Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Palm Washingtonia este una dintre speciile de plante din familia de palmier în creștere în Statele Unite ale Americii (Southwest - Texas, Arizona, California) și Mexic (nord-vest. - California, Sonora genul a fost numit în onoarea lui George Washington, primul președinte al Statelor Unite ale Americii America.Oamenii de știință cunosc două tipuri de palmieri de la Washington, și ambele pot crește nu numai pe terenurile din America, dar și în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Europa de Sud. Palma Washington la domiciliu necesită o îngrijire specială. Dar toate eforturile de creștere de a plăti un aspect spectaculos și coroana răspândire, care a decora cu succes interiorul orice stil.

Descrierea și fotografia din Washington

În orice descriere poate fi citit, că Washington - o coroană frumoasă sub forma unui ventilator. Ea are frunze mari pe butași goale care se încheie rotund, se pare foarte similar cu un fan al unui număr mare de pliante. Ele sunt moi si pot fi de până la un metru și jumătate. Se întâmplă ca frunzele uscate, chiar nu cad din copaci, formând, astfel, un fel de fusta în jurul valorii de post. Puteți aprecia frumusețea palmier fotografii din Washington, care sunt reprezentate pe această pagină:

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

flori Washington cresc într-un spikelets drupă foarte dens - semințele de culoare negru-maro până la 10 mm, cu un strat subțire de carne dulce peste semințe.

Ele sunt comestibile și sunt folosite de indieni ca o sursă de hrană, dar secundar. De asemenea, se hrănesc în mod activ păsările ciugulesc carne - astfel semințele de palmieri împrăștiate.

Butoi de palmier erect, precum și foarte mari (până la 30 m) și foarte masive (150 cm). Stem, eliberat de frunze vechi sau netede, sau are noduri pe ultima frunză. Uită-te la fotografia din Washington, din unghiuri diferite:

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

palmier mexican cu frunze în formă de fani este în creștere mult mai repede decât celelalte specii cultivate în California de Sud. Este dovedit faptul că, datorită activității ridicate de vreme rea naturale din Florida, Washington, este în creștere mai rău și au o creștere mică în comparație cu restul unui palmier din California.

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Îngrijirea la domiciliu din Washington

Washingtonia adesea cultivate ca plante pentru decor acasă și grădină. Îngrijire vishingtoniey la domiciliu nu este dificil. Acesta include măsuri de udare în timp util, fertilizarea cu minerale organice, relaxarea si transplantarea plantelor pe masura ce cresc.

Palmieri acestei specii sunt foarte rezistente, de fapt (se spune și acoperirea geografică) - iată un exemplu: ele cresc chiar și într-un loc răcoros, Vancouver, și mai cald la Washington de stat, precum și în Columbia bazinul râului și în partea de sud caldă a insulelor britanice.

capacitatea Washingtonului de a supraviețui în climatele uscate și reci, de exemplu la -15 š (dar aici este important ca în timpul zilei temperatura camerei a fost un pic mai mult, iar solul și aerul nu este prea umed). Acesta este unul dintre puținele motive care au influențat faptul că palma ingtonia pur și simplu nu se poate rezolva în regiune cu un climat temperat maritim. Îngrijirea la domiciliu din Washington, include hidratare constanta nu este numai solul, ci, de asemenea, aerul din jurul plantei. Puteți utiliza pulverizarea de spray sau instalarea de tip umidificator electrice. Decor Excelent poate fi o compoziție de palmieri și de origine al fântânii, care umezește aerul din jur.Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Frumusetea florilor este faptul că este perfect pentru persoanele active, care nu pot să-l acorde o atenție mult, dar totuși doriți să-l aibă în grădina sa. grădinari cu experiență sunt sfătuiți să-l loc în condiții de siguranță într-o cameră rece, birouri spațioase, ele sunt, de asemenea, elementul decorativ perfect de mall-uri uriașe și alte locuri publice.

