păpuși Reborn cu propriile lor mâini, în drum spre casă

păpuși Reborn cu propriile lor mâini, în drum spre casă
Reborn păpuși - pasiunea timpurilor moderne. Acestea sunt doar foarte amintesc de copii vii. Din acest motiv, ei au câștigat cât de nebun de dragoste a oamenilor și critici fără margini. Dar, indiferent de ce, aceste jucării au devenit o realitate a timpului nostru.Ele pot fi găsite în magazine online specializate. rafturi puncte de vânzare de obicei, dar nu știi niciodată în cazul în care un pic?

Dar astăzi ne vom concentra pe modul de a face o păpușă renăscut cu mâinile. Desigur, nu este la fel de ușor cum pare. Dar trebuie să știți ce abilități vor fi utile și ce materiale vor fi necesare, dacă doriți să învețe acest tip de creativitate, și a devenit treptat un filtru de păpuși.

Cum sa faci o păpușă renăscut?

Pentru a crea un câștig kit de păpușă renăscut - mucegai. Acesta include pregătirea - cap și membre. Vândute separat de ochi și corp de sticlă. Alegerea acrilice sau vopsele de ulei pentru a lucra, spray-uri și geluri pentru fixarea și corectarea culorilor. Pentru introducerea de păr - înrădăcinare. Este nevoie de mohair sau de păr natural, ace speciale, scule și accesorii.

operație

Noi curat mucegai. Degresate, frecarea de alcool, în ajunul muncii mele la lei este bine uscat, ștergeți cu atenție, nu lasă urme pe apă.Asigurați-o fantă în ochi și găurile nas. Folosind un burghiu de 2,5 mm și o sulă pentru a face găuri în nări. sulă Hot elimina bavurile din gaura. Deschide ochii cu un bisturiu.

păpuși Reborn cu propriile lor mâini, în drum spre casă

vopsea Alegerea

vopsele de ulei. Aplicată la straturi 25. Fiecare strat trebuie să se coace cuptorul poate fi utilizat. Atrage navele de coroane de flori la temple, pe încheieturile mâinilor, picioarelor, palmele, diateziki, înroșire.

vopsele acrilice sunt non-toxice, inodor. Aplicați model multi-strat foarte precis, va fi dificil de a corecta eroarea.

Introduceți ochii gata. cuie lipici, cusute sau lipite gene. Aplicare lac pentru a fixa straturile de vopsea, ca și cum ar fi o manichiură.

efectua înrădăcinare

Firele de păr de pe cap Renăscut poate desena perie veveriță fin. Uneori, lipite cu atenție peruca terminat.

Reborn mohair cap de multe ori ciuruit sau de păr natural. Noi lucrăm cu un ac special. Alegerea unui ac subțire. ac Gros apucă mai mult păr și face dur. Cusută într-un cerc, repetarea locație de păr pe partea de sus a copilului.

păpuși Reborn cu propriile lor mâini, în drum spre casă

Dimensionarea interiorul lipici păr „Crystal Moment“ și lăsați-l să se usuce timp de o zi. Asigurați toate legăturile corpului. Umple Sintepuh, crește greutatea produsului granulat.

Alege haine si accesorii

Păpușa poate fi echipat cu dispozitive care creează un sentiment de palpitații. Puteți face „prietena“ cald la atingere, oferă simulatoare adulmece, respirație, tuse.