Ortografică Avertizarea bărbați moon dragoste, fotografie

SlovoMaga.ru - Privorot - Dragostea vraja pe Luna disipării - magie neagră în serviciul iubirii

Magia acestei arte vechi, care acționează strict în conformitate cu normele. Este suficient să se îndepărteze de la instrucțiunile de bază literalmente în mișcare, și sunt prevăzute cu consecințe negative grave.


De exemplu, o vrajă în luna în scădere se poate face numai într-o fază dată lunar. Ca și în alte vremuri efectul său va fi slăbit, iar ritualul cu totul poate să nu reușească.

Principalele diferențe

Ortografică Avertizarea bărbați moon dragoste, fotografie

Lună în scădere - timp pentru magie

Imediat trebuie să spun că vraja pe luna, de obicei, în scădere atribuită magiei negre din cauza identității sale de bază. În cazul în care ritualuri sunt efectuate în lumina fazei de creștere a nopții, în scopul dobândirii și multiplicarea, ritualurile care fac o lună în scădere, dimpotrivă concepute pentru a salva oamenii de la nimic.

Ați putea fi interesat:

Practic este vrăjitorie, forțând victima să se întoarcă de la orice altă relație, alta decât impusă. Aceasta este, pe fața unei voințe de gestionare clară și alegere. Deloc surprinzător, într-o lună în declin Privorot utilizate frecvent atribute cum ar fi sânge, cimitir pământ lumanari negre, tesut uman organic etc. Mai mult decât atât, ei au nevoie pentru a efectua puternic în timpul nopții, de multe ori la cimitir.

Cu toate acestea, cei care au dragoste vraja în faza de lună în scădere, susțin că acesta este un mod eficient și, adesea, singura modalitate de a scăpa de un rival. Deoarece aceste ritualuri sunt folosite pentru a lovi soțul altcuiva sau invers să-l întoarcă la familie, sa întors de la amanta lui.

Consecințele pentru ambele părți

Toate semnele de pe Luna disipării sunt suficiente și într-adevăr de lucru puternic. Cu toate acestea, ar trebui să permită doar cea mai mică greșeală în efectuarea ritualuri la luna în scădere, și poate avea un impact major. Și dacă adăugăm la această retroactivitate obligatorie, imaginea este foarte trist, și pentru ambele părți.

De exemplu, atât victima, cât și clientul poate începe probleme grave cu sănătatea, locul de muncă și alte relații. În plus, problemele în mod tradițional sunt adăugate cu funcțiile de reproducere, și copiii născuți din astfel de uniuni sunt, în general, foarte slab și lipsit de noroc.

Dacă victima este într-un fel se găsește în program și va fi capabil de a scăpa de ea, va urî pur și simplu client. Pentru că cei care au făcut o astfel de vraja și a ars, se recomandă să se gândească de o sută de ori, dacă doriți acest lucru impus de dragoste? În cazul în care, cu toate acestea, fără îndoială, și toate celelalte moduri sunt lipsiți de putere, este timpul pentru a trece la punerea în practică a unei dragoste vraja pe luna în scădere.

cimitir vraja

Ortografică Avertizarea bărbați moon dragoste, fotografie

Ritualul în cimitir

Pentru a face o vraja dragoste pe iubirea unui om, puteți utiliza modul de modă veche, adevărul, pentru aceasta, va trebui nu numai o dorință sinceră, dar, de asemenea, o mulțime de curaj. La urma urmei, pentru vraja de dragoste pe o lună în scădere, vei avea nevoie de două nopți la rând pentru a merge la cimitir.

„Tu, (numele persoanei decedate) sunt situate să se odihnească în pământul umed. Și meu preferat (numele) trăiește în liniște, dar nu cu mine. Dă-mi pomershy (numele persoanei decedate) binecuvântarea ta lăsa cuvântul meu. Da uita preferatul meu (numele), pe de altă parte, acesta trebuie să fie mereu cu mine. Dacă nu va fi cu mine, ești mort (numele persoanei decedate) nu a stat în cer și arde în iad, trăind aceeași (nume), apoi mor. "

 • După aceea, trebuie să mergeți imediat la cimitir, nu reactioneaza la sunete, care va avea loc pe toate laturile. Indiferent de ceea ce simți și nu a auzit, în nici un caz, nu se întoarce, sau să fie probleme.
 • Acasă din nou să se spele pe mâini și du-te la culcare imediat.
 • <

  ?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>

  După cum puteți vedea, ritual destul de straniu, în afară de cazul în care nu există forțe pentru a organiza și se vor întoarce înapoi, putem vedea că existența a ceea ce sunt, chiar și într-un coșmar care nu a putut imagina. Dacă ai făcut totul bine și nu se tem de rezultatele acestei dragoste vraja pe o lună în scădere era deja evidentă câteva zile mai târziu, când imaginile încep să putrezească în pământ.

  Acasă ritual

  Ortografică Avertizarea bărbați moon dragoste, fotografie

  Trei lumânări pentru ritual

  1. Etapa 1: La miezul nopții, stinge lumina, aprinde o pre-setat pe masă trei lumânări. Stai jos, ridicați fotografie portret preferat și citit zagovornye cuvinte, îl mîngîia în ochi:

  „Pe măsură ce noaptea luna iubește, fără ea nu pornește, așa că ar fi un slujitor al lui Dumnezeu (nume) am unul (numele tau) ca luna iubit era doar cu mine, nici pentru nimeni altcineva nu întristat!“

 • Pasul 2: stilou roșu pe partea din spate a imaginii scrie cele trei dorințe preconcepute referitoare la relațiile viitoare.
 • Pasul 3: Ori ea și o fotografie de chipuri și le cere pe marginea unui ac cu un fir roșu. Plicul rezultat este în siguranță ascunsă vederii.
 • Condiția pentru aceasta este vraja iubirii pe care capsate imagini nimeni nu ar trebui să aibă vreodată să afle, sau chiar doar pentru a vedea. Pe ritualul, deoarece este imposibil de spus un suflet. În situația inversă, vraja va cădea, și ai probleme mari.

  În general, semne care fac o fază disipării a Lunii este foarte, foarte mult. Sacrificiul poate fi ușor vrăjesc, pentru a se lega la sine sau chiar transforma într-un sclav până la sfârșitul zilelor. Totul depinde de abilitatile si dorintele tale. O condiție generală pentru toate semnele care sunt executate pe o lună este o descreștere cer senin, cu bună vizibilitate astru. În cazul în care este acoperit de nori, apoi un rezultat dorit poate fi uitat.

  nimeni nu a votat vreodată