Palmoplantar cauzele psoriazis, simptome, tratament, fotografii

Palmoplantar cauzele psoriazis, simptome, tratament, fotografii

Leziunile psoriazice palmele

Aproximativ 25% dintre pacienții care doresc asistență pentru dermatologi, fixe opri leziuni ale pielii psoriazică și palmele. Acesta palmoplantar psoriazis. Formată bolii, la vârsta de 30 ... 50 de ani. În cazuri rare, dermatoze apare la copii.Plantară Psoriazis -ladonny - simptome ale bolii

Psoriazis elemente-plantară palmar caracterizata prin formarea rash psoriazice pe suprafața palmelor și tălpilor. Uneori poate fi afectat de nici piciorul sau mâna, dar nu este exclusă și apariția simultană a eruptiei pe toate suprafețele extremităților.

Erupția este o mică, situată în profunzimea pustulele pielii caracteristice gălbuie. Eruptiile poate livra o persoană nu este doar inconfortabil, dar adevarata durere. Ca abcesele îmbătrânire a deschis cu studii în continuare tipic leziunilor psoriazice cruste.

Psoriazisul palmelor si picioarelor pot fi însoțite de schimbări în forma generală a pielii. Suprafața pielii poate fi foarte uscat și acoperite cu numeroase fisuri. Dar, în unele cazuri, modificări vizibile sunt complet absente.

Soiurile palmoplantar psoriazis

Palmoplantar cauzele psoriazis, simptome, tratament, fotografii

Distingem două tipuri de leziune psoriazică palmoplantar:

 • inflamație pustulos (psoriazis Barbera)

Cauzele bolii pot fi de stres, infecții, tulburări hormonale, precum și luarea unor medicamente.

Rashes psoriazis Barbera au forma de pustule (pustule localizate pe suprafața pielii). În multe cazuri, fix infiltrarea pielii. Destul de des erupție pustuloasă apare pe tampoane de la baza degetului mare și degetele de la mâini și picioare mici, precum si bolta piciorului. În plus, plăcile psoriazice pot fi determinate și pe alte suprafețe ale pielii.

Pustulare efecte palmoplantar psoriazisului asupra omului în general nu are, dar se caracterizează prin recăderi frecvente.

Aici există o tălpi ale leziunii izolate ale picioarelor și palmele suprafețelor. Patologie a prezentat plăci infiltrat o formă clară. Uneori, accentul de inflamație poate apărea ca o zonă de îngroșare a pielii. În acest caz, are o formă neregulată și se caracterizează prin apariția pe suprafața fulgilor argint-alb sau galben.

În unele cazuri, placa poate avea fisuri de suprafață. În acest caz, ei sângerează și sunt o sursă de mare durere.

pielea Psoriazisul este însoțită de suprafața de oprire și de etanșare giperemirovannostyu suprafață inflamate. Manifestari dermatoza cu leziuni palmele mai puțin pronunțate.

A nu se confunda cu psoriazisul gutat palmoplantară ca prima specie leziunilor cutanate psoriazice ale educației nu au format pe suprafața palmelor și tălpilor.

Palmoplantară psoriazis - tratamentul dermatozelor

Palmoplantar cauzele psoriazis, simptome, tratament, fotografii


Tratamentul psoriazisului palmo-plantară trebuie să fie cuprinzătoare

Psoriazis palmoplantar - tratamentul bolii este întotdeauna lung - necesita terapie sistemică. Principala problemă - înlăturarea manifestărilor clinice și prelungirea perioadei de remisie.

terapie sistemică

psoriazisul pustular palmelor și tălpilor (tratament implică o abordare complexă) în exacerbare necesită terapie sistemică. Pot fi utilizate:

În fiecare caz, schema de terapie medicamentoasă se face pe o bază individuală.

tratamentul local

psoriazisul pustular palmelor și tălpilor Barbera (tratamentul trebuie efectuat și local) implică utilizarea acestor preparate topice:

 • Medicamentele din grupul de corticosteroizi topici. Medicamentele prezintă antipruritic excelentă și proprietăți anti-inflamatorii. În funcție de modul în care trece greu palmoplantară psoriazis, și formatul selectabil de droguri.
 • unguent cu zinc. Medicamentul este un agent antiinflamator, și este un medicament eficient împotriva diferitelor ciuperci și bacterii.
 • Unguentele, care se bazează pe gudron de huilă, acid salicilic și Ichtiola.
 • Unguentele care formează placa pe suprafața filmului de protecție.

