Palma WASHINGTON - de îngrijire la domiciliu, fotografiile de la Washington și tipuri, de casă WASHINGTON -

WASHINGTON - Descriere

Palma WASHINGTON - de îngrijire la domiciliu, fotografiile de la Washington și tipuri, de casă WASHINGTON -
WASHINGTON (lat ingtonia.) - Palm, numit în onoarea lui George Washington (primul presedinte al Statelor Unite). Există doar două tipuri de copaci - Washington și Washington nitenosnaya puternice, iar genul aparține familiei arekovoy.Palma WASHINGTON - este copacii care cresc de până la 25 de metri în înălțime și aproape de până la 1 m în diametru. Dar este în habitatul său natural. În partea de sus a frunzelor stem cresc în formă de evantai. Pețiol la 1,5 metri în lungime, cu crampoane îndreptate spre tija. În condiții de interior rareori infloreste ingtonia.

În Statele Unite și Mexic din frunze de coșuri de fibre țese, și fructelor fac făină. În Europa, acest palmier este cultivat pe malul sudic al Mediteranei. La acasă, la Washington are nevoie în spațiu și se răcește. Atunci când planta ajunge la o dimensiune considerabilă, este mai bine să ia pe stradă, desigur, în cazul în care condițiile meteorologice permit.

WASHINGTON - fotografie

A se vedea mai mare fotografie Washington fel de nume și tip. Se deschide într-o fereastră nouă!

WASHINGTON - îngrijire la domiciliu

De iluminat.

Principala greșită - de palmier ingtonia iubește soarele. Când vyrashivanii Washington nu are nevoie de lumina directa a soarelui, ea are nevoie de o lumină puternică, dar difuză timp de cel puțin 16 ore pe zi. Washington, de dorit să se dezvolte pe glafuri vest sau de est. În timpul iernii, sau doar la o scurtă perioadă de iluminare pentru o creștere normală nevoie de iluminare suplimentară (fluorescente). În timpul verii, este de dorit să se facă de la Washington stradă într-o zonă luminoasă, dar umbrită, și să acopere de ploaie. Ai nevoie pentru a aerisi camera, dar nu a pus copacul în proiect. Mulți dintre Washington, lumina este nevoie pe tot parcursul anului.

Temperatura.

Primăvara și vara temperatură trebuie să fluctueze în jurul valorii de 20-24 ° C. Dacă temperatura se apropie de 30 ° C, planta trebuie mutat într-un loc rece, se lasa sa se raceasca, apoi se toarnă și se presară. În timpul iernii, temperatura trebuie să fie în jur de 10 ° C Nu te teme, casa de ingtonia de palmier tolera înghețuri la -7 ° C

Udarea Washington.

planta Washingtonia la domiciliu tem ca solul îmbibat cu apă sau lipsa de umiditate, astfel încât apa palma de necesitatea de a se imediat după uscare stratului de sol - aceasta primavara si vara. Deoarece scăderea temperatura scade, frecvența și irigare abundentă redusă. În timpul iernii, sarcina principală nu este de a da de pământ, care este complet uscat, și anume udat de două sau trei zile după uscarea substratului din partea de sus. Apă înainte de udare este lăsat să stea (zilnic) și numai udat cu apă caldă.

Pulverizarea Washington.

Pentru dezvoltarea completă a Washington necesită umiditate ridicată, astfel încât, în plus față de pulverizare pe zi (de preferință, dublu-intrare), are sens pentru a pune lângă oala cu rezervorul de apă. Nu fi rău pentru a șterge din când în când frunzele cu o cârpă umedă.

Fertilizarea Washington.

Washington la domiciliu sunt necesare pentru o bună creștere îngrășământ. Cel mai bun dintre toate - cu accent pe fier. Hrănite cu primăvara și toamna la 2 ori pe lună, la intervale regulate. În alte momente, și imediat după transplant sau la Washington, nu a fertiliza boala.Tunderea Washington.

Frunze Washington, culturi de dorit înainte ca acestea să se usuce complet în sus - este un pic contracție naturală lentă a foii următoare. Daca frunzele nu sunt tăiate să se usuce, apoi frunze uscate nu mai poate tăia - atârna frumos în jurul trunchiului.

Transplant de la Washington.

