papilomavirus uman, cauza a modului în care se produce infecție, simptome la femei

Buna ziua dragii mei cititori. Subiectul de azi este destul de gravă. Și este vorba de virusul papilloma uman. Dacă tu sau cei dragi se confruntă cu studiul de acest subiect, eu la rândul său, ar dori să vă ajute în procesul de învățare ea.Ce este HPV?

papilomavirusului uman (HPV) este derivat din papilomavirus familie. Acesta include cinci genuri, la aproximativ 43 de specii și mai mult de 170-tulpini ani. Este destul de comună și nu doar din cauza lui verucile pot apărea pe corp.

In zilele noastre știința știe mai mult de 600 de tipuri de virus HPV. Unele dintre aceste tipuri de HPV sunt inofensive suficient, deoarece există unele veruci si unele provoca celulele canceroase. Dar chiar și aceste virusuri au un anumit ciclu de viață.

papilomavirus uman, cauza a modului în care se produce infecție, simptome la femei
papilomavirus uman (HPV) este derivat din familia papilomavirusului

Cauzele papilomavirus uman

Marea majoritate a așa-numitelor papiloamele apar pe corpul uman, datorită slagging a corpului și arată marele fault de ea. Dacă au existat creșteri pe corp similare cu papilom trebuie să ia măsuri pentru a vindeca corpul.

papilomavirus uman, cauza a modului în care se produce infecție, simptome la femei
Principalul motiv pentru apariția virusului la om - aceasta imunitate scazuta

Cauzele HPV

 • Principalul motiv pentru apariția virusului la om - aceasta imunitate scazuta, care, la rândul său, se datorează utilizării pe termen lung a medicamentelor sau din cauza unei boli grave, care o persoană bolnavă.
 • De asemenea, virusul papiloma uman apare la o vârstă înaintată, pentru că toată viața este o acumulare de diverse toxine în organism.
 • dezvoltarea virusului provoca experiențe emoționale puternice, deoarece acestea conduc la tulburarea sistemelor organismului. afectată în mod deosebit tractul gastro-intestinal. Când opriți procesele de digestie alimente încep să se descompună și oameni otrava. In timpul sarcinii, o femeie are de a elimina toxinele pentru două. Și dacă apare organismul nu poate face față cu sarcina, greață, și în consecință a zgurii.
 • Creșterea câștig transpirație, în greutate, de asemenea, se poate vorbi despre zgurile în organism. Prin transpiratie organismul încearcă să-și retragă toxine.
 • CDV atribuit categoriei de boli cu transmitere prin sex. De asemenea, este posibil să se infecteze printr-o rană pe corpul unui străin, atunci când uscarea mâinilor cu un prosop sau transmucozală când se montează hainele altcuiva. În timpul trecerii copilului infectat prin căi mama naturală a lui.
 • Oamenii care au fost, detectat o tulpină a virusului gasit gastrita, boli ale tractului urinar, probleme ginecologice.

Cum este infecția cu papilomavirus uman

HPV este prezent în aproape toți oamenii din lume. El nu nu se poate demonstra, și, uneori, poate duce la apariția de veruci, papiloame, care pot merge in formarea tumorilor.

Inițial, tumora poate fi benigne, dar în timp comutatorul de descărcare în tumori maligne.

Unele dintre ele sunt infectate la naștere. Altele pot fi infectate în condiții casnice, cu un prosop de ștergere pe mâini cu un infectat, sau de a folosi o altă lenjerie, periuță de dinți. papilomavirus uman se transmite prin proximitate intim cu purtătorul acestei boli.

papilomavirus uman, cauza a modului în care se produce infecție, simptome la femei


HPV este prezent în aproape toți oamenii din lume

simptome de HPV

virusul papiloma uman are o perioadă de incubație de la o lună la un an și de mai sus. Boala este însoțită de apariția pe condiloame corpului uman și a verucilor. Persoanele cu boli cum ar fi HIV tumora, BUSCHKE-Lowenstein, deficit imun observat o creștere rapidă a tumorilor pe piele.

oamenii de știință străini cred că papilomavirus uman este baza pentru dezvoltarea cancerului în orice locație. HPV se referă la boli prezente permanent în organism la om, iar activarea acestuia se produce în primul rând datorită imunității mai mici.

papilomavirus uman, cauza a modului în care se produce infecție, simptome la femei
virusul papiloma uman are o perioadă de incubație de la o lună la un an și de mai sus

papilomavirus uman la femei

Cele mai multe ori o femeie nu poate ghici chiar la boala CDV. Deosebit de sensibile la manifestarea femeilor bolii, variind de la 30 de ani, care se încheie cu 50 de Tew, care sunt implicați în mod activ în dragoste. cancerul de col uterin poate apărea ca urmare a distrugerii mucoasei vaginale de anumite tulpini de CDV.

