Otrava furnică acasă

Cum să otrăvească furnicile într-un apartament? Este destul de ușor. Este important de a dobândi o otravă eficientă, în mod corect aplicați-l, și să cunoască unele dintre caracteristicile biologice ale furnici.Otrava furnică acasă

Otravă pentru furnici adăugat la momeală

Furnicile otravă?

Înainte de a începe să otrăvească furnici, aveți nevoie pentru a defini otrava. Atunci când alegeți aerosoli, trebuie amintit că acestea sunt diferite de toxicitate și devine o persoană prin intermediul tractului respirator. Dar spray-uri acționează rapid pe komah. Adesea folosite de geluri insecticide ant. Ele sunt ușor de utilizat, dar pentru a pune această otravă în nevoia casa timp de câteva săptămâni. Caracteristici ale aplicației să știe diverse otravuri necesare înainte de cumpărare de droguri.

Atunci când alegeți un remediu pentru furnici, gradul de securitate este luată în considerare, iar viteza de acțiune. Dacă în casă sunt copii, animale, este recomandabil să se achiziționeze produse cu o toxicitate mică procent (geluri, bastoane, acid boric). Înainte de utilizarea fondurilor, este necesar să se clarifice modul în care în mod eficient furnicile l infectate. Numai în cazuri foarte severe aplică produse agresive, care sunt extrem de toxice. În cazul în care casa nu este suficient de komah, mai bine de a folosi medicamente low-toxice.

Otrava de furnici este împărțit în următoarele tipuri:

 • Formulările de pulbere, creioane;
 • aerosoli, spray-uri;
 • geluri.

Otrava furnică acasă

geluri Insecticid trebuie utilizat timp de câteva săptămâni

Pulbere înseamnă creioane

Astfel de preparate, pentru cea mai mare parte, sunt înzestrați cu acțiune insecticidă puternică dar toxicitate redusă la animale. Instrumentul funcționează după cum urmează:

 1. furnicile cad în laminate în particule de pulbere sau cretă;
 2. curățat de pudră;
 3. curățarea pulberii particulelor intra în komah tractului respirator.

Acum există noi pulberi de furnici care trăiesc în apartament, substanțele toxice care intră în corpul unei furnici prin intermediul tegumentului. Cretă și medicamente sub formă de pudră de lucru pentru o lungă perioadă de timp, dar eficient. Aici sunt cele mai populare produse:

Pastel Mașa - o otravă productivă. În compoziția sa este substanța fenvalert (0,25%), care afecteaza intestinele. Conform unei linii de tragere de mică adâncime pe pereții și podelele de apartamente, care sunt insecte adesea mutate.

agent de pulbere piretru este fabricat din anumite tipuri de mușețel. Utilizați capete de flori. Pulbere paralizează mușchii komah situate în casă. Puteți utiliza acest instrument nu numai de furnici, dar, de asemenea, de a ucide ploșnițe, purici, gândaci de bucătărie ..

Otrava furnică acasă

mijloace Feverfew de furnici este produs sub formă de pulbere

Spray-uri și aerosoli sunt mult mai rapid decât cu alte tipuri de otrăvuri. În cele mai multe servicii profesionale de deparazitare otrăvurile din komah ca spray-uri.

furnicile de prelucrare prin pulverizare - nu este atât de dificil, este important să citiți cu atenție instrucțiunile. Dar eficienta este foarte mare, rezultatul este atins, aproape peste noapte.Dar, uneori, aerosoli destul de puternice pentru a produce rezultate de ceva timp. Acest lucru se datorează faptului că numai furnicile lucrătoare mor, muta în jurul casei. În cazul în care cuib este situat lângă ușă și nu a fost tratat, după un timp, furnicile apartament reapar.