Washington transplantat numai atunci când este cu adevărat necesar, deoarece după transplant palma nevoie de timp pentru a „trece peste ea“ și de creștere este încetinirea un pic. Până la 7 ani, Washington transplantate la fiecare 2 ani, de la 8 la 15 ani - o dată la trei ani și 15 de ani - o dată la patru ani (posibil după 5 ani). Transbordării sau de transplant ar trebui să fie efectuate înainte de vară, este cel mai bine în primăvara devreme. Deoarece palma - arbore este mic, ei le cresc în căzi de lemn. Substratul cuprinde oricare din gazon, frunze, humus pământ și nisip (4: 2: 2: 1) sau în aceleași proporții, dar în loc să toarne humus turbă. Adulți cazuri de dorit în timpul transplantului de furaje îngrășăminte organice - undeva 5 kg. Pe măsură ce rădăcinile devin expuse pe suprafața substratului trebuie sa toarne proaspete.

Washington din semințe.

WASHINGTON - boala si vrdeiteli

Rot rădăcinile Washington. Această problemă se produce din cauza irigare prea frecvente - sol nu are timp să se usuce. Poate că, într-o oală de drenaj rău și excesul de apă nu se stinge din oală.

frunze Washington cad. Washington are nevoie de umiditate ridicată și aer uscat, la Washington, de asemenea începe să scadă frunze.

WASHINGTON sfaturi maro de frunze. Aceasta este a doua problemă cauzată de umiditate prea scăzută - cele mai multe pulverizare de la Washington și a pus lângă el un bol de apă.

Dăunători Washington. Cel mai des afectate insecte ingtonia scară, musculița albă, acarieni și mealybugs.

WASHINGTON - Punctele de vedere

Washingtonia nitenosnaya (filamentoase) / ingtonia filifera

nitenosnaya Washingtonia sau Washington itchataya (ingtonia filifera). Ea locuiește în partea de sud a Statelor Unite. În condiții naturale, acesta creste la 20 de metri în înălțime. Trunchiul este netedă linie, dreaptă. Pe partea de sus a tot mai mare în formă de evantai frunze verzi, cu o nuanță de gri deschis. Frunze la 2 m lungime disecate o a treia formă de 80 de fracțiuni. La marginile frunze lungi fir alb. În condiții de interior rareori infloreste. Florile sunt albe.

Washingtonia puternic (Robusta) / (ingtonia Robusta).

Washingtonia Robusta puternic sau Washington (ingtonia Robusta). De asemenea, cunoscut sub numele de la Washington Sonoran (ingtonia sonorae). Aceasta specie - perene de tip arbore care creste in natura pana la 30 m în înălțime. Frunzele sunt în formă de evantai și verde pal. In aceasta specie frunzele sunt tăiate mai adânc - la 2/3 din lungimea foii. Tulpina are o nuanță roșiatică. Infloreste flori albe.


Vrieziya (Vriesea) - îngrijire, fotografii, specii

Palma WASHINGTON - de îngrijire la domiciliu, fotografiile de la Washington și tipuri, de casă WASHINGTON -

Dacă aparțineți unul flori noi in casa ta ca un membru al familiei, veți învăța preferințele gustative. Udarea Phalaenopsis nu este complicat. Dar BBC.

Palma WASHINGTON - de îngrijire la domiciliu, fotografiile de la Washington și tipuri, de casă WASHINGTON -

Lupin (Lupinus latină.) - gen din familia leguminoaselor, care a reprezentat atât anuale și perene plante erbacee, arbusti, polukusta.

Palma WASHINGTON - de îngrijire la domiciliu, fotografiile de la Washington și tipuri, de casă WASHINGTON -

Prima mențiune a acestei flori în jurnalele sale făcute în 1795 un Uilyam Dzhons, care au studiat în Asia. Wanda (limba latină Vanda.) - aceasta a fost un localnic numit.

Ea a încercat de multe ori să-l plante din semințe, dar, din păcate - toate încercările de smarku! Ce se întâmplă dacă am hands-cârlige, dacă aceste semințe au fost trimise - Nu știu. Dacă cineva știe cum să facă acest lucru - voi fi bucuros să sfaturi, dar merita hoo!

Se pare elegant, simplu! Mă întreb cât timp este necesar ca din semințele să crească această frumusețe? Sunt doar o fereastră spre vest, ar fi confortabil pentru mine.

În legătură cu relocarea locul nostru a fost foarte mult, așa că vreau să reproduc plante mari. Washingtonul a ales deja de către, și chiar a ordonat semințele, și cât timp va crește, dacă numai într-un an, doar 4-5 frunze dacă I'm'll picătură semințe, acesta va fi normal?