Opinii de Taxcom ooo în Bulevardul colorat metroul - dezvoltare software la Moscova -

Bună colegi suferinzi. Aceasta este oroarea deplină a acestui program. Totuși pot spune același lucru despre banca-client al Băncii de Economii. Acesta nu este un program - e plin de rahat, de rupere toate politicile de securitate pe computerele de contabilitate. Pentru a face să funcționeze, banca-client a trebuit să rescrie manual dreptul la jumătate din ramurile de registru.Nu știu ce poate fi neclar pentru a instala Takskoma. Înțeleg că vorbim despre un PC-Sprinter. Totul este disponibil, clar și simplu.

A fost un pic de un program de plus pentru compania noastră incomodă. Dar aceasta nu înseamnă că produsul în sine este rău.

Sunt de acord. Dintre companiile care oferă posibilitatea de a raporta pe internet, am subliniat, de asemenea, compania Taxcom. Ceea ce este important - este foarte potrivit pentru dezvoltarea colaborării cu 1C. Am ales o dată Taxcom PC-Sprinter și de atunci nu a existat nici un motiv să se gândească la schimbarea operatorului.

Plug Converter de la Takskoma. Toate documentele sunt pregătite, cu formatele înțelese. Un cuplu de ori numit în suportul, nu este, de asemenea, determinat de modul în care a informat foarte repede că ambele.

Semnătura electronică pentru oameni fără educație - este ceva teribil și de neînțeles. Dar ochii se tem, dar mâinile fac! Așa că a trebuit să se familiarizeze cu PE și să înțeleagă cum să-l folosească. Ei bine, că Taxcom oamenii care lucrează, care poate explica toate limbile disponibile. Ca urmare, consultantul pe baza obiectivelor și nevoile mele, a oferit posibilitatea de a alege de mai multe tarifare: un fel de profesionist cheie și perfectă. Am luat un al doilea: în doar 4000, are tot ceea ce am nevoie.

Am condus unele companii au trebuit să lucreze cu diferite programe de contabilitate și raportare pentru livrare. Și, desigur, tot timpul a fost în măsură să identifice cele mai favorabile pentru ei înșiși produsele, care, în cele din urmă este oprit acum. De exemplu, am dat seama că pentru mine la o grămadă de programe 1C și produsul de companie - PC-Sprinter. Am rapoarte în forma 1C și descărca toate pentru livrare în Sprinter. Raportarea este întotdeauna venit normal. Desigur, încerc să ia timp și nu să fie pus în afara de ultimele câteva zile ... Această regulă este necesară pentru a se conforma Strata, în orice caz, în opinia mea.

Eu lucrez ca un contabil într-o societate comercială. Taxcom ales de recenziile colegilor mai experimentați. Programul PC Sprinter din Taxcom compatibil cu 1C și rezolvă toate sarcinile majore pentru livrarea situațiilor financiare. Oferă de verificare înainte de a trimite, care se indică eroarea, dacă este cazul. formulare electronice de raportare sunt actualizate automat. Toate problemele (și de multe ori este doar ajustând setările) rezolvate rapid prin intermediul Help Desk. Dacă se compara cu alte programe de ex. Contur sistem Taxcom este mult mai stabil și mai puține probleme cu certificate. Beneficii Takskoma - o dată configurat corect programul, și puteți uita că există în ea și cum. Arunca fișiere la 1C, recolta butonul „Trimite“ - toate. În opinia mea Taxcom optim preț-calitate.Compania „Taxcom“ lor de site-ul taxcom ru / angajații Taxcom mi 2 ani într-un apel rând și a stoarce bani, eu nu sunt clientul lor și sfătuiesc să nu aducă la genunchi albi, bădărani obraznici, administrează această companie partid

un nonsens total. Noi folosim serviciile Takskoma nu este primul an și au fost foarte mulțumiți de calitatea și serviciilor și costul acestora.

nonsens este recenzia ta, încă îmi amintesc acele apeluri de dimineața până seara, a spus el, chemat pentru a elimina numărul meu și ei continua să sune și nazvanivayut

Astăzi a apelat la Taxcom, avea nevoie de o semnătură electronică pentru licitație. Ei se temeau că, dacă prețurile sunt mai mici decât alte companii emitente PE, atât de mult timp va face. Dar suntem profund greșită - redactat într-o oră! Sub impresia că a decis să scrie un comentariu. Vă mulțumim Taxco pentru munca operativă și frumos fete-operatori;))

Recent, am doar câteva rafala de clienți a mers (PAH-PAH-HTP.), Și din diferite orașe ale noastre imense. Am început să realizez că documentația întreaga hârtie nu este doar exporturile și încetinește toate procesele care sunt foarte neplăcute. Ceva a auzit despre facturile electronice, că această bestie este, bine și a decis să citească comentarii și mărturii de pe Internet, consultat cu contabilul-șef. În timp ce niciodată nu a regretat alegerea Taxcom filer. Prețul este foarte favorabil, nici un eșecuri nu a avut niciodată. Din nou, ptiu-ptiu-ptiu)))))

electronic de raportare în munca mea - nu este un fenomen nou. Dar am lucrat întotdeauna cu programele instalate pe computer. Inconvenient pentru mine nu dă, dar nu era nimic de a compara cu ceea ce =) Acum, în noul meu loc de muncă, vom folosi un sistem de Compania „Sprinter Online“ „Taxcom“ (tarif „linia profesionala“). Nici un software de instalat, nu este necesar, rapoartele pot fi trimise de la orice convenabil pentru tine calculator. a fost foarte convenabil pentru mine, pentru că Am un copil mic, iar acum pot să stau acasă la locul de muncă. Acesta nu este un singur raport de la un computer acasă pentru a trimite, toate realizate fără probleme și la timp. foarte convenabil

Trebuie să Taxco, ca atare, nu au nici reclamații. Ei au fost la început, dar apoi sa transformat într-o cerere pentru el, deoarece cu Taxcom filer nu a fost manevrat imediat. Dar, în mod surprinzător helpdesk rapid și cu răbdare a lucrat. Deci, dacă există ceva ce nu înțeleg, este mai ușor de a apela decât majoritatea înțeleagă - economisi timp bine. Cu toate că, în sistemele Taxcom întotdeauna totul a fost elementar, este doar o chestiune de obișnuință - unii, ca mine, este dificil de a trece la un nou format de muncă.

A cumpărat un certificat de cheie semnătură, sa dovedit că aceasta ar trebui să fie sgnenerirovat în termen de 30 de zile de la data primirii sale, pentru a-mi despre ea nimeni nu a raportat. Chemat pentru a sprijini cele 32 de zile, au spus că trebuie să cumpere unul nou. companie de servicii proaste. Pentru a obține un certificat pe care trebuie să plătească un cont bancar, am adus o confirmare de primire a doua zi, mi sa spus că trebuie să așteptați atunci când banii vor merge la cheltuiala de 3-4 zile lucrătoare mi sa spus (plătite prin banca de economii), aduce o copie a pașaportului și a taxei, pentru a apăra 1 oră în coada de așteptare și de a lua sertefikat pe care le-am spus se face în decurs de 10 minute. Nu înțeleg de ce acest lucru nu se poate face de la distanță? Trimite o copie a chitanței și kokumentov ca răspuns pentru a primi documente cu certificatul.