Orange manichiura Foto idei de design de unghii 100

manichiura Bright nu este plăcut numai pentru ochi, dar, de asemenea, înălțătoare. Orange - intermediar între culorile roșu și galben. manichiura portocaliu suculent pe fotografia de mai jos - un val de emoție. portocaliu de culoare, designerii sunt sfătuiți să nu numai pentru galbenelele, dar, de asemenea, rochii, pantofi.jacheta Orange pe unghii: fotografie

Sunny portocaliu și fin va cădea unghiile scurte și lungi. Opțiuni de proiectare în lot portocaliu de stil. Franceză cu „portocaliu“ vârful nu a fost anulat. Clasic, desigur, întotdeauna în față, dar portocaliu pot fi adăugate de-a lungul luminozitatea imaginii și de a efectua galbenelele de acoperire cu galben sau roșu. Designerii oferă o varietate de opțiuni de manichiură cu vopsea portocalie, la fel ca în fotografie.

Orange manichiura Foto idei de design de unghii 100
Pentru a crea un capac într-un stil restrâns, dar cu utilizarea de portocale saturate, puteți un lac solid sau complet transparent face. Marginile trebuie să fie alocate, și apoi veți obține manichiura portocaliu, imaginea de mai jos.

aspectul original color Orange, în cazul în care completate cu elemente lucioase (de exemplu, cristale si paiete). Stilul de unghii într-un mod similar - dovedit o optiune pentru femeile care nu se tem să iasă în evidență. Cu o astfel de manichiura, poti deveni un star de orice vacanță.Moon manichiura portocalie, la fel ca în fotografie, este o gaură în forma unui triunghi sau un cerc cu o bază de „Mandarin“.

În ceea ce privește designul în stilul „gradientului“, acesta va cădea prin modul în roșu și portocaliu pentru el.

Vara cuie portocaliu, la fel ca în fotografia de mai jos, puteți vedea aproape la fiecare pas, pentru că toate doamnele doresc să se întâlnească moda și să se detașeze de celelalte. Revive baza unghiei poate fi plasat pe ea:

Cele mai comune nuanțe de lac de unghii cu lac portocaliu este pe fotografie. Acestea sunt:

  • Orange manichiura Foto idei de design de unghii 100
    ruginit;
  • miere;
  • culoare apus de soare;
  • morcov;
  • chihlimbar;
  • ghimbir;
  • roşu;
  • culoarea unei vulpi.

Manichiura în tonuri de portocaliu, combinat cu lac negru: fotografie

Combinația cea mai de succes a „portocaliu“ - negru și alb geluri. Pe celelalte nuanțe trebuie alese cu grijă combinate.

model negru cu un shellac „roșu“ este combinat. Orange si design negru se poate face, dacă luăm ca bază de „portocaliu“ gel și desene pentru utilizare negru. Ca întotdeauna, este posibil pentru a personaliza degetul inelar și rulați-l în negru și portocaliu, dimpotrivă, pentru a efectua ornament. Orange și negru este considerat un stil clasic, folosind portocaliu strălucitor.

Orange manichiura Foto idei de design de unghii 100
Vă rugăm să vă și surprinderea tuturor posibil cu un strat special de „craquelure.“ fisuri-l pe galbenelele, crearea de modele neobișnuite, care va apela la fashioniste cu orice lungime gheare. Perfect potrivit pentru un astfel de design este lac roșu, galben. Fisurile din lac transpira alb sau negru, astfel încât „craquelure“ poate fi atribuită design portocaliu-și-negru.

Este important să rețineți că puteți adăuga la decor ceva diferit!