Paturi din piatră, cu mâinile lor modul de a face proiectarea, layout-ul, tipurile, bordură, slide-uri, o clasă de master,

Paturi din piatră, cu mâinile lor modul de a face proiectarea, layout-ul, tipurile, bordură, slide-uri, o clasă de master,
Paturi originale realizate din piatră în țară cu propriile lor mâini Paturile de piatră au devenit foarte populare în proiectarea zonelor suburbane, ci pentru că noi credem că este de datoria noastră de a spune orice cititor modul de a face un pat de flori de pietre cu propriile sale mâini, și, astfel, să stabilească un design de grădină.Paturi de piatră - a fost mult timp conceptul de design peisagistic, si suntem foarte multumiti ca acest curs a devenit popular și noi, de fapt, acum gradina poate nu numai înfrumuseța, dar, de asemenea, sublinia numeroasele sale momente naturale, pentru a delimita teritoriul instalației de paturi frumoase flori și așa mai departe pe.

Astăzi vom vorbi despre modul în care proiectarea de paturi de flori cu pietre și structura lor originală.

Cum sa faci o floare pat cu pietre?

pietre Conținutul poate fi terminat și un pat, care a fost mult timp disponibile pe teritoriul grădină. Veți avea nevoie doar de un pic de timp și materiale foarte simple, pentru producerea elementului peisaj. În primul rând, este necesar doar pentru a determina piatră naturală sau artificială utilizați, precum și specifică metoda de zidărie de piatră - uscată sau pe standard de mortar de ciment-nisip.


Nu m-am gândit că, pentru a obține un randament mai bun pe teren sa pentru toate sale „cariera dacha“, și am nevoie de ceva, doar, oprește-te strecurat pe paturi și natura de încredere.
Din moment ce îmi amintesc, am petrecut în fiecare vară la cabana. În primul rând pe mamă, și apoi soțul meu și i-am cumpărat. De la începutul primăverii până toamna târziu, tot timpul liber a fost cheltuit pentru plantare, plivit, jartieră, tăiere, udare, recoltarea și în cele din urmă, privind conservarea și încercările de a păstra recolta până în anul următor. Și astfel cercul.

În general, speciale nu contează, ce fel de pat va decora gradina ta, pentru că tocmai ați alege. Este probabil ca va fi construit pat din piatră naturală, dar este, de asemenea, probabil ca elementul va fi decorat cu materiale artificiale și, repetând caracteristicile naturale. Mai important, modul în care va fi pus piatra. Pentru a face acest lucru, există două moduri în care am menționat - uscate și umede, care este, standardul.

Blocuri uscate de zidărie de piatră și pietre implică instalarea pe fiecare alte și ulterior rosturi chit amestec special, care este adesea adăugat la semințele plantelor. Standardul de asemenea zidărie de ciment apare ca bricklaying, adică trebuie să lucreze cu mistria și frământare soluției.

pat de flori frumoase de pietre obținute în acest caz. în cazul în care materialul este preluat nu doar la voință, ci într-o combinație de design peisagistic a intregului site sau o parte a teritoriului, în cazul în care patul este realizat din piatră. Aderarea la următoarea dimensiune, uniformă, și asigurați-vă că pentru a lua în considerare culoarea, textura și de relief, și chiar formarea de piatră.Dar mult depinde de plantele care vor fi plantate sau sunt deja în creștere în strat de flori, deoarece în conformitate cu acest format nu este potrivit pentru toate culorile și elementele decorative.

pat de flori de pietre cu mâinile lor?

Pentru a decora propriul lor pat de flori cu pietre, sau pentru a efectua sale „la cheie“ necesită o secvență specială, deoarece numai urmând planul, veți crea un element de peisaj al viselor tale.

