parchet laminat cu instrucțiuni de instalare mâinile lor (foto)

Deoarece invenția și introducerea în laminat de reparații este mult mai ușor să se stabilească podea cu mâinile lor. Laminat, ca material are multe avantaje, mai presus de toate comoditatea și ușurința în utilizare, precum și o gamă largă de culori, texturi si pret. Mai important, este foarte ușor de instalat, deoarece tot ceea ce este nevoie - acesta este numărul minim de instrumente și competențe elementare în adunare.parchet laminat cu instrucțiuni de instalare mâinile lor (foto)

Panou design laminat podea.

În plus, faptul că toate sloturile și conexiunile necesare au fost deja proiectate și realizate în avans, nu pot să nu vă rog. Prin urmare, tot ceea ce rămâne de făcut - este de a învăța să adune podea laminat cu mâinile lor.

Materialul este convenabil, pentru că nu se teme de nici apă, nici umezeală după instalare. Cunoscând regulile ansamblului etaj al laminatului, este posibil să se obțină ca urmare a suprafeței care urmează să fie ușor de curățat și aspirate. În plus, o textură interesantă, care în aparență nu este diferită din materiale naturale, întotdeauna va arata foarte bine din exterior. Chiar și cu absolut nici o experiență în construcții, este posibil să se asambleze cu ușurință parchetul laminat cu mâinile urmând pașii de mai jos de mai jos.

avantaje materiale

parchet laminat cu instrucțiuni de instalare mâinile lor (foto)

podea de zgomot cu un strat laminat.

Ca un material pentru o podea laminat este ales pentru un motiv. Acest material este cunoscut prin faptul că are o serie de avantaje față de celelalte:

 1. Etaj de laminat poate fi montat pe aproape orice suprafață, cu excepția pardoselilor inegale. Dacă urmați regulile simple pentru instalarea podelei de laminat, apoi asambla poate chiar și un începător în domeniul construcțiilor.
 2. Pentru laminat nu are nevoie de nici o grijă deosebită. Acest lucru înseamnă că nu se poate face griji mult despre faptul că podeaua se poate întâmpla nimic.
 3. Parchet laminat - un material ecologic, care nu dăunează sănătății sau nici confortului locatarilor.
 4. costul laminat este mult mai mic decât costul de podele scumpe cum ar fi parchet sau din lemn masiv.

parchet laminat cu instrucțiuni de instalare mâinile lor (foto)

Tehnologia de stivuire laminat.

Deci, folosind ca un laminat de acoperire poate fi întotdeauna calm în timpul curățării umede, deoarece apa nu se teme de laminat. Desigur, din cauza faptului că laminat este fabricat din reziduurile de prelucrare a lemnului, există un risc potențial pe care podeaua ar putea umfla. Cu toate acestea, acest lucru poate avea loc numai în cazul în care suprafața de a turna o cantitate mare de apă și ștergeți-l pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, vă puteți trata cusături cu un material de etanșare convențional pentru siguranță maximă, iar apoi suprafața exact ce să fie speriat.

Condițiile în care este posibil pentru a monta parchetul laminat

Destul de ciudat, dar laminatul ca suprafață pentru podeaua poate fi folosit nu întotdeauna și nu peste tot. De aceea, înainte de montarea unui podea, asigurați-vă că condițiile de acasă vă permit să utilizați o acoperire de podele:

 1. Casa ar trebui să fie nici o schimbare bruște de temperatură, deoarece acestea sunt în detrimentul efect pe suprafața laminatului.
 2. Pentru ca suprafața laminatului era mai durabil, este necesar să se mențină temperatura în clădire în termen de 15-30 ° C,
 3. Baza sub podeaua laminat ar trebui să fie perfect plat, altfel podeaua va scârțâit, sinusoidei, iar în cel mai rău caz posibil chiar ruperea sau deplasarea panourilor. Abaterea admisibila - 4 mm pentru fiecare etaj 2 metri.
 4. În nici un caz să fie pus pe partea de sus de încălzire prin pardoseală electrică parchet laminat. Există mai multe motive: în primul rând, este imposibil ca suprafața laminatului a fost încălzit peste 27 ° C, și în al doilea rând, un câmp electric va duce la deformarea unui parchet laminat.


În cazul în care au fost îndeplinite toate condițiile necesare, puteți continua cu pregătirea materialului de construcție și instalarea de parchet laminat cu mâinile lor.

Materiale și instrumente pentru instalare

Înainte de a trece direct la instalare, aveți nevoie pentru a decide cu privire la blocurile de construcție necesare. Și primul lucru pe care va trebui să faceți - este de a pregăti suprafața pentru etajul următor.

parchet laminat cu instrucțiuni de instalare mâinile lor (foto)

Posibilă stivuirea circuit de laminat.

