Opinii ale Medical Center oraș consultativ și Centrul de Diagnostic # 1 din București,

"Urban consultativ și Centrul de Diagnostic №1" (Sankt-Petersburg GBUZ "GODC №1") - este cel mai faimos și bine echipate centru de diagnosticare, fondat în 1988. Se efectuează asistență în multe domenii ale medicinei, se aplică abordări vechi și folosind cele mai noi tehnologii. În Sankt Petersburg GBUZ „GODC №1“ În fiecare an există aproximativ o jumătate de milion de sondaj este luată în fiecare zi, timp de aproximativ două mii de pacienți. Lucrul în sistemul CHI (au nevoie de direcție de la clinica de bază) și LCA din toate zonele Bucurestiului. De asemenea, oferă plătit grijă deosebită.Municipal consultativ și Centrul de diagnosticare # 1

"Urban consultativ și Centrul de Diagnostic №1" (Sankt-Petersburg GBUZ "GODC №1") - este cel mai faimos și bine echipate centru de diagnosticare, fondat în 1988. Se efectuează asistență în multe domenii ale medicinei, se aplică abordări vechi și folosind cele mai noi tehnologii. În Sankt Petersburg GBUZ „GODC №1“ În fiecare an există aproximativ o jumătate de milion de sondaj este luată în fiecare zi, timp de aproximativ două mii de pacienți. Lucrul în sistemul CHI (au nevoie de direcție de la clinica de bază) și LCA din toate zonele Bucurestiului. De asemenea, oferă plătit grijă deosebită.

Dimpotrivă, îmi place foarte mult acest doctor. George S. este un profesionist, duș persoană politicos foarte experimentat și competent și om interesant. Nici o grosolănie nu a fost chiar aproape. Toate spus, sa uitat la poze ale dinamicii explicate. Extrem de recunoscător pentru el, am și mamolog Dushina Î.I recomanda acum toti prietenii lui.

Trimis aici de la clinica locală care urmează să fie examinat de un număr de medici. Înregistrate în mod direct acolo. Insanely stătea în fereastra de înregistrare. După ce a vizitat medicul, din nou, a stat în intrarea pe sondajul într-un imens ocheredi..i-l după un accident vascular cerebral! Specialiștii care nu au plângeri, bine. echipamente moderne, dar centrul este ceva ce trebuie să faceți pentru a rezolva problema cu cozile, cum ar fi să organiza totul.

Am folosit serviciile departamentului fizio-terapie a unei polițe de asigurare pentru tratamentul fracturilor de ambele mâini (fiul său) și au fost procedurile de restabilire. Spre deosebire de clinica locala - a adoptat rapid de surprinzător procedura imediat numit. Medicii - confortabil, prietenos. Într-adevăr - recuperare - atât fizice și emoționale. specialiști Excelent, explica totul și să vorbească și poartă de mâner, iar pentru un om rănit - acest lucru este adevărat. Rețineți că exact aceeași atitudine față de femeile în vârstă care sunt tratați gratuit. Foarte horosho.Spasibo.Întreaga problemă aici suna și du-te la celălalt capăt al orașului - în cel mai scurt timp. Free este destul de dificil de a obține medici, ea a fost de așteptare pentru 2 luni, și de plată, vă rugăm, lista de prețuri este atârnat pe perete, dar prețul pentru doar o consultație aproximativ 1000 de ruble :(

Opinii ale Medical Center oraș consultativ și Centrul de Diagnostic # 1 din București,

Este foarte dificil de a ajunge aici pentru a vedea un medic, mai ales gratuit. Pot obține indicații cu privire la Ultrasonografie arterelor brachiocefalic prin neurologului cartier, dar du-te să-l vadă a trebuit să 1-1.5 luni, deoarece buchet navypisyvali de direcții la sondaj, a reușit doar pentru a ajunge acolo. O taxă, vă rugăm cel puțin o dată. Dar prețurile sunt prea mari!

Direcționează centrul diabet zaharat de aici, de înregistrare, desigur timp de două luni, dar puteți aștepta pentru ziua în care speshit.Obychno trec o grămadă de studii diferite udobno.I echipamente de acolo foarte modern, medicii vysokorazreshimaya.Zaklyucheniya însoțească întotdeauna imprimate cu circuit, astfel încât să putem contacta la un alt specialist, care va da rasshifrofku lui.

Opinii ale Medical Center oraș consultativ și Centrul de Diagnostic # 1 din București,

Am fost îndreptată spre direcția chirurgului GODC iz116 policlinicii. cu agravarea hemoroizi. Foarte îngrijorat și speriat, pentru că a fost vpervye.Ya înscriși în registru, ajuns rapid la medicul Reznik E.T.poluchila sfat bun, iar 3 zile mai târziu, am avut o sigmoidoscopie, un complet nebolno nici măcar ozhidala.Bolshoe mulțumesc.

Trimis aici pentru a Diabettsentr.Zhdala mesyats.Kogda a venit uzhasy.Medsestra a început primul, care a luat tot sângele am înjunghiat și nu mă găsesc în ziua venu.Povela statsionar.Tam generală asistentă spat la mine, m-am așezat timp de 40 de minute cu 17 de zahăr, până când ea a început performante, am deja rau si e timpul kolotsya.Prishla la 8.00 sa dus la 10.00.Nu asta nu e tot, ea nu a găsit tubul și a mers la prima asistentă vyyasnyat.A am sizhu.Vse momentul în care ea a mers și a luat sângele guma de mestecat de mestecat fără ostanovki.Protivno.V rezultat, în timpul ultimei vizite la medic a dezvăluit sânge numit e poluchilas.No glucoza 17 podtverdilas.Pri vizita un nefrolog părea că am fost așezat în interogarea și să asculte o prelegere despre modul în care sunt rea, grăsime și naglaya.Voobschem a aflat că a fost vina mea, așa că și înțelege sami.No a scris astfel că a examinat mine, atins de stomac, urmărind cum pielea și de fapt yazyk.Na medicul așezat cu mândrie, cu mâinile împreunate și se uită la problemele mele reaktsiey.Bolshie cardiolog găsit, pentru care ea blagodarna.Vrach corectă, competentă și vorbește endocrinolog suschestvu.Vrach când a văzut mea rezultatele a fost shoke.Skazal și că totul este foarte rău și tragic, dar, de asemenea, mi-a încărcat în jur și trimis la diabeta.Posle școală 15 ani de boala, concluzionăm că medicii destul de tambur bolnyh.Glavnoe pentru companiile de asigurări le listate bani, și ei am primesc un salariu pentru curs înainte de bolnymi.Ya de lucru și plata taxelor nu sunt mici, iar medicina consideră pur și simplu că toate trebuie, și ele sunt nimeni sau nimic centru de dolzhny.Plohoy, foarte rău că am experimentat aceste medici si-a petrecut timpul pe ele și dengi.Ne de stat intră aici nimic nou tu nu te mai important patsientov.chtoby skazhut.Im au fost perechisleniya.Zdes asigurare simpla examinare medicală de bază se efectuează, iar boala ei nu sunt interesați.