Osteocondrozei a simptomelor comune de umăr, tratament la domiciliu

Osteocondrozei a simptomelor comune de umăr, tratament la domiciliu
Durere severă în umăr, care dă la gât, umăr sau a coloanei vertebrale, este familiar multora. Principalul motiv pentru acest lucru este extrem de neplăcut fenomen este considerat a fi o osteocondrozei a articulației umărului. La începutul durerii boala trece repede, și nu a acordat suficientă atenție, scris off în poziția de disconfort în timpul somnului sau de ridicare grele. Ca urmare, nu primesc tratament, boala se dezvolta si progreseaza, ceea ce duce la simptome persistente, care nu pot fi ignorate, și care devine un motiv pentru vizita la medic. Datorită faptului că tratamentul de multe ori incepe cu o intarziere, elimina boala este destul de dificil.Ea reprezintă osteocondrozei umăr, modificări degenerative ale articulației umărului, care apar din cauza faptului că, din cauza sare depunerea se produce bruiaj musculare, nervii si vasele de sange, care este perturbată de alimente și a fluxului sanguin în comun și încep să se rupă în jos țesut. Complet imposibil de a recupera de boala, dar tratamentul la timp poate opri și de a preveni distrugerea articulațiilor în continuare. Datorită îmbunătățirii semnificative după tratament, mulți chiar ia în considerare osteohondroză complet vindecat, deoarece simptomele sale sunt complet și pentru o lungă perioadă de timp nu sunt reînnoite. Pentru tratamentul poate fi folosit nu numai de droguri, dar medicamentele și terapia populară, s-au dovedit a fi foarte eficace și eficient, capabil de a înlocui complet medicamente.

Ce declanșează o osteocondrozei a articulației umărului

Cauzele care provoacă dezvoltarea bolii, mult, si din aceasta cauza, boala este foarte frecvente. Principalele instigatori ale medicilor bolii numite astăzi următorii factori:

 • schimb de sare violare în organism;
 • infecții severe ale corpului, în care, din cauza unei deshidratare substanțială se produce intoxicații, din care sărurile încetez afișate complet;
 • tulpina nervului cronica conduce la modificări ale terminațiile nervoase, din cauza cărora statul comun este perturbat;
 • suprasolicitarea cronică a articulației - atunci când articulația este în mod constant de sarcină excesivă, acesta primește o varietate de micro-traume care conduc la faptul că circulația sângelui în modificările comune pentru mai rău și țesuturile sale încep să se rupă în jos;
 • prejudiciu traumatice ale articulațiilor, în care circulația sângelui pe termen lung;
 • legate de varsta intr-un organism;
 • nutriție proastă, în care organismul primește prea multă sare și prea puțină apă;
 • lipsa de activitate fizică asupra mușchilor umerilor.

Astfel, devine clar că procesul patologic în comun poate începe la orice vârstă, și, prin urmare, asupra durerii în umăr ar trebui să fie abordate imediat.

Simptomele osteoartritei articulației umărului

Simptomatologia bolii destul de luminos, asa ca atunci cand acesta se produce chiar și fără o vizită la medicul poate sugera apariția osteoartritei a articulației umărului. Principalele manifestări ale bolii includ:

 • durere - de la ușoară până la intens, predispus să se mute într-un insuportabil, pornind de la articulația umărului și se extinde la gât, umăr și braț. creștere semnificativă a durerii este observată după perioada de latență lungă;
 • rigiditatea articulației umărului;
 • reducerea mobilității articulației glenohumerale;
 • umflarea articulației afectate;
 • la palparea articulației;
 • scăderea temperaturii pielii în zona pacientului în comun;
 • albăstruie a pielii în zona pacientului în comun;
 • promovarea umăr cât mai aproape de piept;
 • treptată mușchi atrofie umerilor, care la severe observate vizual.


În cazul în care primele semne ale bolii apar doar durere temporară și umflarea, care ar trebui să conducă la o vizită la medic. Mai multe manifestări grave nu ar trebui să aștepte pentru boala, ca și în acest caz, procesul de distrugere va fi prea mare, chiar și după oprirea pentru a continua să provoace durere.

Complicațiile osteoartrita a articulației umărului

Atunci când tratamentul nu este disponibil pentru o lungă perioadă de timp, în plus față de progresie a bolii și a complicațiilor apar încă, care afectează în mod semnificativ starea pacientului și, uneori, să devină o cauză de handicap. Cel mai adesea boala este însoțită de următoarele efecte:

 • artroza;
 • deformari articulare glenohumeral;
 • formarea de osteofite în organism comun;
 • inflamația purulentă a articulațiilor;
 • pierderea completă a mobilității articulare.

