On-line Psihologie - View topic - nevoia de dragoste

Ce trebuie să iubești? oh această dragoste, sentiment, revenind la antichitate. În orice moment, oamenii au încercat să-l înțeleagă și să lupte pentru ea. Nu din cauza acestei există sentimente mari și armă teribilă a căzut Troia antică? În inima unei femei frumoase!


De ce ai nevoie de ea să fie reciprocă? Sexul? Sexul nu poate face dragoste, și nu se poate cumpăra, trebuie să spun că o persoană are nevoie în vederea adevăratei lyubov.Opredelenno pentru dragoste este imposibil, la toată lumea. Până de curând, dragostea a fost de a avea contact sexual, si toate problemele au fost rugați să rezolve prin studierea unele dintre regulile și tehnicile de comportament în pat.
După cum se impune aceeași „investiție“, el și ea să devină o uniune voluntară a doi oameni absolut liberi.
Și aici trebuie să fim pregătiți pentru responsabilitățile, compromisuri trebuie să fie în măsură pentru a se obține, de îngrijire, respect, accepta precum și inferior, de îngrijire, respect și acceptați. Ai nevoie pentru a încerca să cunoască alte persoane și să fie în măsură să mă descopere el. Aici ne putem ajuta la voința noastră. Acesta este capabil să ne facă să nu cedeze în fața emoțiilor și a privi lumea în mod obiectiv și de a face decizia corectă. Din păcate, aceasta nu poate fi o singură placă sau de management pe care trebuie să faceți pentru a fi în stare să iubească și să păstreze iubirea.


Ceea ce ne poate împiedica de la deschiderea sentimentele secrete unul fata de celalalt? Poate fi o teama de simplu pentru a deschide către o altă persoană, pentru a deveni lipsiți de apărare și vulnerabili și de a obține ajutor de la el.
Mai mult decât atât, trebuie să fie gata să ofere protecție și sprijin pentru celălalt, nu se tem să își asume responsabilitatea pentru un iubit. În cele din urmă, ultima componentă esențială - să fie pregătit că ai ceea ce au de așteptat. Fii gata pentru o relatie serioasa, să fie fericit și se bucură de aspectele lor pozitive și să fie tolerante de unele dezvoltare nu foarte pozitiv.
Necesită o atenție maximă și respect. Nu, nu este permanentă „ochi foame“ comanda sau un ton de control. Nu este participarea maximă. Un detașament. Observații. Și acceptare. Libertatea. De la cereri. De la anxietate. Dorința de a monitorizarea constantă.
Dar am un sentiment ciudat că dacă cel puțin urmărirea acestui fapt, majoritatea certurilor, neînțelegeri, dispute ar putea fi evitate.
Dragostea poate face minuni! Cred că acest lucru va fi de acord, dacă nu toate, atunci cel mai mult. Cu toate acestea, și în această lumină sentimentele, pure și sincere ale unui dezavantaj. Această parte întunecată este pronunțată în dragoste neimpartasita. Regula principală într-o astfel de relație - nu face nimic prostesc. Și să această iubire este neimpartasita, dar înțelepții spun: „Nu fi timpul petrece la poalele muntelui, niciodată nu va ști ce frumusețea este deschis pe partea de sus“