Palmar si psoriazis plantară - remedii de tratament populare

Palmoplantar cauzele psoriazis, simptome, tratament, fotografii

Psoriazis (tratament), mână-picior răspunde bine și utilizarea de medicina tradițională. O astfel de terapie este aproape niciodată însoțită de formarea de efecte secundare și, prin urmare, pot fi utilizate în tratamentul femeilor „în poziția“ și copilărie.

psoriazis-palmar plantar pot fi tratate cu infuzii de plante, unguente și loțiuni de casă.

infuziile de plante de psoriazis palmo-plantară

Plantară și palmo psoriazis - tratament de remedii populare: ce rețete pe care le pot folosi? o varietate de opțiuni, aici sunt câteva:

 • Ai nevoie de a colecta un amestec din următoarele plante (luate în părți egale): Valerian (radacina), musetel, succesiune, și sunătoare. Lingura se toarnă o compoziție pahar de apă clocotită și lăsați infuzat. Bea de două ori pe zi, timp de o jumătate de sticlă strict înainte de a mânca. Durata tratamentului - două săptămâni.
 • Se combină părți egale de urzică, coada calului, rogozul (rădăcină), gălbenele, afine (frunze proaspete), stigmate de porumb și elecampane. castron Collection frămîntă bine și se toarnă o jumătate de litru de apă clocotită. Se lasa sa se infuzeze timp de trei ore. Înainte de a utiliza filtrul și adăugați o lingură de miere.
 • Am conecta serie, lemn dulce, rostopasca si oregano, în părți egale. Ia-o parte a structurii și umple-l cu două părți de apă. Fierbeti într-o baie de apă timp de douăzeci de minute. Bea o mare linguriță de patru ori pe zi.

Stocare de produse finite într-un loc răcoros.

Prepararea băilor

Palmoplantar cauzele psoriazis, simptome, tratament, fotografii

Tratamentul Psoriazis folosind băi oferă un efect bun. Pot fi folosite, cum ar fi iarba, rostopască, succesiunea, Wort și licorice Sf. Ioan. Pre-necesitatea de a pregăti infuzia bazată pe plante. amestec pe bază de plante pot fi folosite, dacă se dorește. Durata - cincisprezece minute.

La finalizarea picioare și mâini pentru a șterge procedura nu este necesară. Pielea trebuie să fie uscat în mod natural.

Animale de companie unguent

Tratament - plantari de psoriazis și învinge palmele afecta în mod semnificativ calitatea vieții umane - poate fi efectuată unguente pe care pacienții pot face propriile lor.

 • tar Birch nevoie pentru a conecta mesteacănul rinichi în proporție de 1: 1. După aceea, se adaugă uleiul vegetal, volumul încă obține compoziția. Unguent indeparteaza perfect tratamentul psoriazisului plantara cu acest medicament pentru a fi eficiente chiar și atunci când formularul pustulara.
 • psoriazisul palmoplantar pot fi tratate ulei ou. Pentru a găti niște ouă. Unul va avea nevoie doar galbenusurile. Produsul trebuie să fie zdrobit și o bună tigaie caldă prăjire uscată. Uleiul eliberat este utilizat pentru tratarea suprafețelor afectate.
 • Psoriazis de palmier - tratament de remedii populare, nu ar trebui să împiedice luarea de medicamente - pot fi tratate cu unguent pe baza de rostopasca. Trebuie să conectați un volum egal de grăsime kurdjuchnyj și iarbă. Se încălzește compoziția pe o baie de apă timp de o oră. Rostopasca trebuie să fie eliminate, iar grăsimea solidifică. Unguent hidrateaza pielea, dar deoarece conține extract de rostopască vindecã educației psoriazice existente.

Și, desigur, nu se poate uita despre principiile de nutriție adecvată. Dieta pentru psoriazis - una dintre componentele esențiale ale tratamentului leziunilor cutanate psoriazice de toate tipurile.