paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său

Vă recomandăm să vizitați

Același lucru poate fi informă și rockeries, cu solul în golurile dintre pietre, care au fost plantate niște arbuști cu flori frumos-valent sau plante decorative. De asemenea, nu este limitat de plantare de grup, care folosește un singur tip de floare, de multe ori - câmpul, pentru a face să arate mai natural. Cu toate acestea, designul cel mai riguros, mai ales eficient pe fotografii - este un pat normal, al cărui contur face o treabă mai bună în formă de orice formă geometrică, de obicei, un cerc sau pătrat. Cu toate acestea, forma limita a depinde întotdeauna în întregime de peisajul înconjurător, precum și dimensiunea și forma a site-ului, care este situat pe pat.O altă versiune strictă - oală, aici pentru partea a paharului și designul său este determinat aterizări de frontieră. Și, desigur, să nu mai vorbim de aceeași formă ca și tarabe, care este o grădină de flori, cu un contur clar realizate din materiale în stilul unei case private, lângă care este împărțit astfel de strat de flori. Acest lucru se face în scopul de a înfrumuseța designul general de construcție. În cele din urmă ne amintim granita, care se poate ridica deasupra liniei în formă de movilă alungită, care este plantată într-o anumită rânduri de secvențe de flori și alte plante ornamentale. Utilizați acest tip de paturi de flori pentru a decora plantări înguste formă de bandă (50 cm), aceeași piesă sau un site întreg.

funcții similare sunt realizate și crestele, dar lățimea variază în mod tipic de la 1 la 2 metri, și este plantată sau de-a lungul unui gard sau la perimetrul teraselor. Dar, pe de altă parte, tenia ar trebui să sublinieze spațiu deschis - o singură plantă, de multe ori arbust cu flori mari, plantate pe gazon sau lunca cu îndepărtarea de 3-4 metri de alte culturi.

2 Dependența de dimensiuni tip de aterizare a podvorya

Problema principală în zona de mic este în aprovizionare scurt de spațiu liber. Aproape de case particulare de multe ori doresc să părăsească un loc de recreere, la locul de joacă, și pentru un număr de aterizări ca în întregime, fără mediu de culoare va arata plictisitoare. Prin urmare, paturile trebuie să se limiteze în dimensiune sau ajusta o formă clearance-ul.

Cea mai bună soluție în curte cu o suprafață mică va fi ghivece de flori. Ei ocupă puțin spațiu, iar dacă o fac cu mâinile lor sub formă de boluri cu mai multe picioare-suporturi (de exemplu, bazat pe un scaun vechi), apoi sub ele se poate pune o stropitoare sau un instrument mic pentru afânarea solului. Cel mai important, pentru vaze decorative a fost moderată, designul ar trebui să nu a lovit culorile vii, dar numai pentru a sublinia frumusetea de flori plantate în bol. O opțiune bună ar fi 2 tarabe mici pe părțile laterale ale pridvorului, care este doar sub ferestre, această opțiune este adesea găsit în fotografie. Avantajul acestui tip de paturi este în decorarea ușa din față a unei case private, precum și în crearea de o vedere frumoasă de la fereastra camerei de zi sau verandă (în căutarea unde ușa). Ca să nu mai vorbim de aroma, care va pătrunde în încăpere prin ferestrele deschise.

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său

Ghiveci în curte cu o suprafață mică

De asemenea, parterres pot fi plasate direct în zona de recreere prin rularea gratar-stil platformă, sau desena, completând proiectarea de pavilioane de grădină. De exemplu, acestea pot fi realizate cu plăci de beton înalte, vopsite cu vopsea albă, cu dungi subțiri negre, dacă aveți un loc de joacă într-un stil minimalist, în aceleași culori. De-a lungul piesele pot fi plantate frontierele lățime mică de 20-30 cm, ele vor crea un contrast frumos cu asfalt sau țiglă și nu va ocupa mult spațiu în zona de curte.

Dar, din crestele trebuie să renunțe, deoarece este în mod tradițional, lățimea este de așa natură încât ar putea fi mai mult decât aceeași cale, iar aceasta este o piață substanțială mănăstire pierdere. Nu este potrivit pentru zone mici și rockeries, roci va arata prea voluminoase, chiar și în combinație cu flori. Deși puteți încerca să facă o versiune mai mică, adică, de a folosi fragmentul 3-4 de o piatră sălbatic, plasându-le triunghi sau un pătrat, iar între ele să umple pământul și planta câteva flori.

3 condiționalitatea amplasarea și tipul planului de paturi de curte

Ați încercat mai multe remedii pentru hipertensiune? Dacă continuați să „trage în jos“ pastila de presiune în timp, ea se întoarce din nou. Hipertensiune - cauza principala de accidente vasculare cerebrale și crize hipertensive. Aflați care recomanda renumitul cardiolog Leo Bokeria. astfel încât tensiunea arterială a fost întotdeauna 120/80.

