Odată ajuns în provincia (2018) - Watch Online

Cum mă pot voluntar să putrezească într-o gaură și să trăiască o viață plictisitoare, goală, mizerabil și degenerat ca această credință. Mizerabil ca foarte săraci. Am fost bolnav de ea și din acest sat. Nimeni nu poate scoate omul din mizeria lui. Încercarea lipsită de sens. A vrut Bukhari uitat focul sa mutat la foc și a șters satul de pe hartă.Cât de bine că eu locuiesc în oraș, mai degrabă decât în ​​mediul rural), ca de obicei, o mulțime de băutură, o mulțime de bârfe. barbatii cu pumnii. fete minore care au născut mai devreme, deoarece în satul de divertisment este bine bautura potrahushki la un „club“ local, în realitate, toate zhesche și mai grele. Nu noroc cu sora personajului principal mai bine să nu aibă astfel de rude ca aceasta creatura a schimbat în grevă în timp ce sora lui! Femeile din satele nu diferă de mediul urban FiF capricios, astfel cumpăra flori, despre dragostea trebuie să spun va da fericire). Și acolo va fi să bată, dar ea iubește, ea suferă. Toate acestea deoarece regulile. tipul și, dacă, de asemenea, o femeie cu un makeweight nu se va găsi chiar și în oraș (fie căsătorit, fie el caută să atunci când balonul a fost sau nu este aceeași orientare la fel și în metropolele oameni blazat. în timp ce bărbații și chiar mai mult), dar aici un astfel de „macho“ căsătorit ca un om cinstit. săraci rău prevede la trahivaet uneori (și mai mult vecin în uniformă) și bâtele ca o capră gri. Sora a încercat să ajute, și chiar a găsit un contact cu un om, confirmă încă o dată faptul că un om cu diferite femei au comportat diferit .Dacă o el bate fără milă pe de altă parte nu se ridică chiar vocea lui. al treilea rând, în primul rând el nu poate sta, dar apoi recunoaște și respectă .Poetomu dacă te-a lovit, nu te duci și să rămână pentru o grevă în timp ce terpily astfel mereu bătut și umilit) sora foarte rău, acest trădător. Voi trăi în oraș în sine și în nici un bot mustață astfel încât concluzia este că, în familia altcuiva (chiar dacă sunteți o rudă), este mai bine să nu meargă, deoarece fiecare colibă ​​zornăitoare lor

Deci, vizionarea unui film cu o reamintire periodică „de exemplu, acest lucru s-ar putea întâmpla“ (bine, în principiu), astfel încât totul este bine în ultimul minut îți dai seama că nu, nu toate. Nu, nu sunt zburat ca un porumbel pe cer. Nu, tot ce am supraviețuit. Nu, nimeni nu a găsit o valiza cu un milion de dolari și nu a mers în Insulele Canare. Și nimeni nu a fost luat de extratereștri. Totul este mult mai simplu ca mintea mea a apelat la jeleu și nu doresc să vină cu sfârșitul revocăriiNu este provincia, și reprezentarea moscoviților cu privire la aceasta.

După cum sa spus mai târziu, problema nu este de oameni, și în anturajul. În extreme, nu este necesar să se arunce. Deși era vorba de mine, oameni buni spun - Nu-mi vine să cred. Pe lângă marile orașe, zamkadya - sat rupt

Filmul nu-i place deloc. „Nici un început și fără sfârșit“ .Nudnoe început, mijloc și plictisitoare, până la sfârșitul anului începe să-l miște, și așa că aici net.Eto titry.Nikakoy realitate în care provincia ei beau din sticla? Toată lumea nu de sticlă proprie, și propria sticlă) .Dacă bețivul, sutien vse.Esli, curelele de pe polplecha.Chush! deformată provintsii.Ne crede și nu pierde timpul pe acest film.

Filmul Super 10 din 10.

bun film.
Ah, viața este modul în care, uneori, crud cu noi.
Ce este viața noastră? Soarta. Sau rezultatul acțiunilor și cuvintelor noastre.

În special, este păcat națiunile din regiunea Asia-Pacific,

Cruda realitate a românului.

Filmul a făcut o impresie puternică. Foarte vitale și adevărate. Ne pare rău pentru oamenii normali. A existat un depozit.

filmul este foarte bun, da, viața în provincie este privit totul în mod repetat. totuși. fel de viață peste tot în capitală și în provincie, doar cineva vrea să vadă, și cineva pretinde că tot nu este cazul, singura diferență este că viața de aceeași doar pe cineva devine blocat în noroi, și care Deci, ieși

Filmul a lăsat un vpechatlenie..dazhe foarte puternic ceea ce este ambiguă. astfel încât a doua zi a decis să revizuiască mai mult imaginea)) a fost foarte emoționat și mulțumit, fără cuvinte. Super - acting! Trebuie să urmăriți.
Uneori, doar ofigevala pe coca este un episod în film! cât mai exact și ca un loc de crud. asta e viata, viata pe care le vedeați pe ecranul televizorului - acest lucru nu este întotdeauna frumos. Tough - Da, dar adevărat.

Filmul a făcut o impresie mixtă. În primul rând, cineva vrea să vadă tineretul luxuriant și bea în provincie. Cu toate acestea, nu este. Bea mai mult în orașele mari - mai frecvent în capitală. În provincia oamenii mai calmi și mai rezervate (chiar și frânele), mai echitabil și mai bine (chiar naiv), pentru că totul este la vedere. Și salate nu sunt ele pregătesc bazine Street, și moscoviții, care au părăsit țara, visând la aer curat. Și noaptea, nu bea și de mers pe jos, pentru că este întuneric majoritatea oamenilor utilizate pentru a dormi, și nu merg orbește și cad în șanț. Și pentru ce? Și link aleatoriu într-un loc public nu se va întâmpla, pentru că toată lumea știe reciproc, accesează reciproc și să comunice, așa că aici spumă. Un pat de metal? Dar acum, nu vei găsi acest lucru și nerzhavuyu. Din nou, nu un subiect.
Terenul nu este inițial o linie specială de dezvoltare - ca un set de imagini.
Și restul nu este rău. Eu cred! Când jocul Standuri actori Tall.
Un mare plus realizatori de film - pur și simplu nu am auzit un singur cuvânt al mat. Bravo!
A se vedea!