Organizat de scurgere în aer liber de pe acoperiș, exemple, imagini și videoclipuri

Scopul principal al drenuri, care sunt esențiale pentru toate clădirile - o îndepărtare organizație controlată de ploaie și apa provenită din topirea de pe suprafața acoperișului, la fel ca în fotografie. Dacă nu construi un sistem de drenaj, drenaj acoperiș, de scurgere neorganizată lovește peretele, intră în subsol și întregul proces este finalizat distrugerea bazei și fundație. În plus față de rolul practic al sistemului de drenaj modern trebuie să îndeplinească o funcție decorativă și în amestec cu aspectul arhitectural al clădirii.Organizat de scurgere în aer liber de pe acoperiș, exemple, imagini și videoclipuri

Tipuri de sisteme de drenaj

Distinge sisteme de drenaj:

  • internă. Canalizările situate în interiorul clădirii, la o anumită distanță pereții exteriori. O astfel organizat un canal de scurgere a apei de ploaie pe suprafața acoperișului în porțiuni locuri mai mici, la o distanță de 50 de centimetri sau mai multe dintre părțile proeminente ale structurii (a se vedea de asemenea: „acoperiș Pâlnie electric, cât de mult pentru a pune?“). De asemenea, se preconizează că învelitoarea acoperișului, și pe acoperiș vale razzhelobki ar trebui să aibă o pantă către pâlniile (citește ca: „Pâlnie jgheab interior pentru aranjarea acoperiș plat“).
  • exterior. După cum sugerează și numele, acestea sunt situate pe exteriorul clădirii.

Organizat de scurgere în aer liber de pe acoperiș, exemple, imagini și videoclipuri


La rândul său, de scurgere extern poate fi:

  • neorganizat. În acest caz, apa se scurge de pe acoperiș acoperiș Pent la sol. Echipați scurgere neorganizată SNP permite chiar și pentru clădirile cu 2 etaje, în funcție de disponibilitate vizieră deasupra intrării în clădire și zona orb. Deși reduce ușor acțiunea distructivă a debitului de apă permite o creștere (cel puțin 60 de centimetri) îndepărtarea streșini. Pe lângă faptul că este de scurgere neorganizată de acoperiș distruge fundația și pereții, se alterează, de asemenea, aspectul structurii.
  • organizat. Acest lucru previne fenomene negative de scurgere prin colectarea apei și transporta în afara zonei pe care se află clădirea. Sisteme de drenaj constau din următoarele elemente: jgheaburi; pâlnii, burlanele; între paranteze; genunchi; conectori și alte părți. drain organizat caracterizat prin aceea că apa care curge de la acoperiș la jgheaburi în continuare alocate pentru burlane.

Organizat de scurgere în aer liber de pe acoperiș, exemple, imagini și videoclipuri

Materialul de construcție a sistemelor de drenaj

scurgere modernă a organizat exterior mai cerut sistemul de drenaj de pe suprafața acoperișului. Astăzi, în piața internă, companii - producători oferă o gamă largă de produse, care este diferite materiale de fabricație, profile de jgheaburi si burlane diametre pentru ambele Waterflow interne. și externe.

Sistemele Jgheaburi din PVC sunt caracterizate printr-o serie de avantaje:

  • rezistență la agenții atmosferici;
  • greutate redusa;
  • coroziune;
  • Simplitatea și ușurința de instalare, metodă care se realizează sau un adeziv cu garnituri de cauciuc.

La fel de jgheaburi populare realizate din oțel galvanizat cu un strat de polimer, deoarece acestea sunt durabile și puternice.