Alegerea de paturi pentru culorile de piatra

Inițial, ar trebui să determine ce fel de pat ai nevoie. Acesta poate fi doar un pat de flori, căptușite cu pietre, și, probabil, un element special de design care separă, să zicem, o zona de recreere a grădinii, sau chioșc de pe continent. Ai o mulțime de opțiuni, și, prin urmare, să decidă imediat în cazul în care se stabilește pat de piatră sălbatice sau artificială, și ce rol va efectua.

Popular considerat piatra de bordură obișnuită pentru paturi de flori. El a aranjat pur și simplu? și face posibil să se facă un ban. Este interesant că, în ciuda costului scăzut de construcție, bordură poate fi făcută într-un stil foarte frumos, și nu numai, în același timp, accentuează designul, dar chiar genera.

Dar există, de asemenea, mai scumpe și remarcabile paturi de flori din piatră, care de acest gen arată toate bunătatea de proiectare grădină. De multe ori, acestea sunt asociate cu mici porțiuni forme arhitecturale sau pur și simplu să aibă o combinație stilistică cu ei.

Cum de a face un pat de pietre?

Efectuarea de paturi cu pietre - un loc de muncă interesant. ci pentru că vrem să aloce timp pentru a procesa, astfel încât în ​​zilele calde următoare, vă puteți dota grădină membru atât de mare și proeminent.

Inițial, este necesar să selectați locația pentru paturi, marcați și se gătește materialul după calcularea acestuia. Sunt de acord, atunci când totul este la îndemână, iar lucrarea merge mai repede.

După marcarea locației, să fie definită cu lățimea bordurii și sape în jurul perimetrului unui locaș mic, pentru a crea un element de fundație. Acest lucru nu este necesar, dar este de dorit pentru cerințele stabilității structurii și durabilitatea acestuia.

Când perimetrul este terminat adancimea gropii de aproximativ 25 cm (cazma baionetă), se toarnă în 5-6 cm de nisip, și aproximativ 10 cm de pietriș, mici aranja cofraje, ca 10 cm inaltime, zaarmiruyte fundație vechi sârmă și inutile piese viitoare fitinguri, și se toarnă soluția. Deja se taie 2 zile, când fundația noastră este se usuca bine, puteți începe construcția.

Un pat de flori de pietre și ciment începe cu punerea primului rând de pietre. În funcție de proiectarea și piatră, contempla doar materialul în pământ, pentru că trebuie să fie pietre mai bune, mai grele și puțin mai mari, care sunt stivuite de mai sus. Aranjarea primul rând de pietre pe fundație, și fixați-l la mortar, proceda la al doilea rând și să continue până când ambreiajul până când ajunge la înălțimea dorită paturi.

Amintiți-vă, înălțime și lățime, de formă, și linia de zidărie - este doar alegerea ta, pentru care nu există specificații tehnice, în plus față de instalarea corectă a pietrei în soluție.

Aspect și un design paturi de pietre

Este întotdeauna posibil să se utilizeze piatra decorativa pentru paturi de flori de la început, dar, în cazul în care bugetul nu permite, la baza paturi de flori întotdeauna pot merge materiale zdrențăros și nu deosebit de decorativ, pentru că este întotdeauna posibil să se ascundă mai târziu. După instalare ar trebui să termine, iar aici vom putea lucra la un design de înaltă calitate.

  • Pietrele pot fi vopsite.
  • Pietrele pot fi stivuite, în orice ordine, iar cusăturile lor sunt stabilite teren fertil cu semințe de culoare.
  • Găini pot purta întotdeauna mușchi sau alte mijloace.
  • Gata de frontieră pot fi decorate într-un stil modern și simplu, în cazul în care zidăria ar trebui să nu-mi place.
  • Clearance-ul poate fi întotdeauna asociat cu instalarea de iluminat decorativ în strat de flori, pe care le transformă în mod serios în seara.

opțiuni de design suficient și cel mai bun design este cel care prezintă o combinație de calitate și armonie a site-ului dvs. de construcție cu toate lucrările finale.