Omul și Marea - studopediya

Pe scenă - Siren, care întruchipează marea.

Există un rând de Eliminatoare bureți. Ultimul dintre rândurile de sabie-Siren și ea se apropie.

comunicare înnodate. La om - în mod surprinzător, în treacăt interes, apoi încântat. De la mare - calm, starea de spirit-creștere, măreție.Comprehensiunea Sea Man, cucerind, aparent reciproc-Ness.

Omul încearcă să plutească la suprafață, plămânii mei aer, și apoi, probabil, încă o dată plonjează în mare fasole Glu.

Marea nu eliberează omul.

Apare din nou rang Eliminatoare bureți. Ultimul din Shiren-Gi spune Siren și se apropie de ea.

Siren calm, înțelept și majestuos îl întâlnește.

O astfel de eficientă și de evenimente de circuit acest pantomima, co-toruyu ar putea, în principiu, să pună în felul lor, să fie interpretate în alte teatre.

Dar într-un foarte vag ceea ce sa întâmplat.

La sunetul unui, o muzică pe termen misterios biți neobișnuit de poetic, soare aprins încet lumina.

În mijlocul unei scene goale - sunt grupate pe podeaua figurii feminine.

Ca un mugurilor, este dezvăluit spre muzica, încet, surprinzător de calm.

Mișcarea zgârcit, a adus ascetismului și minunat simțirii-TION, leagăn de irealitate, ondulate-plastic.

vedere deschisă, calm, un fel.

Încă nimic pe scena nu sa întâmplat - doar sunat Cap wok, muzica a început, luminile au venit pe, iar actrița a început să se miște, iar imaginea de mare era deja în curs.

Are imaginea numai la mare? Nu, nu numai.

Pe scenă, în primul rând a fost o femeie frumoasă pokoryayusche în armonia de pace interioară și exterioară plasticitate muzicală, înțelepciune și deschidere către lume pură.

Ca o regulă, chiar de la începutul mișcării, la momentul primei cereri și un material plastic ondulatorii luminoase auzit alo-dismenty.

Marea destul de clar auzi aplauze și a adoptat, câteva dintre ele ușor, relaxat și prietenos, ca calm regal și amabilitate a acceptat să prezinte marea toate aplauze entuziaste și dedicarea tuturor iubitorilor în marea de poeți.

O mișcare a devenit chiar mai mare, chiar mai insorit - și toată lumea a fost Yas, dar este - în același timp, și inseparabil - mare și veselă de la Soare, iar actrița de aplauze.

Așa sa decis, și a jucat la început.

Dar aici ne-am întâlnit Omul și Marea.

Fie că a fost întâlnirea numele persoanei și cea a Mării?

Da, a fost. Era clar pentru noi toți și de aproape, de mirare foarte cheloveche-mecanice la puterea liniștită a elementelor, frumusețea ei, misterul ei a fost descoperirea acestui element.

Și, în același timp, a fost la fel de clar pentru noi uluiți, înainte de elementele Oamenilor de perfecțiune de sex feminin, deschiderea bărbați la femei.

Și aceeași clar pentru noi toți un căi interioare mirarea sa transformat în admirație, admirație - de un om în dragoste, și în mare, și la femei.

„Comprehensiunea de mare umane, cucerind, aparent reciproc-Ness.“

A fost greu, ceea ce se întâmplă în fața ochilor noștri protses-somn - atât interne, cât și externe.

Omul a dezvăluit pe deplin progresul caracteristic rezervor ka global în firmă, dar coloana de apă suplă. Plavnookruglennoe „mișcarea în apă“, a fost realizată pe scena perfectă punct de vedere tehnic. Iluzia a fost completă. Dar toate acestea mișcare TION exista doar ca un cadru natural, nu a fost lucrul cel mai important.

Principalele fost scor neobișnuit de expresiv de mâini, curse de relații eroi kryvayuschaya.

mâini umane întinse la mare, de rupere lui soprotiv-Lenie.

Ele sunt familiare, a studiat mâinile mării și unduitoare lor mișcare de tensiune.

Ei au îmbrățișat mare, și marea era atât de suplă și în același timp, Menno atât de evaziv în aceste brațe.

Și apoi omul a arătat că el a înțeles marea, cunoștea caracterul său, și a existat o încredere plină de bucurie în mișcările sale. Și marea era suplă și blândă. A început un real raport nick Hol care a fost rezolvată pe plastic o singură chitanță, care baletul se numește sprijin.

momentul Evazivi de atingere reciprocă - și „plutește“ Sea, separate de podea, inclusiv mișcare val întregul corp, ca și în cazul în care eliberat de gravitație.

Iar în clipa următoare, o mișcare subtilă a mării a fost întâmplă pe podea, și nu este clar, de neînțeles, unele, plutitoare se referă la scena actrita evaziv de pivotare.Fie că a fost „dragoste“?

Da, a existat o iubire - chiar și fără ghilimele. dragoste Neobișnuit poetică și pură între bărbați și femei, dragoste, cunoaștere, dragoste, o revelație pentru toată lumea. Această iubire se numește Muzhchi-bine la o intruziune activă în elementul necunoscut. În fața ochilor noștri a fost un proces de descoperire, procesul de cunoaștere a mării, cunoașterea esenței femeilor, cunoașterea adevărului.

Surprinzător rol subtil și complex a fost jucat Nataley Egelskoy.

A fost această dragoste, și pentru ea, pentru Marea ei?

Da, desigur, a fost.

Dar dacă omul s-au grabit la elementele neexplorate, studiate, el a câștigat-o, uneori, atacat, apoi Marea era „Într-o anumită măsură, jocul. Marea ca și în cazul în care a provocat om asupra activității, în scopul de a studia într-o liniște și de dorit să dobrozhe-contemplare. Acest lucru nu a fost o picătură de înșelăciune viclean - doar încredere cu adevărat regală în puterea lor STI-hiynoy născut de pace interioară, activă lyubopyt-TION și înțelepciune. naiv, cristal naiv clar, nu-pentru turbiditate nu este cea mai mică adaosului de răutate.

Toate acestea au condus la imaginea aliajului: Mare.

Se spune că Landau a fost gelos pe fizica pentru fizica.

Probabil, dragostea de adevăr poate da naștere la zel cu adevărat CHUV-guvernamentale pentru oameni.

Ei spun că mai naiv Einstein nu a fost un om de pe pământ. Deci, înțelepciunea poate fi inseparabilă de naivitatii.

Aparent, aici rădăcinile acestui aliaj, cuptoare jucat în Panto-mime.

Deci, „reciprocitate aparentă“ a fost rezolvată pe pereche.

Se pare într-o coloană sonoră Requiem liniștită.

Și pentru nimic mare sa întâmplat absolut.

Persoana interesată în mare și astfel ca și astfel. Și marea continuă să se joace cu mâinile, cu aceeași curiozitate prin studierea respectarea lor.

Între timp, liniștea sună într-o coloană sonoră Requiem.

Se află pe scenă corpul întins pe pământ al omului, întins și picioare cursa-slableny, presat coatele și numai ki styah mâinile ridicate deasupra podelei orizontal rabatabile, ca și în cazul în care plutesc pe mare, întregul corp ne atrage val pe îndelete în suprafața imensă apei - plutitoare, contemplând cerul, soarele, omul, admirându-le.

cea mai mică mișcare a Mării creează o invizibilă, dar este în mod clar cu jet vizibil, care a ajuns omul, legănându-se încet și authoritatively corpul său moale mlădios, dau naștere la val sale secundare - o formă mai puțin retardat, neclară, dar în mod clar răspunde la fiecare val al mării. Iluzia unei legănare dens, neted al coloanei de apă Udi-pheno-.

Vine să ne auzim în soare devreme, muzica poluzagadochnaya, și apare din nou Eliminatoare rang bureților.

Din nou, ultima în rândurile anunțurile de femeie-Sea și, în expresii, spre ea.

Femeia și Marea-înțelept, și privirea iscoditoare târziu-dobrozhelatelyyu pe noile pașii omului asupra corpului anterior și încet se duce la o altă întâlnire.

O experiență de viață a fiecăruia dintre noi spune că înfrângerea în calea cunoașterii sunt, probabil, mai des decât a câștiga.

Această pantomima, în opinia noastră, este foarte instructiv.

În primul rând, acuratețea dramei instructiv pentru noi.

În al doilea rând, precizia în selectarea materialului, extraordinar de produk-tive pentru pantomima, oferind în mod evident posibilitatea de soluții de plastic interes-picior.

În al treilea rând, corectitudinea organizării materialului. Este posibilitatea de a izbitoare relație și posibilitatea unei societăți luminoase Povoa a acestor relații, chiar și mai precis - o companie paradoxal Povoa, bazată pe faptul că relația trebuie să se schimbe - și nu se schimbă (la mare doar iubește omul mort ca un trai).

Pentru noi, decizia de precizie directorul instructiv - și scor Pla-teroriste, și linii interne de caractere. Subtilitatea direcției în pantomima, învecinat culorile excentrice luminoase, nu atât de frecvent. S-au arătat în mod convingător că paleta de pastel regizorul nu se poate slăbi doar impactul emoțional al pantomima alegoric, dar este esențial să-l consolideze, poate extinde gama de asociații, s-au născut în această artă.

Extraordinar figura din plastic muzical al Panto-mime. mișcare muzica Vizibil a fost detectată în Solo UI-lodiyah, într-un unison curat, coerent, apoi intertwining motive de armonie născute din plastic complexe.

Putem regreta doar că acest scor nu poate fi Vo de gheață-SAT și a studiat.

Și un alt pantomima de calitate „Omul și Marea“ este foarte valoroasă pentru noi, cu toată claritatea și credibilitatea deciziei directorului nu este un moment ascuns actorul în pantomima de multe ori. Dimpotrivă, întreaga direcție a urmărit să identifice ideea principală prin intermediul actorului. Și conducerea actorul nu este limitată la construcția detaliată interior Li-SRI, deși detalii incizată extensie prisutstvova la. A fost o selectie riguroasa a mijloacelor expresive de caracterizare-ing o imagine generalizată a mării ca producătorii de imagine reinterpretate fiind, - alegerea mijloacelor de exprimare, deducând în mod clar pantomima alegoric rutier.

Mergând pe actorii individuali, folosind reală lor teatru coș-Moznosti pe aceasta distributie special mate-riali este „tras“, individualizata, ea coarsens caracteristicile cele mai comune - o-stvennost soții, bunăvoință, interior naturale demn-TION mării, un om curajos, capacitatea lui de a ușor să te dus și abnegație. O listă a acestor caracteristici este foarte mică, o situație în care personajele se confruntă, foarte schematizate, gradul de generalizare, născut ca urmare - este enorm.

„Omul și Marea“ - un excelent exemplu al unei pantomima alegoric, în toate componentele sale se rezolvă exact acest gen.

Deci, avem câteva exemple de script-uri. Ne-o încercare să fie urmărite pentru a „vedea“ decizia lor.

Este această formă de canon înregistrează numai posibilă modalitate de prezentare a dramei într-o pantomima?

Nu, cu siguranță nu este. Ea are avantajele și dezavantajele sale - veti simti cu siguranta propria lor experiență.

După cum puteți vedea, problema este complicată, și vom avea nevoie de el și anume întoarcere. Să încercăm să trec în revistă câteva dintre rezultate.