Partajarea pisica conținut și o pisică în apartament

Vă rugăm să vă împărtășiți experiența: cum vă păstrați pisica de sex masculin intacte și pisica nesterilizat împreună. dacă nu le poate separa dintr-o camera. Sooooo sexy pisica, iar fata de prima mea de căldură încă. Am înțeles că este necesar să se protejeze kosh și să aștepte un cuplu de tricotat, înainte de a le toboganele. Poate cumpăra o cușcă de detenție temporară și eliberați pisica pentru a rula sub supravegherea? Cat a cumparat pentru reproducere, pisica a trăit cu noi, experiența nu este încă suficient. Voi fi bucuros la orice sugestii și sfaturi.și am interestno citit, dar în aceeași cameră nu este sigur că acest lucru este posibil numai în cazul în care pisica pentru a menține contraceptive, dar se pare că este posibil numai după nașterea pisoi, dar acest lucru este încă necesar pentru a trăi. Și ce despre atunci când proprietarii nu sunt acasă? Este sooooo mare lucru, iar pisica va fi, de asemenea, etichetate.

Vă rugăm să vă împărtășiți experiența: cum vă păstrați pisica de sex masculin intacte și pisica nesterilizat împreună. dacă nu le poate separa dintr-o camera. Sooooo sexy pisica, iar fata de prima mea de căldură încă. Am înțeles că este necesar să se protejeze kosh și să aștepte un cuplu de tricotat, înainte de a le toboganele. Poate cumpăra o cușcă de detenție temporară și eliberați pisica pentru a rula sub supravegherea? Cat a cumparat pentru reproducere, pisica a trăit cu noi, experiența nu este încă suficient. Voi fi bucuros la orice sugestii și sfaturi.

Inainte de a cumpara animale pentru reproducere, a avut un interes, se cântărește argumentele pro și contra. Cage nu te va salva de la ORA și etichete împuțit, iar pisica atunci când fluxul va vota împreună și eticheta fiecare cu propria mână, începe să le urăsc în tăcere pentru ea, și ei nu sunt de vina pentru faptul că nu sunt pregătite. Exit - pentru a achiziționa o casă cu mai multe camere (plănuiți pisoi, și au nevoie de spațiu pentru jocuri, etc.) sau pisica castrati sau pisica castrata (în cazul în care nu a schimbat mintea lui de a rasei). și sunteți calm și pisicile tale drăguț, crede-mă că nu-i iubesc mai puțin!Dintre toate dificultățile de partajare a conținutului am fost cunoscut dinainte. Îmi place pisica mea, iar pisica nu va strica nici un op. După ceva timp, ne vom muta la casa mare, dar încă mai trebuie să trăiască într-un apartament, și consiliere cu experiență nu va preveni. Sterilizează cu siguranță, nici un plan. Prin urmare, în cazul în care există un sfat bun, vă rugăm să parts. La urma urmei, problema de îngrijorare pentru mulți. O cușcă încă am decis să cumpere. Mare și spațioasă. Bineînțeles că va produce, în cazul în care pisica nu se va încălzi. Sau sub supravegherea, atunci când suntem acasă. Este clar că casa va face o Aviary mare, dar în timp ce vorbim despre apartament.

In mod normal, un spațiu limitat pisica, deoarece este pisicile tind să marcheze teritoriul peste măsură.
Pentru o pisica, puteți izola balcon - acesta este modul cel mai universal.
Avem una dintre pisici au ales unitatea de baie camera de măsurare 5 teritorial mp. M. Acolo nu marchează sau urlete, intrând în camera principală - încearcă totul ca să dovedească cine e pisica.

firma Acolo Novosibirsk - acestea sunt angajate în producția de celule pentru câini de talie mare. Posibil pentru o pisica pentru a cumpăra cel mai mare. Când nu sunteți acasă - limita acolo. și o pisică în bucătărie, de exemplu. Până la momentul în care se deplasează întindere. La rândul său va produce. Doar aici, în prezența unei pisici în casa pisica de matur și începe să meargă mai des și marca, să nu mai vorbim op - va, atunci toți vecinii vor spune ce cred ei despre tribul pisica!

Dizzy, mulțumiri pentru vârful cu celula. Veți găsi această companie. etichetele noastre pisica, dar nu de multe ori. Încercăm prisekat. Lapotok, o idee mare: pentru a le limita în coada de așteptare. Ei bine, un pic pooret cineva mai întâi, apoi se obisnuiasca cu celula. Puteți, Bach picaturi la momentul obtinerea utilizate pentru a da.