Cele mai frecvente Aerosolii astfel:

 • Combat Spray Multi este un foarte puternic, eficient și imediat acționează asupra morții furnici. Dar, cu un miros placut de lamaie. La contactul cu spray, furnici paralizat, opri în mișcare și să moară.
 • Aerosol Fumitoks, de asemenea, un spray rapid, care este utilizat de furnici în apartament. Acest aerosol are un cioc elastic prin mijloace care pot fi aplicate cu ușurință în locuri greu accesibile.
 • Raptor este dotat cu aroma de menta, rezultate bune, nu numai în a face cu furnici în apartament, dar, de asemenea, gândaci, ploșnițe. acțiune instantanee și are o toxicitate scăzută pentru oameni și animale. Înainte de a aplica Raptor, închideți geamurile și numai după 15 minute le deschide pentru ventilație a apartamentului sau a casei.
 • Insecticid Get - insecticide de droguri conținute în microcapsule. Atunci când o furnică de microcapsule prins piciorul, și apoi începe să-l curat, se întâmplă otrăvire. Dar el este capabil să otravă otravă câteva furnici, atunci când microcapsula să denunțe muraveynika.Pered în timp ce extermina furnici in casa acest lucru înseamnă că trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile.

Otrava furnică acasă

Aerosoli Fumitoks - un instrument la îndemână pentru uz casnic

Medicamentele de gel

Aceste medicamente acționează asupra apartamentului furnicile nu sunt instantanee, dar după câteva săptămâni, puteți scăpa de furnici roșii. Efectul medicamentului în mod eficient. năluci Gel de picături komah mirosul lor, gust. Atunci când o furnică o găsește, el încearcă să aducă otravă în colonia.

Odată cu aplicarea sistematică a gelului sub forma unor linii punctate în locuri de insecte mișcare, este posibil să se ajungă la furnici lucrător otrăvire uter, și toți locuitorii furnicar.

Aici sunt unele dintre cele mai vândute gelurile:

 • Gel Cotlete Zindan se descurcă nu numai cu furnici, dar cu gândaci, purici larve. Pentru furnici îndepărtarea Chops gel se aplică picături cu segmentul de un centimetru din Șipcile și pe șinele komah mișcare.
 • Gel-paste Kapakan - medicament foarte eficient. Ant privind die gel. Dar, gelul este proiectat luând în considerare faptul că o insectă ar putea duce la cuib.
 • gel Raptor- aplica in mod activ gel pentru a elimina furnici. Adesea, un astfel de gel se vinde impreuna cu un spray să-l folosească după procesarea principală a apartamentului.
 • -Acest otravă DEET consistență păstoasă, cu un miros dulce puternic. DEET este sub forma unei emulsii. Acesta și-a exprimat o acțiune repelletnoe. Cel mai bun pentru furnici rezidențiale utilizate.

Otrava furnică acasă

gel Raptor poate fi utilizat împreună cu spray

furnicilor metode tradiționale

Lupta Komakhia metode posibile și populare care aduc rezultate. Adesea, momeala respingător komah second-hand. Astfel, furnici roșii nu le place mirosul de pelin, frunze de varză, mentă sălbatică, usturoi, ceapa, lamaie, ulei de cuișoare picant.

Repels furnici miros de drojdie de bere de origine. În cazul în care insectele muta pune vasele cu o masă de drojdie: drojdie diluată gros, adăugând miere sau zahăr.

De furnici roșii, puteți face propria momeală de acid boric.

Iată câteva rețete:

 • Se amestecă acid boric cu zahăr și împrăștie unde furnici locuiesc.
 • Se amestecă acidul boric (5 g) și apă caldă (50 grame), 0,5 linguriță de gem (pentru aromă atractivă). Toate se amestecă, se împarte amestecul în mai multe farfurii și pus în komah habitat.
 • Acid boric Mark ambalare (10 grame), 3 oua, dimensiune medie 3 cartofi. Se amestecă gălbenușurile cu cartofi fierți, apoi se adaugă acid boric și o linguriță de zahăr. Se amestecă totul și de a face bile mici.

Otrava furnică acasă

ant Grue: acid boric amestecat cu alte produse care atrag insectele

în special furnici

Pentru a alege otrava potrivită pentru furnici, este de dorit să știe caracteristicile lor distinctive.

Astfel, furnici roșii au capacitatea de a forma supercolonies. Ele sunt create din cuiburi distruse, în cazul în care, în fiecare stabilit mai multe regine.

Prin urmare, dificil de a face cu o astfel de putere komah. Dar le puteți câștiga. modul perfect de a scăpa de o astfel de invazie, atunci când toți locuitorii casei împreună îi va lupta.