Omul intră în comă cauze, consecințe

O persoană în comă este inconștientă, în imposibilitatea de a răspunde la vocea, alte sunete, și tot ce se întâmplă în jurul lui. Coma sau în orice fel este un vis: un organism trăiește și funcționează, dar creierul ramane la ultimul nivel de vigilență. Pacientul nu poate fi trezi sau altfel deranjați.Omul intră în comă: cauze, consecințe

Cât durează

Coma continuă, ca de obicei, cu câteva săptămâni (dar, pentru unele tipuri de pacienți comă pot fi în această stare timp de câteva luni, și, uneori, ani). Rezultatele raportate în comă - treizeci și șapte de ani. Unii pacienți sunt capabili de a recupera pe cont propriu, atunci când activitatea creierului pentru a recupera corpul, dar mult pentru a elimina din comă, de obicei, este necesar curs de diferite forme de terapie de reabilitare.

Care este cauza comă

Motivul pentru formarea coma sunt:

  • leziuni ale creierului grave și cap;
  • o infectie a creierului;
  • leziuni ale creierului cauzate de deficienta de oxigen in timpul unui timp îndelungat;
  • supradoză de anumite tipuri de medicamente sau narcotice;
  • accident vascular cerebral;
  • intoxicații puternice alcool.

Atunci când unul dintre aceste motive se întâmplă este distrugerea anumitor celule ale creierului, persoana își pierde cunoștința și cade într-o comă.soiuri de comă

Omul intră în comă cauze, consecințe

In medicina, un soiuri de comă sunt clasificate în cincisprezece grade. De la o persoană care se află în minte (gradul 15) până la comă profundă (primul grad). Cu tratamentul direct al pacienților în comă, în practică, în comun trei state:

  • comă profundă (pacientul nu este în măsură să recupereze, el deschide ochii, nici un zgomot, nici manifestări motorii, nu răspunde la stimuli de durere, nu răspunde la voce și ceea ce se întâmplă în jurul);
  • comă (cel mai frecvent tip de comă, în care pacientul nu vine la viață, dar uneori se deschide ochii în mod spontan și emite sunete incoerente, ca răspuns la acțiunea externă se întâmplă rigiditate decerebrate reacției spontane mușchilor la un efect extern asupra articulațiilor de îndoire, spasme).
  • comă superficială (pacientul rămâne inconștient, dar se poate deschide ochii, ca răspuns la voce rostește cuvinte sau răspunsuri la întrebări, dar este incoerent, caracterizata prin rigiditate decerebrate).

Care sunt implicațiile comă

Aceasta se întâmplă atunci când creierul primește un prejudiciu deosebit de grav, pacientul iese din comă, dar recuperat în creier doar funcțiile de bază. Această condiție se numește autonom, toate funcțiile cognitive și neurologice pierdut. Omul poate respira doar în mod independent, pot dormi, dacă aveți orice ajutor pentru a mânca, ci ca partea cognitiva a creierului este pierdut, pacienții sunt în imposibilitatea de a răspunde la mediul înconjurător. O astfel de stare vegetativă durează adesea de ani de zile. A se vedea, de asemenea: