Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

Majoritatea proprietarilor de teren privat doresc să rămână în grădina ei pavilioane cu propriile lor mâini. Desene și opțiuni de proiectare arată că stilul de design propus pot fi complet diferite și depind în totalitate de preferințele proprietarului unei case private. Noi oferim o serie de opțiuni prin care puteți construi pavilioane de gradina cu propriile lor mâini. Fotografiile sunt, de asemenea, furnizate pentru fiecare dintre ele, astfel încât fiecare cititor a fost clar la versiunea finală a caietului de sarcini.Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

Opțiuni pavilioane gradina cu propriile lor mâini

chioșc fara rama.

pavilioane de gradina frameless implică construirea de pereți din cărămidă pe plăci încălzite monolit sau fundație benzi. Blocuri de constructii pentru foișoare frameless provin adesea din beton celular, înălțimea lor este de multe ori până la doi metri. Perechea maximă de pereți se poate extinde direct la structura acoperișului. Restul zidurilor sunt formate prin intermediul unor coloane, care, în principiu, și toate se bucură clădirea deține.

În funcție de modul în care pereții de zidărie realizate, este planificat designul lor exterior. Dacă pus cu atenție și cărămidă, probabil că nu aveți nevoie pentru a termina. O astfel de gradina variante mandrinele arata foarte organic pe un teritoriu mare, și reprezintă o anumită mistica.

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

chioșc de interior Cald

În cazul în care pavilioane de gradina frameless construite din blocuri de beton, finisaj lor este la fel ca o casa construita din acest material. Aceasta este suprapusă plasă metalică, și este aplicată tencuiala. Deja pe peretele nivelat poate fi aplicată cel puțin o piatră, chiar și tencuiala decorativa.

Este demn de remarcat faptul că designul frameless pentru gradina glazura de multe ori în cazul în care acestea sunt realizate din cărămizi, blocuri de beton și piatră. În acest caz, ei vor fi la fel de cald în timpul iernii.

Acoperișul unor astfel de structuri sunt fabricate sub uniformele lor. Acesta poate fi bine Shed, fronton și ipohondru chioșc dreptunghiular. Pentru mai multe forme cu arbors complicate vor trebui să fie acoperite de acoperiș ipohondru.

chioșc clasic din lemn (cu perete zăbrele).

mandrinele clasice gradina din lemn sunt cele mai populare, deoarece acestea sunt ușor de fabricat desenul și în construcția sa. De asemenea, astfel de structuri sunt ornamentul perfect pentru gradina va arata organic cu arbori, arbuști și plante ierboase.

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

Schema de zăbrele din lemn de perete arbor

Desen foișoare bazate pe măsurarea un inch, care este de 2,54 cm. La începutul construcției trebuie să fie măsurate cu atenție toate materialele pentru a se asigura că acestea au parametrii corecți și de a obține un design uniform. Apoi, trebuie să facă cu atenție un aspect selectat de structura terenului. Pentru a verifica corectitudinea marcajelor pe o tensiune diagonală coarda din colțuri, acestea trebuie să fie egal într-un aspect pătrat.

Apoi, este necesar să se stabilească punctele pentru liniile Plumb, centrul de proiectare, structuri temporare. În continuare, puteți instala podeaua unitatea principală, curele pentru legat cu banda, benzi de podea, suplimentar, și se situează antetul principal, capse metalice și grinzile purtătoare și de ghidare, în dimensiunea indicată pe fotografie.

La conectarea elementele necesare pentru utilizarea la nivel, iar în cazul în care partea de jos este gata, puteți trece la partea de sus și.

Producem grile termina, instalarea de cornise, și conectați capetele grinzilor și cornișele cu o coroană. Structura de lemn finisate dezirabil impregnat cu caracteristici speciale care va proteja de degradare și dau nuanță rafinată. În cazul în care, în viitor, designul va fi pictat, pentru a începe cu este necesar pentru a acoperi baza de grund special pentru ulei pe bază de lemn.pavilioane de grădină Proiectare din metal si policarbonat.

Proiectare, concepute pentru relaxare în grădină, sunt populare datorită durabilității sale și o rezistență ridicată. Pentru a produce un chioșc cu mâinile, trebuie să facă inițial un desen corect, cum ar fi, de exemplu, aceasta.

În funcție de preferințele dumneavoastră, proprietarul trebuie să facă să-l informații cu privire la dimensiunea acoperișului și a cadrului și cantitatea necesară de material (de asemenea, se poate utiliza numerele din această figură).

