Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu

Dragostea a fost întotdeauna o parte importantă a vieții fiecăruia. Pentru ea efectua isprăvile, riscându-și viața. Dar când acest sentiment de om neimpartasita este capabil de acte nebun. Unii oameni continuă să caute, să aștepte, în timp ce alții apelează la magie.Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu

Alb și negru vraja

Deseori, persoanele care suferă de dragoste neimpartasita, rezolvate pentru a face o vraja dragoste. Acest ritual magic poate fi efectuată în mod independent. Înainte de a ajunge la afaceri, trebuie să se gândească la consecințe, deoarece semnele sunt diferite. Acestea pot fi efectuate la o distanță sau în contact cu obiectul. Puteți face vraja alb sau negru. Dar nici una dintre ele ar putea afecta în mod negativ viața celui care-l folosește.

Pentru a distinge negru de vraja alb cu ușurință. Este sigur de a menționa în ritualurile negre pe care oamenii vor fi torturați, să sufere, să se usuce.

vraja alb împinge o persoană să iubească, simpatie, afecțiune. Aceasta este diferența dintre ele. Oricine alege o vraja alb, va plăti nu atât de mult. Întregul ritual poate fi efectuată în mod independent.

prevestiri negre sunt în stare să sugrume voința unei persoane. Acest lucru afectează în mod negativ starea fizică și psihică a unei persoane.

Vrăjești o singură persoană în casa sau cu ajutorul unui specialist poate fi, după ceva timp se încadrează în dragoste cu o alta, iar cea împotriva căreia a fost de a efectua ceremonia, pentru a fi torturat, să sufere.

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu

Ortografică încurajează relațiile umane în susul paginii

Orice vraja nu oferă o garanție absolută a iubirii eterne. El poate împinge doar un om la începutul unei relații.

Cum de a face propria fotografie tip vraja?

Cel mai faimos fiind vraja care pot fi trase din fotografie. Cele mai multe dintre aceste ceremonii au voie să facă pe cont propriu. În funcție de vraja de dragoste ar putea avea nevoie de diferite fotografii Man. Acest lucru va ajuta in casa fara ajutorul unui specialist pentru a face acest lucru drept:

  • Foto Omul ar trebui să fie în stare proaspătă. Prea imagine vechi nu se dovedește a face o vrajă puternică. Prin urmare, fotografiile ar trebui să se facă maximum un an înainte de ritualul;
  • cu excepția tipul din fotografie ar trebui să fie fie negativ;
  • claritate și calitate foto va afecta, de asemenea, rezultatul. vraja deosebit de puternică la domiciliu, se va face în cazul în care acestea sunt în mod clar vizibile cu ochiul liber;
  • Fotografiile nu ar trebui să fie decupată. Nu puteți utiliza o imagine în care omul tăiat de la alte persoane cu foarfeca.

Urmand aceste, puteți face cu ușurință o vraja acasă pentru om folosind fotografia lui.

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu

Calitatea imaginii poate afecta rezultatul

Este important să ne amintim că orice ritual magic este de scurtă durată. Prin urmare, în cazul în care voința obiectului este puternic, el va fi capabil să scape din lanțul magic. Și când dragostea trece, oamenii vor urî pe cel care l-a făcut dragoste.

Dorința individului de a scăpa de vrăjitorie se va manifesta în certuri, scandaluri, beția, ultrajul. Ca urmare, preaiubitul poate rupe conexiunea pentru a suprima voința celui care ia adus vraja, iar persoana va fi victima unui atac magic puternic, care se va manifesta în boală, eșec în viața sa personală și în singurătate. Acest lucru nu este ușor și pentru a elimina vraja.În utilizarea ritual:

fotografie necesare, în care este iubit portretizat cu lungime întreagă sau brau. Important de a avea o fotografie pe piept, care este, inima, și pe care ritul va fi trimis.

Pentru cei aleși iubit în fiecare zi mai puternică, a efectua ritualul pe lună în creștere.

