Palma WASHINGTON - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de

Acesta poate fi cultivate la domiciliu, cea mai importantă regulă să știe ce Washington cum să aibă grijă de plante. Această atitudine grijulie, necesitatea de a monitoriza condițiile în care există un palmier, și corectarea la timp a erorilor la îngrijirea greșită a plantelor.WASHINGTON - plantare și îngrijire la domiciliu


Palma WASHINGTON - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de

Primul lucru pe care trebuie să știți despre îngrijirea Washington, într-o oală la domiciliu - un copac de palmier iubește lumina. Prin urmare, cel mai bine este să-l loc lângă fereastră.

Washingtonia acasă place solul umed, apa se recomandă să se încălzească anterior apărat de iarnă de apă reduce cantitatea de irigare pentru a evita radacina plantelor supurație. In zonele uscate, de preferință, o dată pe săptămână pentru a pulveriza frunzele de palmieri.

Temperatura de la Washington

De îngrijire la domiciliu Washington începe cu selectarea locației sale. Palma iubește locuri luminoase, sud, sud-est fereastră. Lumina directă a soarelui nu dăunează frunze, dar într-o zi deosebit de cald totul este în valoare de plante pritenit. Washington la domiciliu necesită o temperatură confortabilă. Avem nevoie de aer curat, la sfârșitul primăverii plantei pot fi plasate în grădină sau pe balcon, protejat împotriva curenților de aer și de ploaie. Conținutul scăzut de 5 grade. Udarea plantei este recomandat în moderare. Adulții place la Washington sol destul de umed. Pentru utilizarea apei pentru irigații moale, care a fost pre-decantat. A se evita apa stagnanta într-o oală, aceasta duce la rădăcină rot. Washingtonia tolereaza aerul uscat, dar în cazul în care temperatura este de peste 20 de grade, ar trebui să fie pus în palma unei tăvi de pietriș umed. O dată pe săptămână, spray frunzele cu apă curată.

Scurtă informare pentru îngrijirea Palm Washington


Palma WASHINGTON - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de

Locul nașterii. California si Arizona.

Washington pentru acasă. elegant și nepretențios de palmier ventilator (familie de palmier - Palmae). Este ușor de recunoscut printr-o varietate de fire de ostentative pe frunze ventilator. În exemplare adulte din acest palmier (numit, de asemenea, arborele de palmier pastorală) frunze de a ajunge la o lățime de 50 cm. Partea de jos a butașilor un strat gros împânzit cu crampoane, este mai lung de 40 cm. De aceea, înainte de a cumpăra un palmier pentru a obține spațiu ei suficient. grădină de iarnă În mod ideal, de la Washington nu trebuie încălzit (dar fără temperaturi de inghet), iar în locul de vară în aer liber.

Se pune cultivare. acasă la nevoia Washingtonului de a pune lumină, moderat cald; iarna aproximativ 10 ° C

Îngrijirea la domiciliu din Washington. ușor substrat umed, fertilizat în timpul verii, de 2 ori pe lună; iarna de udare ceva mai puțin.

Transplant de la Washington. dacă este necesar (aproximativ 1 la fiecare 2-3 ani) transplant în primăvară într-un sol standard de seră.

Reproducerea Washington. semințe.Dăunători. "Afidelor Wooly" (mealybug făinoasă).

Cum să aibă grijă de palmier Washington, în timpul iernii și de vară

Reproducere Washington la domiciliu

Washington este reproducerea acasa a unui proces simplu, care se realizează prin semințe. Ei au nevoie să fie înmuiate și se lasă timp de noapte, semințele ar trebui să fie nadpilit la cusături și să semene în amestecul de sol. Temperatura camerei în timpul germinării semințelor trebuie menținută între 20 ° și 25 ° C Primele mugurii de semințe ar trebui să apară undeva timp de o lună. Și când a apărut primele frunze, plantele trebuie să fie așezat în ghivece individuale de aproximativ 9 centimetri. Trebuie să ne amintim că procesul de răsaduri pe scaune ar trebui să păstreze cu siguranță semințele, pentru că ei vor mult timp pentru a furniza planta cu substanțe nutritive necesare.