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

Dimensiunile arbor cu un acoperiș din policarbonat

Etapa inițială de construcție din policarbonat și arbor metalic implică de stabilire fundație. Așa cum construcția noastră planificată este lumina, pozarea fundației este doar necesară îndepărtarea părții superioare a solului și de umplere cu pietriș. Pe partea de sus de pietriș trebuie să fie umplut cu un strat de beton.

După încheierea fazei anterioare, vom începe imediat punerea în aplicare a cadrului. Pentru el, este de dorit să opteze pentru țevi cu o secțiune transversală dreptunghiulară, care sunt introduse în baza și conectate la cruce bare. Conectați componentele de cadru transversale și verticale este posibilă prin intermediul unor bolțuri sau sudură. Accesorii pentru acoperiș trebuie să fie, de asemenea, sub formă de tuburi metalice.

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

metalic Scheme și mandrinele policarbonat

În cazul în care proprietarul grădinii este bine versat în sudură, din conductele de metal pot face imagini de arce - dacă nu, puteți utiliza întotdeauna serviciile de sudori profesionale.

Pe îmbinarea acoperișului la comun, scândură policarbonat. Acesta este atașat la cadrul metalic prin intermediul șuruburilor. Formată între metal și sudează policarbonatul este tratat cu ajutorul unui material de etanșare.

pergolă din lemn cu un perete al capitalei.

Proiecte de pavilioane de gradina cu pereti principale este o opțiune interesantă pentru fiecare proprietar. Ele sunt destul de rezistente la toate efectele nocive ale mediului și au o rezistență bună. Procesul de construire a acestui model este format din mai multe etape, dintre care unul este prezentat în Fig.

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

Construirea unui foișor din lemn

Pentru a începe să curățați cu atenție zona de moloz și de a marca sol în cazul în care va fi amplasat clădirea. Pentru a face acest lucru, să sape o adâncime gaură de dimensiuni mici și dreptul de a le proteja de orice bord (care este, pentru a face cofrajul). Apoi, o zonă marcată este umplut cu ciment.

Când îngheță ciment, construite din lemn feroviar fund, la care sunt atașate și rafturi. Între un rack conectat la componentele orizontale din lemn (grinzi). Apoi, ele însele ridicat pereții principali și a acoperișului.

În timpul construcției de chioșc, expertii recomanda să acorde o atenție deosebită sistemului de căpriori. La urma urmei, este pe ea păstrează întreaga structură, iar cea mai mică eroare în greșelile de calcul ale desenului acestui sistem ar putea aduce întregul plan înainte de accident.

Proiectare pergolă grădină cu un acoperiș metalic.

Metal mobilier de gradina - perfect pentru orice gradina. Este o mare de a decora și de a servi proprietarii lor pentru o perioadă destul de lungă de timp. fabricarea arbor poate fi reprezentat pe desen, pe baza descrierii prezentate mai jos.

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini - desene și opțiuni de proiectare

arbor Schema cu un acoperiș metalic

La construirea Premiza descrise materialele utile de mai sus, cum ar fi tub gol cu ​​un pătrat secțiune transversală dreptunghiulară sau nu este mai mică de 2,4 cm, suportul de montare, pentru tije metalice, material pentru acoperișuri și placare pereți. De asemenea, va fi necesar, și instrumente, cum ar fi masina de sudura, șurubelniță, nivelul de constructor, a lovi cu pumnul și bulgară. Mai avea nevoie de nisip, ciment, electrozi, burghie pentru metal, burghiu, șuruburi. Pentru finisarea componentelor metalice necesită o vopsea specială.

Alegerea unui loc potrivit pentru un foișor, din care se deschide o priveliste minunata asupra nimic. Acum trebuie să decidă cu privire la dimensiunea ușii. De obicei, ales înălțimea de aproximativ doi metri și o lățime de aproximativ un metru. Inițiere de stabilire a fundației.

Dacă grădina proprietarului, a rămas undeva dale de pavaj, fundația poate fi stabilită de la ea, pe baza de nisip. Dar dacă nu, atunci este vorba de ajutorul cimentului. Pentru ciment fundamentul necesar pentru a face cofraj și așteptați până când se întărește (3-5 zile).

Acum, face etichete cu ajutorul gulerului, care va găzdui stâlpii de susținere. După aceea, trebuie doar să instalați cele mai recente și cruce a le conecta cu piese metalice. Apoi vom începe fabricarea de acoperișuri. Acesta este realizat din foi de metal (sau metal profilat).

Deci, puteți vedea că există mai multe opțiuni diferite pentru proiectarea de pavilioane. Alege-le pentru tine este necesar, în funcție de gustul și costul estimat al proiectului.