Pantaloni banane, ce să poarte, foto și video - Ziua femeii

Fotografii, ce să poarte pantaloni banane, pot surprinde tinerele imaginii lor. În loc de așteptat Klavdii Shiffer, mergând pe catwalk în pantaloni elegant, uneori, la risc pentru a vedea-jazz afro-americani. Ei au fost cei care, în anii '40 ai secolului trecut, a introdus pantalonii de moda, evazată de la talie, dar se subțiază ușor la glezna, care seamănă cu banane. Bărbații purtau stiluri luminoase, adăugându-le în compania jachete spătos, pălării. O astfel de imagine este ușor de găsit într-un film (filmul „The Mask“, în cazul în care protagonistul, după efectul lui Dumnezeu norocos transformat în temerar neînfrânat). Dar femeile, ca câștig activ de sexul opus și detaliile de lucruri dulap, uneori, aduce o mulțime de haine popularitate. Astăzi, oamenii din pantaloni bananele au scăzut - acestea încalcă proporțiile corpului lor. Și le-a plăcut de femei dintr-un motiv ...  • Pantaloni banane, ce să poarte, foto și video - Ziua femeii

Pantaloni banane: ce să poarte (foto de pe podium)

Din ceea ce sa poarte sfaturi de banane

Nu numai doamnelor curbați încearcă să ascundă defecte (sau caracteristici) ale figurii, dar, de asemenea, fetele prea subțire. centimetri Dispărut în pelvis se va da acestor pantaloni neobișnuite. picioare neuniformitate, de asemenea, se ascunde perfect sub linia fina de îmbrăcăminte. Caracteristici ale „banane“:1. Pentru cele mai bune dintre femei pline permis să poarte aceste pantaloni, subțire, de mare, ele ajuta la transformarea silueta (este secretul lor).

2. Închideți fetele, cu o talie îngustă și șolduri largi și pipernicit mai bine să caute alte stiluri de haine.

3. Creșterea de creștere poate tocuri înalte groase ascunse platformă supraestimat pantaloni talie și partea de sus de culoare solida. Elegance da colier lung sau chiar un lanț masiv la talie.

4. Focus pe talie pentru a face figura mai expresiv și mai femeiescului. Acesta este atins atunci când bluza este încărcată în interiorul pantaloni. curele late de ajutor de tranziție armonioasă de sus în jos, iar centura subțire va indica proporțiile ideale.

5. Fetele cu cifra de „mar“, în care stomacul - zona cu probleme, ar trebui să evite stiluri.

De asemenea, coase „banane“, realizate din țesături ușoare, care drapate la talie. Ei acorde o atenție la abdomen și coapsa. Pyshnotelye doamnelor mai bine să caute un lucru „pentru sine“.

Din ceea ce sa poarte pantaloni banane

tricouri tăiate gratuite, bluze care zboară ascunse în pantaloni, deschis corpul fragil proporționalității feminin. Pentru a realiza mai multe, utilizați jachete cu mâneci lanterne. Pantofi încercați pentru a ridica „la mare“.

Să ia în considerare stilul de pantaloni și se combină cu alte părți ale garderoba:

· O combinație originală de oțel „banane“ și tunici, cardigane (dar nu extinse), până la jumătatea coapsei.

· Avertisment - accesorii. Pentru un stil de afaceri sac de costum diplomat dreptunghi. ceas masiv, brățări late cu multiple piese, păr în vrac sau ca un „bun“ în armonie cu imaginea, dar make-up (zi sau seara) este obligatorie.

· Pantaloni de colorat - este o piesă ușor de reținut. Cu pantaloni luminoase combina calm prevalat. Dar chiar și mute „banane“, nu se poate pune în umbră tonul.

pantofi plat nu se certa cu pantaloni. În cazul în care stilul lor redus, de ce nu Tuck picioarele.

Dar, caracteristica principală a hainei rămâne ușurința și pacea sufletească. O femeie într-o „banana“ este de a merge încet și în mod liber.