Pentru a începe este de a decide cu privire la poziția de luptă (habitate) - cu siguranță ar trebui să fie cald, puteți chiar la locul unde va primi soarele (avem nevoie doar pentru a arăta prudență în zilele foarte calde). La sfârșitul primăverii este mai bine să plaseze palma stradă sau balcon să îi furnizeze o cantitate suficientă de aer proaspăt - este un lucru necesar pentru floare tot mai mare (dar protecția împotriva ploii în avans și vânturi puternice).

Palma Washington din semințe

Washingtonia de palmier se referă numai semințele. Semințele trebuie sa preînmoaie peste noapte, apoi semăna în amestec sol. Dacă îngrijire de calitate într-o lună va avea primele lăstari. Când micile verzei, acestea ar trebui să fie transplantate în ghivece separate, la o adâncime de 10 cm.

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Crestere de palmier de la Washington nu este atât de dificilă din semințe, cum ar putea părea. Planta are o creștere foarte puternică. După un an și jumătate într-un apartament vă va scoate în evidență o instalație de răspândire puternic, care decoreaza interiorul si face mai favorabile pentru viață.

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Soiul Washingtonia nitenosnaya sau filamentos (ingtonia filifera)

Unul dintre soiurile de plante cu flori din genul de palmier, habitat natural pentru care este de sud-vest a Americii de Nord. Se ajunge la o înălțime de tulpină 20 m lățime și 6 metri în diametru. Cele mai multe frunze filiform este de culoare verde, cu margini galbene și dungi albe. ramuri extincte formează un așa-numita fusta fiind micromediul pentru multe nevertebrate și păsări mici.

Soiul Washingtonia nitenosnaya sau filamentos - este un evergreen, monocotiledonate copac (nu este un copac, ci un palmier are numele său datorită formă de evantai existente tulpini si frunze).

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Acesta este doar un singur gen de palmieri, cu SUA și la vest este marea țară. Locul principal de desfășurare a populației - deșert zonele de coastă și oaze din Colorado și partea principală a desertului Mojave.

Ca o floare decorativ este folosit în aproape toate țările cu climă temperată.

Beetle Dinapate wrightii ingtonia de mestecat stem de flori, precum și restul de palmieri. O altă amenințare pentru copaci (în special de coastă) - Red gărgărițe de palmier în California de Sud.

Fructele Washington filamentos consumate fierte sau crude ca faina osnovuy pentru prăjituri. Cahul și oamenii asociate cu acestea, frunze de palmier sunt folosite pentru producerea de coșuri, acoperiri de paie și sandale, butoaie - pentru fabricarea de ustensile pentru acasă.

Varietatea Washingtonia Robusta sau mexican Palm

Varietatea Washingtonia Robusta provine din vestul Sonora și Baja California Sur (sud-vest a Mexicului).

palmier mexican poate avea o înălțime de 30 de metri, pețiolele de frunze are până la un metru în lungime, frunzele de aceeași rezoluție. Inflorescență (3 m) cuprinde mai multe culori de nuanță portocalie și roz. Fructe - o drupă albastru-negru sub formă de sfere de până la 8 mm în diametru. Ele sunt comestibile, dar, de obicei, în alimentele consumate numai pastă.

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Robusta Washingtonia cultivate ca plante pentru decorarea grădinilor și clădirilor, deși are o tijă îngustă și crește vin la alte specii. Cu toate acestea, acest soi nu este atât de greu - valoarea minimă a temperaturii - l - 10 s. Pentru prima dată, un fel a fost utilizat în Los Angeles, pentru decorarea orașului pentru Jocurile Olimpice de vară din 1932. De acolo, el a început să distribuie și în alte regiuni ale Americii.

Palma Washington Picture, de îngrijire la domiciliu

Unul dintre soiurile de Robusta - Washington, Santa Barbara frumos acasă de palmier. Foarte planta undemanding, foarte ușor să crească într-un mediu al unui apartament oraș sau o casă. Washingtonia Santa Barbara prefera bai de soare și de udare bună, necesară mai ales în primele săptămâni de creștere și dezvoltare de flori. În toamna cantitatea de irigare ar trebui să fie redusă, iar floarea de a pune într-o cameră rece și luminată.