În primul rând, suprafața trebuie să fie perfect plană, iar pe de altă parte, podeaua trebuie să fie acoperit mai întâi cu polietilenă spumat. Acest așa-numitul strat de impermeabilizare, care ajută la protejarea suprafeței de umiditate. Aici, ca un buget adecvat întruchipări ochiurilor de polietilenă convenționale, care este de asemenea unul bun pentru izolare apă și căldură. Pentru munca aveți nevoie de următoarele materiale:

 • laminat;
 • grund;
 • plinte;
 • polietilenă spongioasă;
 • clei;
 • plasă din polietilenă;
 • pene pentru lacune;
 • constructii montaj.

Înainte de a efectua de stabilire, este necesar ca materialul (laminat) pune în camera de cel puțin o zi. Această așa-numita dependență de condițiile materiale ale camerei.

În mod firesc, nevoia de stabilire unelte speciale de construcție pentru instalare, fără de care este imposibil de a pune în mod corect și cu acuratețe capacul.

 • un ciocan;
 • ruleta;
 • bomfaier;
 • grinzi de lemn (dimensiuni mici);
 • construcții de colț;
 • creion;
 • Papetărie cuțit. Pentru pachetele exacte de deschidere cu laminat.

Norme de stabilire a laminat

De stabilire a laminat în jurul conductelor.

Această așa-numitele instrucțiuni de instalare. Există anumite condiții, fără de care instalația poate merge prost.

Înainte de a începe de ambalare, ar trebui să examineze cu atenție caracteristicile spațiului camerei pentru obstacolele în podeaua laminat.

În primul rând, poate fi conductele de încălzire, plinte, baterie descărcată, etc.

Pentru stivuirea corectă trebuie să respecte diferența de 1 cm de la fiecare perete, deoarece este necesar pentru așezarea corectă a laminatului (un material are capacitatea de a micșora ușor).

În plus, perimetrul camerei montate adesea plintă, astfel încât aceasta va servi ca un fel de punct de referință decalaj la dușumeaua.

Tăierea panourile de laminat poate fi un ferăstrău sau puzzle, nu un cuțit. Dacă distanța rămasă nu poate încăpea pe întreaga lățime a panoului, atunci este necesar să se văzut în piesele necesare.

Etapele de podea ouătoare

parchet laminat cu instrucțiuni de instalare mâinile lor (foto)

Diferențele de conducere blochează tip «clic» și «blocare».

 1. Aclimatizarea laminat. Așa cum am menționat mai devreme, înainte de a stabili podele, este necesar ca materialul ar putea „adapta“ într-o cameră. În caz contrar, este posibil ca vzbuhnet podea sau crack.
 2. Următorul pas este de a goli complet camera de mobilier de exterior și un set de căști. Aceasta include îndepărtarea suprafețelor de covoare (Seramik) la acoperirea podelei a fost maxim buna.
 3. complet curat podeaua de moloz și praf. Chiar și rugozitate mică poate duce la o schimbare de gen.
 4. Înainte de a începe de stabilire podea, aveți nevoie pentru a stabili o grilă de plastic special, care va îndeplini funcția de respinge umezeala. Apoi, acesta este plasat pe partea de sus a substratului, care sunt lipite cusăturile bandă de mascare convenționale.
 5. Puneți primul număr - o etapă foarte importantă, care necesită o atenție și efort maxim, deoarece afectează laminatul de stabilire în continuare de mână. Mai multe necesar să se stabilească pe orizontală, după părăsirea rostului de 10 mm, folosind cuie obișnuite. În plus, este important să se știe că o asociere între panouri au nevoie doar cu o grindă de lemn, încet și chiar și tăiați-l cu un ciocan. În caz contrar, panourile se pot rupe caneluri, iar andocarea nu este la fel de puternic și rezistent la apă.
 6. Să ia în considerare „extensia“. Este foarte important nu numai în ceea ce privește decorativ, ci și practic. Așa-numitul Extension - este de stabilire a laminat la întâmplare. Tot ce trebuie să faceți - este de a văzut un consiliu în jumătate și pentru a începe rândul următor cu jumătățile tăiate. Acest lucru va contribui la o mai bună lipirea panourilor și pentru a preveni umflarea podelei.
 7. Procesare de etanșare (opțional). Pentru o siguranță maximă împotriva pătrunderii umezelii în rosturile panourilor tratate cu un material de etanșare convențional, excesul de care se va suprafață atunci când andocare.
 8. Pentru a continua seria. Combinând primele două serii, putem continua să lucreze doar până la etajul este complet prevăzut cu laminat. Este important să nu uităm că toți pereții perimetrale trebuie să fie fixate cuiere, ceea ce va lasa o distanta de 1 cm. Fără ea, podeaua poate începe să se umfle și chiar explozie.
 9. Nu atingeți sau de mers pe jos pe podea, în timpul zilei. Acest lucru este important să se asigure că podeaua însuși sub presiune compușii săi proprii dispersate pe suprafață. In plus, etanșantul sa uscat complet, și nu au influențe externe.

Asta e tot. parchet laminat este terminat, puteți elimina cuiere și începe a aduce mobila din camera.