Nu recomandăm acasă frecvent transplantat din Washington, fără motive puternice ea nu-i place. În ghiveciul bun tânăr la Washington are nevoie de timp în 2 ani, dar ea devine mai în vârstă, cu atât mai multe creste intervalul dintre transferuri, astfel încât palma, care are o vechime de mai mult de 15 de ani ar trebui să repot la fiecare 5 ani. Transplant de sine este realizată în primăvară, este necesar să se folosească, nu prea mare, dar oală suficient de adânc, pus pe partea de jos a drenajului și să cumpere terenuri gata făcute pentru plantarea de copaci în magazin. După fiecare palmier de transplant în mod necesar bolnav.

Palma WASHINGTON - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de

Boala plantelor - daune de dăunători și paraziți, cum ar fi scara Jose, acarieni, bug fainos, ele se depun pe frunze, tulpini, tulpina plantei. Efectul lor nociv este în primul rând slăbirea palmierilor, sugând sucul. Sunt formate pe frunze pete galbene sau albe, frunzele plantelor ofilesc și se exfoliază treptat, în timp, palma moare.

Bolile apar la îngrijirea greșită a plantelor. Nu pereuvlazhnyat teren, nu se supraîncălzească și să nu SuperCool palma. paraziți Washington afectează insecte scara, thrips, păianjenii, mealybugs. dăunătorii vii pe frunze, tulpini, pețiolele. Odată cu înfrângerea frunzele au pete galbene, planta devine flasc, nu se dezvoltă în urmă în creștere.

Prevenirea apariției paraziților este la timp se spală frunzele cu apă și umiditate suficientă în cameră. Dăunătorii care se gasesc pe frunzele sunt îndepărtate tampon înmuiat în soluție de săpun. În cazul în care paraziții sunt prea multe, atunci este necesar să se utilizeze arme chimice, sub formă de spray.

Soiuri și tipuri de Washington

Genus Washingtonia (ingtonia filifera) este compus din 2 tipuri de arbori veerolistnyh din zonele aride din vestul Mexicului, sudul Californiei si Arizona. vederi maiestuoase le fac copacii alee minunate. Ei au o singură tijă verticală, numit uneori „palmier într-o fustă“, ca palma mort frondele atârnând aproape la sol în jurul trunchiului. Frunzele mari sunt compuse dintr-o multitudine de segmente în formă de panglică, tulpinile sunt acoperite cu spini. flori mici albe sunt grupate la intervale de-a lungul tulpini, agățat frunze mult mai mici lungi ramificate. Fructele sunt mici, piatra.

Washingtonia nitenosnaya (ingtonia filifera sin. Ingtonia filamentosa)

Palma WASHINGTON - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de

Înălțime / lățime. Se formeaza un trunchi gros și ajunge la o înălțime de 6-18 m.

Locul nașterii. California de Sud si Arizona.

timpul înfloririi. Spring.

Aspect nitenosnoy Washington. frunze gri-verde formează un larg evantai coroană sferică de aproximativ 4,5 m în diametru. Numele englezesc planta „bumbac de palmier“ a primit din cauza fire albe hlopkovidnyh pe segmentele de placă și între ele. boabe mici, tari se coc primavara negru.

Washingtonia puternic (ingtonia Robusta)

Palma WASHINGTON - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, fotografii, cum să aibă grijă de

Înălțime / lățime. Aceasta crește până la 24 m, iar lățimea sa are Chron 3 m.

Locul nașterii. natural găsit în nord-vestul Mexicului.

Apariția unui puternic la Washington. vezi cu mai mare și conicitate la un vârf subțire decât W. filifera, trunchi. Shiny luminoase frunze verzi ventilator, aproape rotund în formă și nu atât de adânc sunt tăiate în segmente, cum ar fi W. filifera. Fructele sunt mici boabe de culoare maro închis.