ochii cauze Roșu și cum să scape

Fiecare adult se confruntă cu această problemă, care este de a ascunde de ochii indiscreti nu este atât de ușor. Care sunt cauzele ochi roșii, și cum să se ocupe cu ei?.Motivele din cauza care sunt ochii roșii

Înroșirea glob ocular - este vasodilatația în ochi, care este o consecință a mai multor factori. Cauzele principale ale ochilor roșii
  • presiune ridicată,
  • oboseala de la o sarcină grea,
  • reacție la fumul de țigară
  • și vântul.

De asemenea, cauzele de ochi roșii este o lacrimă.

Cum să scapi de ochi roșii cât mai repede posibil?

Pentru a rezolva această problemă ar trebui să stabilească mai întâi cauzele ochi roșii, și apoi alege un mod mai adecvat pentru a trata.

Cum să scapi de ochi roșii din cauza oboselii?

În primul rând, este necesar să se elimine cauza bolii. Dă-ți ochii de odihnă. Nu petrec mult timp în fața unui ecran de monitor de calculator sau un televizor. Luați extremă precauție atunci când se lucrează la calculator.
  • Nu extenua ochii,
  • observă un minut de odihnă la fiecare 30 de minute.
  • Dacă nu doriți să aveți ochi roșii, uita-te departe de monitor și de multe ori clipi timp de câteva secunde.
  • Din când în când, închideți ochii și relaxați-vă ochii.
  • Somn complet. Lasă timp de 8-9 ore de somn pe zi.

În cazul în care ochii roșii cauzate de alergii, ia suprastin. Seria de ceai orala va ajuta, de asemenea scapa de problema.

Cum pentru a elimina ochii roșii, deoarece lentilele?

Umeziti corneei ochiului, dacă vă simțiți ochi uscat. Dacă aveți ochi roșii, încercați să plângă. Astfel, puteți reduce inflamația și de arsură, roșeață redusă a ochiului. După ce lacrimile vor fi în continuare unele roșeață timp, dar principalul lucru care a fost eliminat, și, prin urmare problema și va trece în curând.Nu poți stoarce o lacrimă, apoi cumpăra de la farmacie lacrimi artificiale pe baza de alcool polivinilic sau hipromeloză. Deci, din a scăpa de ochi roșii poate fi foarte eficient.

Dacă aveți de multe ori ochii roșii, utilizați picături pentru ochi constrictoare vasele de sânge, cum ar fi Visine sau Safrodeks, utilizarea desigur, nu depășesc mai mult de 3 zile, pentru ca aceste picaturi au doar un efect de mascare asupra timpului.

Cum să scapi de ochi roșii cu comprese?

Aplicati comprese cu ceai de frunze preparată. Umeziti un tampon de bumbac într-un ceai puternic și se aplică pleoapele închise. Utilizați un ceai curat, fără aditivi. Poate fi ceai verde sau negru, ceaiuri de mușețel sau var.

Puteți selecta, de asemenea, una dintre comprese si decocturi preparate pe bază de plante nalba, patrunjel sau albăstrea. Ei vor ajuta sa scapati de ochi roșii.

Utilizarea de castraveți proaspeți ca o compresa va ajuta în rezolvarea problemelor asociate cu vasele de globilor oculari și pielea din jurul ochilor. Atașați cercurile felii de castravete pe un închis secol. Deci, sa scapi de roseata, calmeaza pielea, se va elimina cercurile intunecate de sub ochi.

compresa rece o bucată de gheață ajută pentru a scăpa de boală. Wrap o bucată de gheață într-o batistă curată sau pur și simplu umed batistă rece fiert apă distilată sau filtrată. Avantajul acestui fapt este de a comprima faptul că efectul de ochi roșii complet. Numai în viitor, să se odihnească finaliza ochii.

Nu uita despre vitaminele B2 și A. În forma sa naturală în care sunt conținute în produse, cum ar fi coacăze, morcovi cruzi si afine.

Ce să faci dacă ai scăpa de inrosirea ochilor nu funcționează?

Dacă roșeață îngrijorat de câteva zile, contactați medicul oftalmolog. Motivul poate fi conjunctivita, tratamentul trebuie să fie corect antibiotice atribui, care poate fi doar un specialist.

De asemenea, ochiul ar putea ajunge, sau este cauzată de o reacție corp străin la alergeni. În acest caz, ar trebui să obțineți o programare cu un medic. În lumea de astăzi, ritmul vieții supraevaluat, dar de dragul sănătății dumneavoastră, vă găsiți timp pentru odihnă. El este cel mai bun remediu pentru ochi roșii.

Mai multe articole pe acest subiect: