Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini, desene și fotografii de mandrinele în grădină

Instrucțiuni pentru construirea unui pas-cu-pas

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini, desene și fotografii de mandrinele în grădină
Fotografii chioșc cu privire la proiectul de articol

Selectate pentru construirea unui chioșc este forma octogonala in plan, așa cum se vede în fotografie, dimensiunea n patru metri și este proiectat pentru o companie de zece sau un pic mai uman. Primul pas este ales locația pentru arborele, se determină în cazul în care există o intrare. Este de dorit să-l instalați în soare - în acest caz, nu va fi confortabil și înfundat, iar foisor cu gratar ar trebui să fie, în general, în umbra adâncă.Cel mai adesea, mâinile chioscuri construite din lemn, ca aproape toate de construcție poate fi realizată singur, folosind un minim de instrumente. Toate materialele care urmează să fie planificat foișor, dar în funcție de o concepție de proiectare, unele elemente pot fi lăsate în forma sa naturală.

Neaparat trebuie tratate compuși de protecție din lemn pentru a îmbunătăți rezistența materialului la intemperii adverse și pentru a preveni dăunătorii lemnului.

foișoare de constructii începe cu planul pentru instalațiile viitoare pe teren de marcare. Porțiunea de mijloc a coloanei selectate și este acționat cu ajutorul unui bolț și o frânghie care nu se întinde - este desenată cerc pe sol, care este apoi împărțită în opt segmente egale. Atunci când trasati unul dintre segmentele trebuie să coincidă neapărat cu locul, care este selectat pentru intrare. Conectate între ele în ceea ce privește segmente - planul de foișoare viitoare.

Efectuarea chioșc fundație

Fundația pentru foișor este necesară pentru a exclude posibilitatea tragerii sale și pentru a proteja lemnul de putrefacție și distrugere. În această realizare, construcția se face fundație dig. Folosind un burghiu la fiecare punct și mijlocul octogonului sunt găuri cu diametrul de 15 cm și o adâncime de 70-80 cm. In fiecare conductă cu diametrul de azbest bine trebuie introdus de 15 cm. Lungimea lor este calculată în așa fel încât să iasă de la sol la înălțimea dorită deasupra arbor de ridicare sol. Începutul tuburilor folosind nivelul orizontal aliniat unul cu celălalt. După mijlocul fiecărei fitinguri adusă (diametru de 10-12 mm), astfel încât să iasă deasupra țevii de 10-15 cm. Apoi betonul este turnat în țeavă. Dupa aceasta intarit, fundația este pregătită.

Unitate de podea de parchet în foișor

Înainte de construirea și achiziționarea de lemn pentru calcularea ușoară a cantității necesare de material, este de dorit să facă desene de foișoare. Conform circuitului fiind construit pentru foișoare busteni stivuite gradina de lemn 50h150 mm, care este setat pe margine. GAL-uri Sub impermeabilizare necesară este închisă (purtat pe valva). Pre pe grinzi, în locuri de contiguitate, prost făcut să rămână capete pune pe unul de altul, fără a depăși o înălțime a grinzilor. Laguri fi montat la ventilul printr-o gaură de pre-forate.Apoi, lag-uri redirecționează de fundație centrale, unul câte unul la fiecare punct de contur, în cazul în care acestea sunt fixate cu cuie sau șuruburi. Centrul de asemenea, jurnalele fixate împreună. cadru Ready bord căptuși grosime de 2 cm. Placarea se realizează fie într-un cerc, din perimetrul exterior la mijloc cu tunderea și montarea fiecărei plăci, sau pur și simplu de la o margine la alta pe întreaga lungime. Placi de luptă fără tensiune, puteți lăsa chiar și un mic decalaj. foișoare de metal pot fi aranjate în mod similar podea. În cazul în care înălțimea arbor de ridicare podea deasupra solului este incomod și semnificativ, este necesar să se facă un pas mai departe.

Realizarea stalpi si garduri pentru rigiditate

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini, desene și fotografii de mandrinele în grădină
Scrimă între posturi

Pentru stâlpi, suporturi de acoperiș sunt utilizate bare de 100x100 mm. La sfârșitul fiecărei astfel de coloană este o gaură de mărimea armăturii proeminente la colțuri, astfel încât stâlpii după instalare nu iasă în afară, dincolo de conturul podelei. Instalarea poli și alinierea acestora cu nivelul de ghidaj vertical, distanțiere lor temporare fixe. Implementarea finală a piloni de montare a făcut garduri.

Primul pas este între părțile inferioare ale stâlpilor la podea cu șuruburi fixate bare de 50x50 mm. Cum ar fi bare de șuruburi pe părțile laterale ale stâlpilor, aceste bare și barele de susținere sunt instalate. Completarea cadrului rezultat ar trebui să ofere nu numai un aspect atractiv de garduri, dar, de asemenea, rigiditate. Proiecte de pavilioane de grădină oferă o gamă largă de carcase, din care puteți selecta o imagine pentru gustul tau.

facilități de instalare acoperiș

Pavilioane de gradina cu propriile lor mâini, desene și fotografii de mandrinele în grădină
piloni compuse și căpriori

De la bord 200x100 mm pe vârful stâlpilor, bătute în cuie zapilivaya circuit și plăci de montaj pe unghiurile comune. Căprior din același material ca și lag este setat la oricare dintre cele patru piloni, ceea ce face tulpina 30 cm peste conturul arbor. Înălțimea acoperișului viitorului și pot fi ajustate „cu ochiul liber“, dar este de dorit să-l definească, chiar în faza inițială, efectuarea unui desen al unui foișor de grădină copac.

În căpriori la conectarea lor la poli face adâncimea de transvazare de 5 cm, pentru a mări zona de îmbinare între căprior și post. Căpriori bătut în cuie la poli și să consolideze legătura cu colțuri de metal. Căpriori la interfața lor unul cu celălalt este tăiat pe verticală și le personaliza unul cu altul, astfel încât acestea sunt convergente împreună în comun, și este atașat folosind cuie și colțuri metalice. În același mod pentru a seta patru căpriori docul patru rămase. Situat vizavi reciproc căpriori de construcție pentru a conferi o mai mare rigiditate plăci leagă transversal pe metru sub partea de sus a acoperișului.

Apoi rama acoperișului este învelit cu plăci. mantale acoperiș este realizată într-un cerc, de la acoperiș la centrul circuitului. Atunci când se face pielea, rămâne să acopere acoperișul. material pentru acoperișuri pot alege, în conformitate cu arborele de proiectare selectat. De asemenea, cu mâinile în foișor de grădină pot fi acoperite cu ardezie, foi de otel, zona zoster. În cazul în care resursele permit, se va arata spectaculos acoperiș din cupru, mai ales dacă este folosit în decorarea clădirilor piese forjate. Partea de jos a acoperișului poate fi cusute sau căptușeală din material plastic.

facilități de finisare pentru recreere

Finish arbor determină designul său, care este gândit la etapa inițială de design. Arbor de lemn poate fi colorat strat pata 2, de exemplu, simularea stejar, apoi deschideți lac rezistent la apă. În plus, este posibil să se instaleze corpuri de pe partea de sus sau în coloanele de mijloc. Pentru a proteja împotriva vântului, ploaie și soare, puteți închide cortina deschideri de bambus.