Adesea femeia pentru scăldat detectează creșteri sau așa-numitele sex (genitale) veruci, care indică prezența infecției. Ai nevoie pentru a solicita asistență medicală imediată. papilomavirus uman poate provoca simptome neplacute, cum ar fi febră, dureri musculare, frisoane.

Enumerați manifestări în organismul feminin:

 • Nu sunt tulpini oncogenice oncogenice si joase ale virusului determina aparitia negilor si verucilor. Ele se pot concentra pe diferite zone ale corpului.
 • manifestare endophytic a virusului sunt negii genitali. Localizate în zonele de leziuni frecvente in timpul actului sexual. Poate ajunge la dimensiuni mari, care împiedică copiii activi sexual și având.
 • verucile plate sunt, de asemenea, manifestări ale endophytic CDV. Aceasta a afectat grosimea epiteliului de col uterin. Uneori se manifestă simultan cu veruci genitale pe buze.
 • negii intoarse sunt usor de confundat cu plat. Cele mai multe femei care sufera de acest tip de veruci, detectate displazie sau o stare precanceroasă a colului uterin.
papilomavirus uman, cauza a modului în care se produce infecție, simptome la femei
Cele mai multe ori o femeie nu poate ghici chiar la boala CDV

papilomavirus uman la bărbați

Manifest sau nu, omul virusul depinde de obiceiurile alimentare, vârsta, obiceiurile proaste. Odată ajuns în organism, acesta incepe sa afecteze celulele epiteliale ale organismului, care duce la apariția negilor sau papiloame. În primul rând, există una, apoi mai multe, iar daca nu ai grija de sanatatea ta poate forma tumori.

Locul de apariție a papiloame depind de tipul de HPV. Deci, ele pot apărea pe gât, în axile, pe piept. Cu toate acestea, papiloame genitale, care sunt formate pe organele genitale, sunt cele mai problematice. Ei ataca organul sexual masculin, atât în ​​exterior și interior. Poate să apară senzația de mâncărime și durere. In timpul actului sexual poate sângerează și provoacă durere.

Când vedeți orice acumulare de pe penis ar trebui să consulte un medic. Numai după examinările necesare medicul vă poate spune mai multe despre natura tumorilor. În cazul naturii oncologic și ar trebui să fie eliminate imediat. La urma urmei, există riscul ca papilloma obisnuit se dezvolta in cancer.

papilomavirus uman, cauza a modului în care se produce infecție, simptome la femei
Locul de apariție a papiloame depinde de tipul de virus papiloma uman

Metode de diagnosticare HPV

La fel ca cele mai multe boli, HPV este diagnosticată printr-un examen medic. Pentru a confirma diagnosticul este efectuat citologie și colposcopie. Examenul citologic detecteaza modificari in celulele epiteliale, care sunt caracteristice acestei boli. Pentru a clarifica diagnosticul folosind examenul histologic - o biopsie. Nu poate fi efectuată în timpul sarcinii, deoarece poate duce la pierderea fatului.

Pentru a determina tipul de virus folosind PCR (reacție în lanț a polimerazei). Prin acest studiu, este posibil să se identifice fragmente de ADN ale agentului cauzal.

Metode de tratare a virusului papilloma uman

Mijlocul principal al tratamentului este prevenirea. Dar dacă există este de a vorbi despre prevenirea ca un tratament antiviral substitut târziu, și metoda distructivă (înlăturarea manifestărilor externe ale CDV). Singurul lucru pe care ar trebui spus despre această ultimă metodă de tratament - este că eficiența este de numai 45-60%, iar recidiva apare la 40-55% din cazuri.

Aceste tratamente care sunt utilizate pe scară largă în prezent nu pot fi numite eficiente numai, astfel încât fiecare expert vine la tratamentul HPV în moduri diferite.
Există mai multe metode de tratament chirurgical, si este:

  • Electrocoagularea - eficiente 80-95%.
  • Terapia cu laser - este eficient la 60-92%.
  • Terapia radiofrecvențe este potrivit pentru îndepărtarea verucilor izolate.
  • Cryotherapy eficiente la 69-100%.
  • Himiodestruktsiya (30-40%).
  • colodiu Salitsilovo- rezortsionny (70%) și alte metode mai puțin eficiente.

Metoda cea mai promițătoare și eficientă este metoda de tratament mixt. În acest caz, în plus față de veruci îndepărtarea efectuat un tratament antiviral sistemic.

Partajați acest articol cu ​​prietenii tai! ;)

Și noi știm că nu în zadar au încercat. )