Paint Mocha Mocha descriere de culoare, caracteristici, fotografii

În moda frumusete date de natura, astfel încât toate femeile încearcă să facă cât mai mult posibil pentru a sublinia naturalețea lor. Culoarea parului nu este o excepție, și este considerat a fi cel mai popular umbra Mocha, care pot fi găsite în orice linie de producție de vopsele pentru păr de companie.

Paint Mocha Mocha descriere de culoare, caracteristici, fotografiiMocha vopsea Mocha oferă o culoare elegantă și naturală, care poate fi comparat cu o cafea slab preparată, sau cafea cu lapte - nobil maro fără roșeață sau reddishnesses.

culoare de sine

Prevalența acestei culori, deoarece are multe avantaje:

  • poti purta pentru fete si femei de toate vârstele;
  • vopsea Mocha Mocha are tonuri diferite, care arata la parul ca si cum ar fi o culoare naturală;
  • parul inchis la culoare ascunde imperfecțiunile feței în timp ce lumina, dimpotrivă, pun accentul pe ei costum atât de Mocha orice femeie.

Cel mai popular brand

Multe femei cred că cea mai bună companie pentru producția de produse cosmetice - o „matrice“ (de colorare a părului). Paleta de Mocha Mocha este destul de variat, culoarea durează o lungă perioadă de timp, iar prețul este acceptabil. Alegerea se poate face ca blonda si o bruneta. Puteti vedea linia de „culoare Chiuvete“, care nu conține amoniac și este proiectat pentru tonifierea naturale și colorate, dar nu și albite de păr.

Paint Mocha Mocha descriere de culoare, caracteristici, fotografii

Fiecare tub de vopsea are propriul său cod. culoare Mocha corespunde literei M (mocha), cât și pe ambalaj, puteți vedea un set de numere - codul tonului corespunzător. Atunci când cumpără vopsea, amintiți-vă codul, și dacă vă place rezultatul, puteți actualiza culoarea fără riscuri.

Seria „Chiuvete de culoare“ atractiv pentru utilizatori, astfel încât vopseaua nu este numai de înaltă calitate și de colorare netede, dar, de asemenea, compoziția: conține ceramide pentru îngrijirea, restabilesc zonele poroase de păr și oferă strălucire naturală.

alternativă

Un alt brand popular de vopsea este „Palet“ Mocha Mocha în linia ei este de asemenea prezent. În prezent, compania este cunoscut, de asemenea, mijloace promițătoare, fără amoniac, care este bine păstrate pe părul și nu le strica.„Paleta“ - este o mladita mică a acestui gigant cosmetice este „Schwarzkopf“, ea a apărut în anii '60, și a câștigat imediat inimile compatrioților de sex feminin.

Paint Mocha Mocha descriere de culoare, caracteristici, fotografii

Prin schimbarea culorii părului la domiciliu, aveți nevoie pentru a decide cât timp aveți de gând să meargă cu el, pentru că vopseaua Mocha Mocha pot fi prezentate în trei variante:

  1. Tonifiere balsam, care se spală de 6-8 ori după. În acest caz, vopseaua nu pătrunde fulgi de păr, și cade pe suprafața sa. Într-o mână, balsamul este rău se sprijină pe părul și rapid spălat, pe de altă parte - parul nu este expus la substanțe chimice nocive.
  2. Instrumente de culoare Gloss sunt intermediare între colorare profundă și tonifiere. Vopseaua se spala după 5-6 săptămâni și se pot schimba buclele de culoare maxim trei culori.
  3. colorare profundă cu cremă persistentă, care se poate schimba dramatic culoarea parului. Pigment puternic absorbit în păr, iar posesorul unui cap frumos de păr trebuie doar să actualizeze periodic rădăcinile recrescut.

Pictura si Mocha piele de tip Mocha

Când fetele cu pielea tsvetotip toamna selectat Mocha, se obține o combinație ideală. Negricios, piersic, roz, galben, bej din piele și ochi căprui sau verzi sunt perfect combinate cu „cafea cu lapte“ de culoare. Specialiștii spun că, de asemenea, acest ton este universal și potrivite pentru toate fetele. Principalul lucru - pentru a ridica sub umbra lui drept tsvetotip:

  • Dacă aveți pielea de porțelan echitabil și ochi strălucitori, Mocha ar trebui să aibă tonul de lumină. De culoare foarte închisă ar trebui să fie abandonate, deoarece pielea va apărea palid.
  • Acestea sunt încuietori întuneric cele mai potrivite pentru pielea inchisa la culoare, deși nuanțe mai deschise, care creează efectul capetele arse de soare va arata bine

Crearea teren perfectă

Pentru a crea imaginea perfectă potrivi cu orice vopsea. Umbra Mocha poate revigora parul cu ajutorul vopsirii sau colorare, în plus, există multe alte tehnici de colorare. Acum în vogă amestec neobișnuit de culori pe par.

Paint Mocha Mocha descriere de culoare, caracteristici, fotografii

Destul de des folosit blondirovanie. Odată ce parul nu este doar clarificat, și de a crea o tranziție lină de la rădăcini întunecate la capetele luminii ca și în cazul în care firele ușor albite de soare. Desigur, cea mai ușoară opțiune este o simplă colorare-o singură culoare.

Nu vă fie teamă să experimentați cu aspectul dvs., deoarece chiar dacă nu va așa cum am dori umbra, sau nu va arata bine cu culoarea ochilor și pielea de pe fata, parul poate fi întotdeauna modificate. Mijloacele moderne de produse de îngrijire a părului sunt prezentate într-o gamă largă de calitate și, astfel încât să puteți petrece chiar și câteva pete într-o lună și să nu fie frică pentru starea firelor.

Cu noua culoare reactualizată nu numai imaginea, dar viața va străluci cu culori luminoase!

Paint Mocha Mocha descriere de culoare, caracteristici, fotografii