Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)

 • pavaje corectă
  • site-ul de pregătire
  • lucrări majore

Toți proprietarii de case de țară doresc site-urile lor arata frumos și bine îngrijit. De o mare importanță în acest joc este modul în care mediul prietenos în afara casei. Cei mai mulți oameni preferă trotuar, și pe bună dreptate. Este un material versatil, durabil și foarte durabil, care arată bine în orice context.Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)

O abundenta de alegere de dale de pavaj în formă, mărime și culoare dă loc pentru imaginație. Aveți posibilitatea să țiglă blocurile de piatră de teren, în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Mai ales blocuri de piatra atractive din punct de vedere că instalarea acestuia poate fi făcută manual.

Nu aveți nevoie de orice aptitudini sau cunoștințe speciale. Cel mai important lucru - este corect să urmați instrucțiunile, care va ajuta cu siguranță în calculul de pietre de pavaj cu mâinile lor.

pavaje corectă

Acest proces, deși simplu, dar într-o anumită măsură, trebuie să lucreze din greu aici. Instalarea de dale de pavaj cu mâinile lor este format din mai multe etape, fiecare dintre ele trebuie să fie efectuate în mod conștiincios. Pentru început va trebui să elaboreze un plan care va trebui să fie stabilite dale. Este important să se definească cu precizie domeniul pavajului, pentru a investiga condițiile existente. De asemenea, merită să ne gândim în avans situația cu sistemul de drenaj în zona în care va fi amplasat țiglă. Dar, mai întâi lucrurile primele. Deci, întregul proces de stabilire a pietre de pavaj cu mâinile lor vor fi necesare următoarele instrumente și materiale:

Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)

Indiferent dacă țiglei este așezată pe o soluție lichidă, amestecul sau nisip uscat, sub formă de bază este folosit întotdeauna piatra sparta sau airbag nisip.

 • lopata;
 • nisip (grosier și mai fină, care este parțial dizolvat și va merge la suturi);
 • rammer;
 • pavele (opțional);
 • soluție concretă (această soluție ar trebui să fie gros, deoarece o soluție prea lichidă nu își îndeplinește rolul lor);
 • pietriș sau piatră spartă;
 • așternut de montare;
 • apă;
 • placă vibratoare;
 • feroviar.

Înapoi la cuprins

site-ul de pregătire

În primul rând trebuie să lucreze din greu pentru a face pietre de pavaj au fost așezate pe o suprafață stabilă și plană adecvată, care trebuie să fie făcut în mod corect.

Astfel, necesitatea de a săpa o groapă mică. Adâncimea sa trebuie sa fie de aproximativ 40 cm. Această adâncime este suficient pentru plasarea de orice tip de dale de pavaj.

Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)


Pentru a face mai ușor pentru a susține aceeași grosime pe întreaga secțiune, puteți utiliza ghidul tuburilor.

În plus, este necesar să se cultive pământul, scoate rădăcinile tuturor plantelor. Pe suprafața de stabilire a pietre de pavaj, nu ar trebui să fie nimic să crească. Intins gresie numai pe o suprafață plană și uniformă.

Acum, trebuie să facă panta. Este important ca în mod necesar a fost aproape de scurgere. Versantul trebuie să fie de cel puțin 2,5 cm la 1 m lungime, dar nu mai mult de 4 cm, pentru aceeași distanță.

Deasupra sol nivelat este turnat strat de nisip de 10 cm. Trebuie nivelat cu atenție acestui fapt în procesul nu devine un obstacol în calea pavare de înaltă calitate. Astfel se încheie pregătirile. Puteți începe să stiva elemente.

Înapoi la cuprins

lucrări majore

Atunci când toate preparatele sunt realizate în mod corect, și straturile sub pavajul greu ambalate, puteți trece la formarea bordurii cu mâinile lor. Este aici că trebuie să înceapă să se răspândească pietrele de pavaj. Border pentru a fi instalat pe o bază de beton (folosind beton, dacă în mod specific). Acest lucru este necesar pentru rezistență și durabilitate. Este important ca calitatea soluției, în caz contrar aceasta va scurta durata de viață a vieții pavajului. Soluția poate include nisip sau alte materiale. este necesar de frontieră pentru a pune pe o soluție proaspătă.

Distanța dintre fiecare element de frontieră ar trebui să fie de aproximativ 3 mm. Puteți pune un raft special, care va ajuta în acest sens. Ar trebui să aștepte timp să se usuce soluția sub un chenar.

Ultimul strat de 10-15 cm, care este plasat sub pavajul, - un pietriș sau piatră concasată. Puteți alege orice pe gustul tau. Acest strat trebuie sigilate în mod substanțial prin intermediul maiul.

Ei bine, dacă sub stratul de bază va fi așternut de montare. Grosimea ei după proceduri de compactare trebuie să fie de aproximativ 5 mm.

Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)

Plimbare pe un drum asfaltat, este de dorit să nu mai devreme de 2-3 zile de la ouat gresie.

Lay pavaj cu marginile bordurilor. Acest lucru este pentru a nu deteriora podsypku de cabluri, care până atunci a fost lovit. Rânduri ar trebui să fie netedă. Controlul este posibilă prin intermediul unui șir de caractere obișnuite. Este necesară pentru a lăsa un mic decalaj între fiecare piesă este de aproximativ 2,5 mm.

Pietre de pavaj prevăzute, și astfel încât să puteți începe chituirea. Este mai bine să folosească nisip, care mai târziu umplut cu apă. Nisipul trebuie să fie bine suficient, pentru că nisipul grosier nu este adecvat pentru sigilare. Dacă este posibil, atunci, pentru etanșarea finală trebuie utilizată placă de vibrație. Nisipul excesul rămas este spulberat de o mătură convențională.

Astfel, pavaj propriile lor mâini - aceasta este o chestiune simplă, mai ales în condițiile în care a observat pentru instrucțiuni specifice. Placi de Lay pot învăța în mod corespunzător fiecare. Este sigur de a face un site rural frumos, un elegant și demn de admirație de la alții. În plus, orice proces poate fi făcută cu propriile mâini: și formare profesională, și soluția, și stil.

Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)
Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)
Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)
Pavaj propriile lor mâini se poate face pentru toată lumea, tehnologia (foto și video)