Atunci când apare o complicație proces purulentă, de multe ori necesita interventie chirurgicala de urgenta, deoarece fără ea o probabilitate foarte mare de a dezvolta sepsis (septicemie), care este de a vindeca chiar si cu un tratament în timp util și completă nu este întotdeauna posibil.

remedii populare pentru tratamentul umărului pacientului

Terapia medicina populară care vizează îmbunătățirea circulației sanguine în articulația afectată și, prin urmare, a opri distrugerea acestuia. Cel mai adesea folosite în acest scop încălzirea comprimă.

 • Comprimare de hrean este denivelare excelent durere și restabilește mobilitatea articulatiilor. Acesta ar trebui să răzuiesc rădăcină de hrean proaspăt, iar masa rezultată este învelit în 2 straturi de tifon, pentru a atașa la un umăr pacient. După aceea compresa este acoperit cu polithen și fixat cu un bandaj elastic. Top umăr izolat fular de lână. Se lasă să se comprima 8 ore. Dacă hrean provoca prea puternic senzație de arsură, care nu poate fi tolerată, este necesar pentru a opri procesul prematur, deoarece în caz contrar probabilitatea de apariție a unei arsuri pe piele, și apoi, pentru a finaliza vindecarea, tratamentul va fi imposibil. Pentru umăr pielea foarte sensibilă pentru a comprima ar trebui să fie acoperite cu o crema de grăsime sau ulei vegetal, care va preveni iritarea sau arde. Durata tratamentului depinde numai de viteza de îmbunătățire a pacientului.
 • Blînde posedă comprima ridiche neagră, care încălzește umăr este foarte bună și nu provoacă iritații severe ale pielii. Pe o răzătoare freca fin una rădăcină majoră, masa rezultată se întinde pe un strat de tifon, acoperit cu un alt strat de tifon și aplicat la umăr. Comprimare pergament acoperit (nu polietilenă adecvat) și fixat cu un bandaj. umăr suplimentar izolat nu este necesar. Prima dată când o compresa făcută în timpul zilei și urmăriți reacția organismului: dacă ridiche este bine tolerată, învelitoarea este îndepărtată după 5-7 ore, și ar trebui să fie stabilite deja pentru noapte. Durata tratamentului depinde de rata de dispariție a simptomelor osteocondrozei.
 • Comprimă amestecul de ceapa si usturoi au, de asemenea, un impact pozitiv asupra articulației afectate. bulbi mari, curățate de pieliță, să se răsucească printr-o mașină de tocat și se combină cu 3 arpagic, rasă. După aceea, masa de răspândit direct pe piele în articulația afectată, și acoperite cu tifon și pergament. Mai multe comprese bandaj fix și eșarfă izolat. Lăsați comprima cel puțin 6 ore, ideal este să se plimbe cu el 10 de ore. Cursul acestei terapii dureaza 2 saptamani.

Comprese pentru a calma durerea

Atunci când durerea de umăr este suficient de puternic și trebuie urgent amorțită, puteți aplica câteva pachete care aduce alinare în 15-20 de minute.

 • Frunze de varză - remediul perfect pentru durere în articulația umărului. Este nevoie de 2-3 frunze mari prefiert și bate off pentru a le face moi. După aceea, ele sunt aplicate în stratul de 1-2 la zona afectată, și fixate cu un bandaj. Lasă un compresa timp de 2-4 ore în timpul zilei sau peste noapte. Relieful vine foarte repede. Acesta folosește un medicament de casă în funcție de necesități atunci când există durere.
 • liliac frunze, de asemenea, face posibilă pentru a calma durerea. Este necesar să se perturbe 40-50 frunze și se macină cu ajutorul unui blender sau râșniță. Masa rezultată este aplicată pe brațul afectat și care acoperă cu polietilenă, pentru a fixa bandaj largi. Părăsiți compresa este posibil chiar și pentru o zi. Durerea dispare după primele minute de expunere la astfel de medicamente. Mijloacele folosite în timpul sezonului cald, în timp ce puteți obține frunze proaspete de liliac.
 • Brusture este, de asemenea, un remediu pentru dureri articulare. 1 foaie mare întindere în mâinile și se aplică pe zona afectată, asigurarea bandaj sau tencuiala. Lăsați comprima cel puțin 3 ore. Utilizat în caz de durere.

Prevenirea bolii

Pentru a preveni dezvoltarea osteoartritei a articulației umărului, este necesar să ne amintim despre prevenirea. Pentru a preveni bolile legate de măsuri:

 • alimentația corectă;
 • respingerea suprasarcinii comune;
 • activitate fizică suficientă;
 • tratament complet de leziuni umăr.

Aceste acțiuni vor fi suficiente pentru a menține sănătatea.