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu

Rite cu fir roșu

Pe spatele fotografiei pe care trebuie să scrie numele și numele tipului. Apoi, trebuie să clipească firul roșu favorit în domeniul inimii și să rostească aceste cuvinte:

„Cum să fir un ac pentru întinderi, și slujitor al lui Dumnezeu (nume) pentru mine.“

Firul nu poate fi tăiat. Vârful este să stea din spatele fotografiei. Este important ca ultima cusatura a fost în cazul în care primul. Este necesar să se impună un nod triplu, se toarnă ceara din lumânare și spune:

La sfârșitul imaginii ritual înfășurat în pânză și ascunse departe.

Cum sa faci un om vraja fără fotografie?

Unii fac semne pentru distracție, nu și dea seama cât de grav este. La urma urmei, ei au ca scop înrobirea voinței. Dar, în ciuda acestui fapt, oamenii folosesc astfel de ritualuri. Fa dragoste vraja pe un tip de la domiciliu pot face fără imagini. Pentru a face acest lucru, există mai multe metode.

Înainte de a face acest lucru vraja trebuie să se gândească cu atenție despre toate, pentru a elimina ar fi imposibil. Acest lucru va necesita material natural poate fi din bumbac sau in. La rândul său, luna la miezul nopții pentru a șterge această piept pânză de o femeie în vârstă care a murit, nu relativă.

Țesutul timp de nouă zile trebuie să efectueze pe corpul tau. Apoi, este necesar să se înțeapă un deget și o picătură de sânge pe pânză. Totul este ars, iar cenușa este amestecat în tipul de alimente. Loturi în acest ritual nu sunt folosite.

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu

Nu poți face pentru distracție prevestiri

Cum sa faci o vraja dragoste pe un tip de la o distanță de fotografie?

Spell la o distanță de a face atunci când iubitul în altă parte. Mult mai ușor atunci când ceva poate fi amestecat în alimente sau băuturi, dar atunci când acest lucru nu este posibil, este necesar să se bazeze numai pe energia lor.

La domiciliu aveți posibilitatea să proprii vrăjesc iubitul ei, care se află la o distanță. Veți avea nevoie de o imagine, care va fi văzut în mod clar fața tipului. Ceremonia are loc pe lună plină sau pe luna în creștere. Veți avea nevoie, de asemenea, o nouă față de masă luminoase.

După apusul soarelui, față de masă pistă de pe masă. Trebuie să luați fotografia cea mai de succes și a pus lângă imaginea tip. Apoi, va trebui să se gândească la dragoste cât de important este acest tip. Este necesar să ne imaginăm că iubit alături de el și să treacă prin toate sentimentele pentru el.

Apoi, pe partea din spate a fotografiei dvs., trebuie să scrie data nașterii și numele tipului, și partea din spate a imaginii sale numele și data. După această cravată imagini cu care se confruntă reciproc, cum ar fi un fir roșu pe un nod foarte puternic. In timpul acestei proceduri se pronunță parcela:

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu

Bazându-se pe energia lor

„Slujitor al lui Dumnezeu (nume) tricot cu Raba Dumnezeu (nume), legături puternice, reale, incasabil. Amin, amin, amin. "

Acest lucru trebuie făcut cu fiecare zonă de imagini, iar apoi pliate într-un plic alb și ascunde departe.

Există mai multe moduri de a vrăjesc favorit în depărtare. Aceste ritualuri sunt potrivite pentru a fi utilizate în casă. Chiar si incepatorii pot efectua în mod independent, ritualul. Dar este important să ne amintim să nu dețină propria lor vraja la o distanță, în cazul în care nu există nici o certitudine că această iubire este real. Mai ales atunci eliminați semnele sunt foarte dificile.

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu
Cum să vrăjești singur om

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu
Cum să vrăjești om fără consecințe?

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu
În mod independent, la domiciliu legat de un tip?

Omul vraja fotografie de dragoste la domiciliu
Cum poate fermeca soțul ei, iar consecințele acestei acțiuni

sectiunea Articole populare „Privorot“

Întrebări și sugestii: info@nagadali.ru

Orice material obtinut prin tine folosind Nagadali, puteți utiliza pe propriul risc