oportunități aerogrill

oportunități aerogrill

Bună ziua, dragi vizitatori ai site-ul meu!

Astăzi am decis să scriu despre ceea ce este într-adevăr posibil pentru a găti în Aerogrill și toate posibilitățile de acest aparat de bucătărie. Aceasta a fost o mulțime de informații, îmi dau opinia mea, elaborat pe baza experienței lor extinse în utilizarea aerogrill.Mitul 1. Aerogrill poate înlocui mai multe aparate de bucătărie.

Poate, și poate că nu, ci doar faptul că fiecare funcție el va putea face față „foarte bine“. Știm cu toții că cel care poate „toate“ într-adevăr nu se poate face nimic. Desigur, pe Aerogrill nu se poate spune că el nu poate face nimic. Acesta carne perfect zapechet și pește. ciuperci și legume. pregăti feluri de mâncare minunate în ghivece. dar să-l gătească, și supa borș sau alimente de dezghețare ... lungi și costisitoare ...

Mitul 2. Aerogrill poate găti complet fără ulei.

Știi, la început am încercat. Apoi, această idee a fost abandonată. Da, uleiul poate dura mai puțin, dar absolut fără Aerogrill lui poate găti exact aceleași produse ca și în condiții normale, adică, cei care sunt în sine destul de gras. În caz contrar, antena va fi destul de sec.

Mitul 3. pregătește Aerogrill fără participarea dumneavoastră, aproape în lipsa ta.

Uită-te după Aerogrill este necesar, cu toate acestea, ca și pentru orice alt aparat. Prima mea, sincer după ce a servit 6 ani, o zi de fum nu atât de bine, bine, am fost în apropiere, dar altfel cine stie ce s-ar fi încheiat problema. Deci, chiar dacă, în noul meu model este o funcție de pornire întârziată, eu nu-l folosesc, cel puțin în absența acestuia. Acesta nu este un reproș Aerogrill, și un memento că aparatul are un instrument de putere, și nepăsarea este destul de nepotrivit.

Mitul 4. Alimentele din Aerogrill nu este nevoie să flip.

Mitul 5. Aerogrill are o funcție de auto-curățare, adică, nu ar trebui să fie spălate.

Este foarte amuzant. Sinele foarte personal nu se spală. pen-ul (sau mașină de spălat vase) vor fi necesare oricum. Modul în care dezvoltatorii sunt în prezent de auto-curățare, nu deține apă. De aceea, eu nu gătesc direct pe gratar. Coacerea se spală fel de mâncare este mult mai ușor decât celula de sticla de sticlă și zăbrele grele. Autocurățire funcția Eu personal nu folosesc, și de a face așa cum scrie în articolul „Grija pentru Aerogrill“.Mitul 6. Aerogrill știe cum să fumeze carne și pește.

Să nu uităm că acest lucru nu este încă o afumătoare. Fum aici ia nicăieri. Deci, nu este fumatul, ci doar o simulare. Produse de lubrifiere „fum lichid“, adică, o soluție chimică, nu adăugați utilitate pregătit vasului. Și de ce ne otrăvească mizeria lor iubit că nici o problemă poate fi achiziționate de la orice magazin, și și pentru un preț foarte rezonabil. Este acest sentiment de gătit acasă?

Mitul 7. Aerogrill dezgheța alimente.

Daca nu sunt prea leneși să aștepte o oră până când decongelate umplutura tort polukilogrammovy, în timp ce partea de sus zavetrivshis, atunci da, decongelare, cu toate că cuptor cu microunde pentru a gestiona mai bine și mai repede. Mai bine încă, pentru a primi doar mâncarea din congelator în avans.

Mitul 8. Cele mai delicioase produse de patiserie - în Aerogrill.

Poate cuptor în ea și confortabil, dar eu personal nu sunt sigur că ar putea. În opinia noastră, cuptorul convențional este mult mai bine. Faptul că fluxul de aer din Aerogrill vine din partea de sus, astfel încât aluatul acoperit rapid, cu o crustă pe partea de sus care previne-o cum să urce. În interior, totul rămâne crud și ars pe partea de sus. Dar dacă nu aveți un grătar în cuptor și se coace tot drumul de la partea de sus este ușor rumenit, atunci este timpul pentru a muta câteva minute în aerogrill. În plus, o mulțime de plăcinte sau briose pe un gratar nu se potrivesc, iar cuptorul pe mai multe zăbrele - comisionar unui prost. Am scris despre acest lucru în articolul „Cum de a găti Aerogrill“.

În ciuda toate acestea, încă o dată, observăm că aerogrill - foarte convenabil și dispozitiv util, și destul de prisos să-l aibă în bucătărie. Și el știe ce trebuie să fie capabil de a cuptorului electric cu convectie, o copie mică a cărei esență este aerogrill. Pește, carne, legume, caserole în ea sunt obținute pur și simplu delicioase, în afară în ea pentru a găti, în vara este minunat. De ce? Pentru că el nu face bucătărie și întregul apartament, într-un fel de saune, la fel ca cuptorul. Mai devreme, în vara nu am pregăti feluri de mâncare, cum ar fi caserole sau coapte în cuptor, dar familia mea este foarte atasata de ei, așa că acum ei se bucură, și eu sunt fericit.

În plus, dacă aveți o mică familie, de asemenea, este mult mai convenabil de a utiliza aerogrill decât un cuptor mare. Sau, dacă doriți să coace câteva mere, acesta este, de asemenea, un sentiment al Stokers cuptorului? Deci, beneficiul aerogrill pentru mine dincolo de orice îndoială.

Desigur, vânzătorii tind să ne epata o abundență de funcționalitate, și este destul de ușor de înțeles, dar trebuie să ne imaginăm că vom cumpăra, atunci vom bucura de achiziție și nu cunosc durere de așteptări neîmplinite mari. Prin urmare, dacă vă gândiți să cumpere până la aerogrill sau nu, desigur, cumpara, dar gatiti-l corect și va fi fericit cu tine și casa ta.