eu cm 2x4, pentru că atunci este mai convenabil să se scufunde plante. După însămânțare se presară-le la o adâncime de cel mult 1 cm și capacul superior cu folie. Rămâne să aștepte o săptămână, timp în care lăstari apar de obicei. Trebuie doar sa ai grija de umiditate, de mai multe ori pe zi, pentru a aerisi teplichku și a vedea că temperatura nu scade sub 22, și nu au crescut peste 25, este temperatura optimă pentru germinare.

În timpul în timp ce așteptați germinarea, asigurați-vă că pentru a monitoriza umiditatea. Dacă este prea multă umiditate, care chiar și un adult nu poate sta semințe de Pelargonium va putrezi rapid, și va trebui să aștepte și lăstari.

Îngrijirea răsaduri

Pelargonium din semințe, în creștere de la domiciliu
De îndată ce observați primele bucle de germeni, este necesar pentru a îndepărta capacul imediat se reduce temperatura la 20 de grade și a pus lotochek pe insorit loc. Fără bune răsaduri de iluminat pelargonium este puternic extinsă și începe să se depună.

În acest moment, de asemenea, este important să se monitorizeze umiditatea. Cu aceasta planta Nedolya mai bine decât să toarne, foarte mult frică de răsaduri de umezeală.

plante de scufundări oală separată ar trebui să fie numai în cazul în care prima frunză adevărată crește.

Pregătirea ghivece mici cu un diametru de 10 cm. Primerul poate fi utilizat este același ca și pentru răsad.

Se toarnă solul nu este de până la marginile vasului la 1-2 cm, sunt in mijlocul unei indentare mici și în cazul în care răsaduri plantate în mod liber, va fi convenabil să se ocupe de plante. După manipulare are nevoie de puțină apă în sol și așezați vasele în soare.

Pelargonium din semințe, în creștere de la domiciliu
Plantele mici vor trebui să hrănire mai întâi doar două săptămâni după murături. Puteți utiliza orice îngrășământ pentru flori plante de apartament, în formă lichidă. Hrănirea Respectând cu strictețe instrucțiunile.

Ca transplantat pelargonium în teren deschis

Dacă aveți capacitatea și dorința, apoi transplant de geranium său mic în grădină. Dintre ei a lua o creste frumos. Partajata un pat la fel de bine va arata bine.

Replanta mușcate poate fi la sfârșitul lunii mai, pentru a alege un penumbră ușor, în timp ce florile sunt mai mari, iar soarele prea cald poate afecta planta. Pe de căldură, de obicei, frunze de Pelargonium începe să se îngălbenească și usca. plante cultivate trebuie sa fie de 20-30 cm unul de altul.

Solul să fie Pelargonium foaie humus nutritiv poate fi făcută într-un bine putrezit. Doar nu fie prea dus cu substanțe organice, sau muscata va „ingrasa“, in timp ce culorile nu așteptați.

Cu perdeaua în câmp deschis doar trebuie să fie mai atent, adăpate după cum este necesar, și la fiecare două săptămâni hrănite îngrășăminte complexe pentru flori, puteți Agricola.

Înflorire geranium au îngrijit continuă până toamna, dar atunci când au loc vremea rece, floare încă să fie dezgropat și sa mutat la casa.

Din nou, se pregătească vase, de data aceasta ele pot fi ușor mai mare în diametru, astfel încât sistemul de rădăcină este bine dezvoltat pe liber. Dezgropa planta ar trebui să fie cu o bucată mare de pământ și puse în ghivece.

În mediul interior poate mușcate floare de ceva timp, dar asigurați-vă că pentru a aranja un răgaz după înflorire a plantelor. Pentru a face acest lucru, elimina toate vechi tulpini de flori, taie overgrown lăstarii, modul în care acestea pot fi, de asemenea, propagate Pelargonium, și a pus planta într-un loc răcoros, dar luminos.

În timpul iernii, udarea este de obicei redus la jumătate și îndepărtați alimentarea cu totul. Deci, Pelargonium crescut din semințe va aștepta primăvara anului viitor.