Pardoseala profesionala - este o astfel de descriere, fotografii, vederi

Acasă Articole Ce este profilat pentru acoperișuri

tablă de oțel profilat cu ondulare a fost și rămâne popular datorită performanțelor sale. Ușor durabil ușor de instalat material, este utilizat pe scară largă în decorațiuni interioare, construcții de structuri ușoare și ca material pentru acoperișuri.Astăzi, în construcția poziției tablei de oțel întărit în mod semnificativ. Pardoseala - un material modern, cu un strat protector. Foi otel sunt profilate, astfel încât să aibă o mulțime de calități pozitive, inclusiv estetic.

Structura din carton ondulat

Pardoseala profesionala - este o astfel de descriere, fotografii, vederi
Ce sunt profilate? Această tablă de oțel (laminare la rece), acoperită cu un strat protector. Polimerii de acoperire pot fi utilizate, zinc sau aluminiu sau aliaje de zinc și aluminiu. Profilul său inițial foi plate sunt preparate prin arbori de turnare de mașini industriale. Acest lucru face ca foi de nervuri mai rigide și robuste. Profilul poate fi de două tipuri: o formă trapezoidală sau un val.

Important: înălțimea valurilor determină calitatea foliilor ondulate, mai mare, cu atât mai bine. Înălțimea profilului minimă de 8 mm, maxim 75 mm.

tablă ondulată modernă acoperită cu polimer, în cele mai multe cazuri, poliester utilizat (material poliester). O astfel de acoperire asigură o rezistență mai mare și oferă o funcție decorativă (o garanție de 10 ani). astfel de compoziții pot fi utilizate ca poliester, cu excepția:

Pural - marcare RUR, crește rezistența la uzură mecanică;

Polivinildentaftorid - PVDF de marcare, de acoperire pentru a proteja de razele UV.

Polivinilclorid - PVC Marcajul protejează tabla de oțel împotriva coroziunii.

Acrilic - AC marcaj.

Important: Principalii producători de foi profilate practică crearea de acoperiri de protecție polimerice complexe. Compozițiile amestecurilor este un secret comercial al întreprinderii. Cu aceste acoperiri producători fac diferite tipuri de foi (foi mat de acoperire cu modele sau desene colorate).

Pardoseala profesionala - este o astfel de descriere, fotografii, vederi


Tipuri de carton ondulat și domeniul său de aplicare

Acum, produce mai multe tipuri de carton ondulat, împărțite pe domenii de aplicare:

Wall - o folie purtătoare. Conform caracteristicilor sale acest tip de acoperire este considerată a fi universală. A crescut puterea poate fi utilizată pentru construirea de compartimentari interioare sau placarea pereților. Acesta a marcat NA.

Acoperiș din carton ondulat. Acesta este marcat de litera N este utilizat ca un acoperiș independent. Are cele mai mari valori de rezistență și, prin urmare, sunt utilizate pe scară largă în construcția de spații non-rezidențiale de tip (hangare, garaje, etc.), folosite adesea pentru garduri și porți de construcții;

profil de perete, marcat C, este folosit pentru pereti, paravane de construcție, garduri și porți.

Important: astăzi populare toate tipurile de carton ondulat, dar unul dintre cele mai populare este foaie de perete C-8. Grosime 8 mm val versatil, acest tip de acoperire este potrivit pentru aproape toate aplicațiile.

O descriere mai detaliată a tipurilor de materiale prezentate mai jos pentru fotografie:

Pardoseala profesionala - este o astfel de descriere, fotografii, vederi

Pro și contra materialului

Principalele avantaje ale placilor profilate:

Materialul nu corodează, chiar și după operație lungă.

O paletă largă de culori.

In ciuda acestor avantaje semnificative, carton ondulat are o serie de dezavantaje. Printre acestea:

zgomot considerabile. foi de oțel nu va ascunde zgomot de ploaie.

Încălzirea acoperirii în soare.

Important: aceste neajunsuri pot fi minimizate cu instalarea corectă. Pentru a reduce zgomotul material de garnitură izolarea fonică a recomandat sub Foile de acoperis, pentru a proteja împotriva supraîncălzirii calitativ asamblate pentru acoperișuri „plăcintă“.

Pardoseala profesionala - este o astfel de descriere, fotografii, vederi

Caracteristici de montare

Bent, ca orice alt material de oțel de calitate elemente de fixare necesare. ușoare defecte vor fi vizibile nu numai pe gard, dar, de asemenea, pe

Pardoseala profesionala - este o astfel de descriere, fotografii, vederi
acoperiș. Pentru a face sa arate estetic plăcut, de fixare trebuie să se potrivească exact culoarea foilor de carton ondulat în sine.

Important: pictura nu este doar pentru frumusete, șuruburi vopsite sunt protejate de efectele nocive ale precipitațiilor, și, prin urmare, durează mai mult.

șuruburi de calitate trebuie să fie strâns legat de foi - garnitura de cauciuc fixată și elastic la un profesionist podele. Media pentru montarea câte o foaie de instalare a acoperișului trebuie să fie de 6-8 bucăți de șuruburi. Rețineți că locul de la capătul acoperișului trebuie să fie consolidate în continuare, reducerea teren de montare de până la 500 mm.

Pro gard de montare de asamblare la foaia de tub este realizată prin intermediul unor șuruburi cu șaibă de cauciuc. Pentru montarea o singură foaie nevoie de 5-8 șaibe de auto-transvazare.