Papusi realizate din papier mache cu mâinile lor, cum să facă o mulțime de papier mache, o clasă de master

Papusi realizate din papier mache cu mâinile lor, cum să facă o mulțime de papier mache, o clasă de master
Unii artiști decoratori crea adevărate capodopere de artă aplicată mâinilor-mucava.
Traducere din limba franceză „papier-mache“ înseamnă „hârtie mototolită“. Cu privire la fond a materialului fibros și elementele adezive (de exemplu, hârtie și amidon / gips) se aplică pentru a forma, după un timp ce materialul se întărește și devine solid. Apoi, formularul poate fi șters, și a creat cifra va rămâne intactă. Cu ajutorul măștilor-papier mache crea, modele de obiecte, jucării și multe altele. În acest articol vă vom spune cum să facă păpuși din papier-mache, și cu ajutorul unei clase de master detaliate, puteți face, de asemenea, o păpușă frumoasă de hands-mucava.Asigurați-papier-mache la domiciliu este foarte ușor și distractiv. Materialele necesare acolo în fiecare casă. Figura Frozen poate picta cu acuarele sau creioane, face aplicațiile sale originale, folosind hârtie colorată. Astfel a face cu propriile mâini capodopera, care va arata luminos și fabulos. Mai jos veți găsi informații cu privire la modul de a face masa papier-mache cu mâinile lor.

Înainte de a începe, pregătiți la locul de muncă. Mare și fără elemente inutile cuvertura de masa mușama sau ziare vechi, la procesul acesta nu pătează. Lângă trebuie să se întindă prosop colorat mâinile uscate de multe ori trebuie să șteargă.Pentru papier-mache convenabil de a folosi pasta de tapet. Se dizolvă în instrucțiunile tipărite pe ambalaj. Wallpaper pastă de origine nu este trecut cu vederea? Apoi, face o pasta cu mâinile. Amidonul este turnat în apă caldă și se amestecă cu substanța smântână. Fără oprire interfera adăugat în apă în stare lichidă. Ca urmare, ar trebui să obțineți un amestec gros, incolor. Pasta este gata, el are nevoie să se răcească ușor. Acest material se deteriorează destul de repede. Se recomandă să se facă o nouă pastă înainte de a crea fiecare pastă de hârtie maleabilă.

Articole Forma din papier mache pot fi unse cu un adeziv, dacă nu doriți să-l retragă. In caz contrar, stratul inferior de hârtie pus pe formularul unsa vaselina. Pentru fabricarea de păpuși din papier mache, vei face pentru clasa de master, postat de mai jos, veți avea nevoie, de asemenea, o argila speciala care se intareste rapid.

Hîrtie pentru mache hârtie este mai bine să se rupă de mână. resturi de hârtie lipi la forma dorită din toate părțile. În continuare, se aplică lipici la stratul inferior de hârtie și a doua pasta. Cu atenție: Acest articol trebuie să fie tencuite uniform. pentru fiecare strat nou Puteți utiliza o culoare diferită de hârtie. Mai multe straturi depuse în acest fel, va fi de ajuns.


Puteți selecta o tehnică diferită: resturi de lacrimă de hârtie nu este mic, inmuiati-le într-un recipient de adeziv, un pic mâinile stoarce. fragmentele de hârtie acoperă dens întreaga suprafață a formei, va avea doar pentru a netezi pliurile formate în proces. Nu aplicati adezivul pe formular în sine.

Stocului de hârtie, de asemenea, poate crea papier-mache. Nu va fi o oportunitate de a arăta originalitate.

Cum de a face mâinile mucava. master-class detaliată pentru începători.

Papusi realizate din papier mache cu mâinile lor, cum să facă o mulțime de papier mache, o clasă de master

Ca păpuși fabricate din papier mache. Instrucțiuni pas cu pas.

INTERESANT PENTRU FEMEI: