Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video

Acesta a fost mult timp uitate zahăr candel o dată au fost iubit și foarte popular. În ciuda abundența de dulciuri în timpul nostru, iar astăzi copiii vor aprecia cu siguranță această delicatesă.Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video

La urma urmei, procesul de luare bomboane - o adevărată magie, atât din apă obișnuită și zahăr a produs o mare de bomboane, care nu face mai rău decât acadea existente.

O reteta simpla de bomboane de zahăr

Este cea mai comună metodă de a face bomboane de zahăr la domiciliu. El nu a luat mult timp și va aduce doar emoții pozitive, mai ales dacă preferați să utilizați cazul cu copiii dumneavoastră.

 • Sugar - o jumatate de cana;
 • Apa plată - 4-5 linguri;
 • Ulei vegetal pentru ungerea formelor;
 • Bastoane pentru acadele;
 • Acidul citric (minuscul pinch posibil și fără să-l);
 • Oțet (aproximativ două linguri).

Carul sau tigaie de apă se amestecă cu zahăr. În medie, apa am pus în patru ori mai puțin decât zahărul.

Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video

Adăugarea de câteva picături de oțet, previne cristalizarea zahărului, fără bomboane va fi noros. Acidul citric poate fi adăugat în loc de oțet, în funcție de preferințele gustative.

Pe un foc mic aducem greutate de până la fierbere, fără a uita uneori agitare. În continuare, se fierbe, fără a înceta să se amestecă până când compoziția obține o culoare caramel. Dacă adăugați emulsia aromă obținută bomboane colorate cu diferite arome.

Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video

ulei formă Prefab promazyvayut și se toarnă siropul în acesta. După câteva secunde, chiar și în bastoane băț bomboane fierbinte și se lasă să se răcească în repaus (aproximativ o jumătate de oră).

Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video

Ne scoate din matriță. Deci, bomboane delicioase pot mânca deja.

Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video


Reteta de bomboane caramel

Aceasta reteta nu este foarte diferită de varianta clasică de gătit „masculi“ (așa numit adesea bomboane de zahăr). Dar calitățile gustative sunt semnificativ diferite.

 • zahar ars - o jumatate de cana;
 • Apa plată - 4-5 linguri;
 • Ulei vegetal pentru ungerea formelor;
 • matrițe;
 • Bastoane pentru acadele;
 • Acid citric (mic vârf de cuțit posibil și fără ea).
 • Oțet (aproximativ 2 linguri).

Se amestecă caramel cu apa, se adaugă oțet (ananas), stabilit pe foc, se amestecă. După fierbere interveni la foc mic, până când compoziția nu devine o culoare chihlimbar strălucitoare.

Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video

În continuare, vărsați rapid amestec de matrițe, se introduce stick-ul și a pus într-un loc răcoros, de așteptare pentru răcirea completă.

Pentru prepararea rapidă de bomboane de caramel la domiciliu înainte de a pune-l într-un loc răcoros, puteți omite matrițelor pentru un minut într-un recipient de apă rece. Numai că apa nu atinge ei înșiși bomboane.

Apropo, să ia notă: bomboane de zahar ars poate ajuta la tuse.

Rețetă pentru zahăr miere bomboane

În plus față de bomboane simple de zahăr la domiciliu pot fi gătite variante mai sofisticate de ciocolată. Unul dintre aceste - „masculi“ cu gust de miere.

 • Zahăr - o liră;
 • Miere - 20 grame;
 • Untul - 50 grame;
 • apă fiartă - o jumatate de cana;
 • Ulei vegetal - 1 lingura;
 • sirop de fructe - 2 linguri.

Mierea încălzită într-o cratiță de zahăr pus, apoi la sol cu ​​o lingura. Prin ușor turnarea de apă și se amestecă masa.

Amestecul rezultat a fost turnat unt topit deja. În continuare, se toarnă sirop de fructe, dar se poate face fără ea.

La foc mic, în mod constant de interferență, masa de bomboane se fierbe pana se ingroasa. Când produsul capătă o culoare maro auriu, acesta poate fi turnat în forme, care trebuie să fie pre-unse.

Introduceți stick-ul Lollipop în fiecare și trimite rece pentru a finaliza solidificare.

Ca stick-uri la domiciliu, puteți folosi ata dentara regulat. Inainte de a servi fiecare miere de zahăr bomboane pot fi învelite în folie de plastic, astfel încât să păstreze în permanență un aspect atractiv.

Pastilele de zahăr în rețetele de acasă cu imagini video
Cum de a face brânză la domiciliu - gospodinele ia act!

Rețete gem rubarbă și mere, puteți găsi aici.

Forme și arome pentru bomboane de zahăr

Cea mai simplă opțiune - pentru a cumpăra în magazin un formular special pentru prepararea de bomboane de zahăr la domiciliu. Ei vin în diferite tipuri.

Cele mai frecvente: robinetilor, Alba ca Zăpada și Moș Crăciun, diferite animale mici, cani cum ar fi matrițele acadea, chiar și sub formă de idoli pentru copii moderni.

Include imaginația, puteți folosi ca matrițe toate aparatele de bucătărie, de exemplu, linguri obișnuite, pahare de vin mici, matrițe pentru gheață, bakeware de silicon si multe altele.

Dacă nu opțiuni, puteți turna masa de bomboane pe o farfurie și se toarnă apoi împărțit bomboane în bucăți.

Aroma poate fi înlocuită cu apă în casă, pe care le amestecă zahăr în suc sau compotul. Un sirop sau suc este de asemenea folosit pentru a da un anumit produs de culoare.

De exemplu, roz sau roșu, obținut prin adăugarea sucului: rodie, cireșe, zmeură, căpșuni. Adăugarea de suc presat de spanac, veți obține culoarea verde.

Cacao sau ciocolata maro de culoare dă. Morcovii - galben-portocaliu de culoare. Toate acestea se vor adăuga unele aroma si culoare.

Există, de asemenea, un arome alimentare (acestea pot fi achiziționate în avans de la magazin): menta, dracilă, caise, afine, nuci, lor fără sfârșit. Prin adăugarea unui cuplu de picaturi in timpul gatitului, bomboane de zahăr va avea aroma corespunzătoare.