Otomană cu propriile sale mâini, clasa maestru de modul de a face un ottoman (foto, video)

Otomană cu propriile sale mâini, clasa maestru de modul de a face un ottoman (foto, video)

Mulți oameni de astăzi se întreabă cum să facă un ottoman cu mâinile. Acest lucru este foarte avantajos și soluția originală. La urma urmei, astfel încât să puteți face piesa dreptul de mobilier, aproape fără a cheltui bani. Uita-te pentru materialul nu este dificil. O formă și design otomana, puteți alege-te, că atunci când cumpăra în magazin nu este întotdeauna posibil. Există mai multe opțiuni cu privire la modul de a face propriile mâini dormitor otomanii din resturi de materiale. Mă întreb ce se poate face chiar și fără tipare complexe otomanilor. Astfel, este posibil să se angajeze în fabricarea de scaune capitonate simple și moi, cu mâinile lor. Luați în considerare unele dintre cele mai simple și în același timp versiunile de producție universale ale acestei piese simple, dar necesar de mobilier.Un puf simplu de țesături și lână

Otomană cu propriile sale mâini, clasa maestru de modul de a face un ottoman (foto, video)
Privind la camerele foto-scaun, mulți vor dori să-și imagineze la fel. De fapt, cu mâinile lor otomanii merg în doar câteva ore. Deci, prima versiune a scaunelor capitonate cu mâinile lor - cel mai ușor. Pentru a începe pentru a determina mărimea viitorului produs. ia În continuare foi mari de hârtie cu o busolă și le trage pe cercul, care va corespunde cu diametrul de jos și scaune capitonate de top (acestea trebuie să fie la fel). Pe acest cerc ar trebui să fie tăiate două cercuri de tesatura, care apoi va fi capitonate dvs. otomana. Este recomandabil să se aleagă o tesatura densa, care nu „razlazitsya“ și ferm cusute. Este important să părăsească cercul de cote de aproximativ 2 cm.

Acum du-te la alte părți. Este necesar să se măsoare raza discului fără cote și pentru a măsura această distanță pe cealaltă bucată de material și apoi să amâne distanța perpendiculară, care este egală cu înălțimea Ottoman viitorului. Deci, în final veți obține un dreptunghi. Se taie, iar al doilea este același dreptunghi. Din nou, pe fiecare parte a cutiilor în concediu de 2 cm pentru cote.

Acum începe să coase piese împreună. În primul rând, lucrăm cu dreptunghiuri. Ei trebuie să țină cont de ele prin lățimea la rezultatul a fost un mare dreptunghi lung. Acum aveți nevoie pentru a coase un cerc. El este cusut pe înălțimea dreptunghiului încet și cu atenție. Rezultatul este un capac cilindric, care nu are fund. O astfel de acoperire poate fi pus pe orice otomana. Și puteți umple doar acest sac cu un material moale, cum ar fi lana.Cercul de la partea de jos este cusuta scaune capitonate la ultimul viraj, atunci când interiorul este umplut cu un material moale. Și cercurile marginea de sus și de jos nu ciufulit în timp, este posibil pentru ei cusute panglica decorativa.

Producerea unui pouf din lemn

Otomană cu propriile sale mâini, clasa maestru de modul de a face un ottoman (foto, video)
clasa pe canapeaua cu expertul său mâinile va facilita foarte mult sarcina. Veți vedea în mod clar modul de a face design. Dar aceasta este o versiune mai complexa - ceea ce face cu mâinile lor de lemn otomana, care pot pune tot felul de lucruri.

Pentru lucrările trebuie rezervate în avans, șuruburi role de mobilă și colțuri metalice, bare de lemn, foi de PAL pentru fabricarea pereților și pouf fund, spuma, tesatura pentru tapițerie, precum și un adeziv convențional PVA.

Deci, pentru a începe lucrul cu foi de plăci aglomerate. Ai nevoie pentru a face propriile lor mâini următoare. Trebuie să ai să taie 4 dreptunghiuri. Înălțimea trebuie să fie de aproximativ 30 cm (ceea ce corespunde la pouf înălțimii), lățimea fiecărei foi. - 40 cm Conectează foi cu șuruburi sau părți metalice, precum și spațiu de compuși pentru o mai mare fiabilitate sunt acoperite cu adeziv.

Acum este timpul pentru a face partea de jos și capacul. În acest scop, din aceeași foaie sau dintr-un lemn durabil tăiat dimensiune pătrat pentru scaune capitonate inferioare (trebuie să fie pre-măsurate), după care cu ajutorul unor cuie sau șuruburi bătute în cuie pe rama inferioară. Acoperire cu scaune capitonate se poate face separat. Pentru a face acest lucru, pur și simplu tăiat pătrat PAL - un pic mai mult decât dimensiunea de deschidere a pouf. Acesta poate fi absolut nici o modalitate de a repara aceasta ar fi o piesă separată. Dacă există o dorință de a atașa capacul, acesta va avea nevoie de balamale speciale, care vor permite capacul pentru a deschide și închide în mod corespunzător.

Astfel, partea principală a scaune capitonate gata. Acum rămâne doar să-l da moliciune și tapițerie în teacă. Pentru a face acest lucru, se taie spuma, ale cărei margini sunt acoperite cu adeziv și presat în jos la pouf cadru. Rețineți că trebuie să utilizați pentru a acoperi stratul de spumă mai gros, astfel încât produsul a fost moale.

Când toate piesele pe care ar trebui să fie moale, împodobite cu spuma, este timpul să tesatura ottoman în teacă. Cea mai simplă opțiune - de a utiliza un capsator mobilier convențional. Va trebui să taie bucăți de țesătură cu o rezervă, astfel încât mai târziu, trăgând țesătura și tucking marginile, atașați-l la copac prin intermediul unor capse. Deci, materialul va avea loc destul de ferm.

La finalizarea lucrărilor este numai pentru a atașa Role pentru mobilă la partea de jos. În acest scop, șuruburi autofiletante sau șuruburi - totul depinde de modelul de roți. Și un alt lucru: mai multe lucruri grele ar trebui să pună în Imperiul Otoman, cu atât mai puternic va trebui să alegeți roțile.

Poof de pulovere vechi

Otomană cu propriile sale mâini, clasa maestru de modul de a face un ottoman (foto, video)
O altă opțiune - un ottoman simplu și elegant realizate din pulovere vechi ordinare. Pentru această primă cut-out fund simțit scaune capitonate dimensiunea dorită. Atunci un pulover vechi, după îndepărtarea interiorul mânecii. Pe partea din față rămâne în pulover două găuri, care trebuie să fie cusute cu atenție împreună.

Acum, ia un martor din pâslă și coase cât mai exact la partea de jos a pulover. Rezultatul este un caz aparte. Apoi, aveți nevoie pentru a face o ottoman fundație. În acest scop, puteți utiliza o spumă densă obișnuită. Cel mai bine este de a face un ottoman pătrat, la fel ca în acest caz, va fi mult mai ușor de măsurat și se taie un dreptunghi de pouf înălțime și un gol pentru partea de jos. Apoi, toate piesele sunt lipite împreună, după care o bază este întinsă peste partea de sus a fostului pulover. Acum rămâne doar pentru a face tivul de sus din tesatura pentru pulovere dantelă, dantelă pentru a coase, și după umplerea scaune capitonate cu cordon de bumbac, pentru ao strânge ferm.