Mult depinde de alegerea formei de grădină de flori și designul său asupra a ceea ce în cazul în care se află acesta geometria cele mai multe zone ale șantierului, și. De exemplu, în cazul în care site-ul este alungit, destul de îngustă, apoi maximă pe care vă puteți permite să facă borduri de-a lungul lungimii sale, în cazul în care centrul pistei ruleaza, precum și de plantare de grup de-a lungul mai lungi laturi de un gard. Dar chiar dacă forma o curte dreptunghiulară, și spațiu liber este disponibil pe o suprafață mică, nu este în regulă pentru a posta paturi mari de flori, se va înfrumuseța site-ul, dar veți pierde cea mai mare parte a spațiului de locuit.paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său

Prin urmare, cel mai bine este să înceapă de la planul. De exemplu, în cazul în care veranda unei case private pe de o parte adiacentă servirea pridvorul fațadei (sub forma unei logie), este cel mai aproape de altă parte, sub balustrada, pune oala. Și sub fereastra există un mic etaj verandă teren cu o margine în același stil ca și arhitectura casei, adică, în cazul în care pereții sunt acoperite cu șindrilă, grădini de legume și flori pat de o placă de lemn. Pot fi, de asemenea, poate realizată într-o singură compoziție cu casa: o cutie de lângă o cabana din lemn sau beton castron aproape de o construcție din piatră, acest design va arata deosebit de frumoasă în fotografie.

În general, într-o soluție de spațiu limitat se propune: să plaseze sub zidurile și straturile de flori de-a lungul gardurilor, și în cazul în care pe site-ul are schimbări de altitudine - in apropiere de scări între etaje. Uneori, cu toate acestea, puteți planta flori și în curte, în cazul în care toate piesele și platforma pe care se află pe teritoriul perimetrului. De asemenea, ca o opțiune, puteți crea o grădină de flori regulate în umbră în jurul unui copac singuratic, dar, de asemenea, plantele trebuie să fie alese pentru a-l-iubitoare umbra. Break un pat de flori sau un mic rockeries și poate fi în mijlocul gazonului, în cazul în care există unul în fața fațadei unei case private. Este necesar numai plantarea de iarbă Înflorire separată, astfel încât în ​​timpul cositul peluzei electrice sau benzină nu taie plantele ornamentale.

4 Cum cel mai bine pentru a aranja o grădină de flori pe teritoriul unei mănăstiri mici?

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său

Deci, am menționat deja mixborders, care este de plante perene de plantare de dorit, cu flori la momente diferite. Ce face? În primul rând, pentru a nu fi distras de noua plantarea culturilor anuale, atunci când ottsvetut mai devreme. Dar principalul avantaj al acestui design este faptul că patul nu (cu excepția în timpul iernii) nu va arata neingrijit, începând din primăvară până toamna târziu va avea loc o înflorire continuă. care cere întotdeauna o fotografie.

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său

Mixbordere cu plante perene

A fost doar atunci când zăpada cade, se va ascunde toate sub un plante atârnând până la sezonul următor. Prin urmare, înainte de debutul de vreme rece, iar în timpul sezonului de creștere, care va trebui să taie, ci doar pur și simplu.

În ceea ce privește vasele, ele pot fi plantate ca un plante perene și anuale. Totul depinde de faptul dacă doriți să de la an la an, în castron au fost respinse aceleași culori, sau preferați în fiecare an ceva nou. Mai ales într-un acces la ghiveci de flori fiecare plantă liber, puteți săpa ușor un uscat și pus în locul ei un nou, în timp ce în mixborders, sau groapă pe un strat de flori regulat întotdeauna dificil pentru a ajunge în centru. Prin urmare, este preferabil să se plante perene.

Frontierele sunt de obicei, sunt realizate astfel încât centrul de-a lungul axei longitudinale a liniei întinsă culturilor înalte sau medii de inaltime, iar marginile sunt plantate târâtor plante. Acest tip de plantare este de preferat, deoarece acesta a primit două niveluri, iar unul care este în prim-plan, nu va bloca acele flori care cresc în mijlocul trotuarului. Aceeași cerință și crestele, în cazul în care constatați un loc pentru ea lângă o casă privată, de exemplu, de-a lungul veranda deschisă. Pentru grupa plantarea gardului este mai bine să aleagă aceeași abordare, acestea trebuie să fie foarte mare, mai ales în cazul în care banda de teren lângă gard suficient de lată, și mai aproape de calea plantate alte culturi sub formă de aceeași graniță.

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său
paturi de flori decorative, cu propriile lor mâini - folosim diferite nuanțe

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său
Intrupari paturi - dispozitive pentru orice nivel flosristica

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său
Paturi de flori pentru toate anotimpurile - a crea un pat de flori de visele tale!

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său
Un pat de flori în casă cu propriile sale mâini

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său
Paturi din resturi de materiale

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său
Efectuarea de paturi cu propriile lor mâini

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

  • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
  • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
  • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
  • durere în timpul sau după efort;
  • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
  • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.

paturi de aranjamente florale din curtea unei case private - în căutarea video stilul său