Panna cotta - reteta cu fotografii

Multe feluri de mâncare străine suntem mult mai aproape decât ar putea părea la prima vedere: gustul, și un set de produse din care sunt preparate. Italiană cotta desert Panna - una dintre acele feluri de mâncare despre pregătirea lui vor fi discutate în această rețetă.panna cotta (sau Pan-cotta) - un desert care se face de la cele mai simple produse: smântână sau lapte, vanilie si zahar. Numele său este de la traduce italiană ca „crema fierte“, și, de fapt, este o budinca cremos, în care pot fi adăugate diferite ingrediente.

În Italia, acest desert este foarte popular, este servit în toate cafenele și restaurante, precum și mulți dintre compatrioții noștri, care sa întâmplat să-l încercați, a apreciat gustul acestei delicatese minunate. Dacă sunteți unul dintre aceste gourmet și desert pe care doriți să joace la domiciliu, sau pur și simplu doriți să se familiarizeze cu panna cotta, lucrarea aceasta nu se ridică la: Alimente și de gătit este foarte simplu, la prețuri accesibile, iar rezultatul - uimitoare!

Patriei panna cotta - Piemont. În Italia, un desert, de obicei servite în porții mici, adăugând bucăți de fructe sau legume sau fructe si fructe, caramel sau sos de ciocolată. În forma tradițională a desert este alb, dar poate fi, de asemenea, preparate cu adaos de produse diferite de aproape orice culoare a curcubeului, precum și straturi. deserturi înrudite acolo în bucătăria finlandeză, franceză și greacă.reteta Panna cotta

Panna cotta - reteta cu fotografii
Foto: liveinternet.ru
ingrediente:

1l gras cremă de patiserie cimbru
zmeură 150g frecat (opțional)
20g de gelatină
20 Boabe de zmeură întregi (opțional)
2-3 linguri zahăr
½ linguriță vanilină

Mod de preparare:

Cum de a găti o reteta clasica panna cotta. Se toarnă crema într-o cratiță mică, pune la foc mic, se adaugă zahăr și vanilie. Gelatina se dizolvă o cantitate mică de apă caldă și apoi se toarnă în amestecul cremă încălzită bine până la omogenizare - ar trebui să se dizolve gelatina. Se toarnă în desert boluri înghețată. Pune într-un pahar cu cremă de zmeură. Scoateți desert la rece timp de cel puțin 4 ore, timp în care el trebuie sa se intareasca bine. Se stropeste cu zmeură desert roase servi.

Zmeura poate înlocui orice alte fructe de padure sau fructe bucăți.

mâncare italiană - uimitor. Este plin de feluri de mâncare simple, dar delicioase, cu gust minunat și de gătit simplu. Panna cotta - una dintre ele, încercați să gătească acest mare desert, noroc!