Ochi masca-te acasă

masca cosmetice Diverse a fost mult timp folosit pentru a menține pielea în formă bună, făcându-l mai curat și a scăpa de inflamația și ridurile. Pielea din jurul ochilor nu este o excepție. Fetele care folosesc o masca pentru pielea din jurul ochilor, în primul rând, în scopul de a preveni aparitia liniilor fine si a ridurilor. În acest scop, diverse produse alimentare și farmaceutice fierturi de plante.Ochi masca-te acasă

Regulamentul cu privire la măști

Orice cosmetic aplicat pe pielea curată. De aceea, mai întâi eliminați toate machiaj și murdărie, care a acumulat pe parcursul zilei.

Pentru substanțele active penetrat toate straturile pielii, face o masca înainte de a aplica un masaj blând. Acest lucru stimuleaza circulatia sangelui la nivelul pielii și pentru a permite toate substanțele nutritive să își îndeplinească funcția.

Resturi de masca este mai bine să se spele cu apa rece. Aceasta stimulează în continuare capilarelor și accelerează metabolismul în piele.

Cosmeticieni recomanda sa se aplice produselor de îngrijire înainte de a merge la culcare. Pe noapte pielea delicata a pleoapelor absorbi toate substantele nutritive, revine și devine un aspect nou.

tipuri de măști

Masca pentru pielea pleoapelor pot varia în compoziție, funcție și metoda de preparare. De asemenea, un grup separat constituie masca gel.

Toate fondurile pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor conțin o cantitate mare de ingrediente hidratante. Acest lucru se datorează faptului că în această zonă nu există glande sebacee, respectiv piele la varsta rapid devine uscata si apar ridurile mai devreme. masca astfel încât trebuie să fie aplicate în mod regulat, deoarece, de îndată ce observați primele semne ale îmbătrânirii.

Ochi masca-te acasă

măști de gel sunt realizate industrial, precum și utilizarea lor necesită un efort mult mai puțin. Se ameliorează oboseala, umflarea, făcând umbre sub ochi mai puțin vizibile. Acesta poate fi folosit în frig (după ceva timp în frigider) și se încălzește.

Masca gel nu este recomandat pentru utilizarea la presiuni intraoculare crescute, după operații anterioare pe globul ocular, precum și detașarea retinei.

mască regenerantă

Ele sunt foarte populare, deoarece acestea ajuta ascunde semnele timpurii ale imbatranirii si a ridurilor. Astfel de măști se poate face în mod independent, la domiciliu. Ei au nevoie să fie aplicat de două ori pe săptămână, pentru un efect de durată.Cel mai simplu și cel mai frecvent produs pentru acest lucru este brânză de vaci grăsime. O cantitate mică de este necesar să se frece cu gălbenuș de ou și se aplică timp de 20 de minute pe pielea delicata din jurul ochilor. Lecitina, care este conținută în gălbenușul în cantități mari, are un proprietăți de regenerare pronunțate. Branza de vaci poate fi înlocuit cu miere florale lichid.

Ochi masca-te acasă

Mierea face parte din mai multe măști de față, deoarece are proprietati anti-inflamatorii, vindecarea rănilor, efect sedativ. Mierea hrănește pielea și hrănește-l cu toate materialele necesare. Acesta este amestecat cu diverse uleiuri, vitamina E si aplicat pe pielea din jurul ochilor.

Banana este de asemenea potrivit pentru tratamente anti-îmbătrânire. Asigurați-vă că este fără pete întunecate. Se mărunțește la starea terciul și se adaugă în proporții egale de migdale sau ulei de măsline și vitamina E. Amestecul rezultat a fost pus timp de 20-25 de minute.

masca hidratanta

Ele sunt folosite pentru a da pielii aspect radiant și sănătos. De asemenea, ele restabili echilibrul de umiditate și de a preveni procesele de imbatranire prematura. În acest scop, este posibil să se utilizeze măști deja cunoscute pe bază de caș sau banane.

Ochi masca-te acasă

Dacă aveți o dietă de ovăz, aceasta poate fi o pereche de linguri de terci pentru a face o mască hrănitoare pentru pleoape. Se amestecă niște fulgi de ovăz și gata bătut albușul de ou de un singur ou. Greutatea finită este aplicată pleoapei inferioare și a ochiului sub 20 de minute. Se clătește cu apă rece amestec necesară pentru stimularea suplimentară a pielii.

smântână grăsime, amestecat cu ierburi proaspete, este de asemenea potrivit pentru o mai bună nutriție a vârstei pielii. Ia patrunjel si taie-l cu un cuțit, apoi se adaugă crema într-un raport de 2: 1. În cazul în care casa are un blender, se taie verdeață mai bine cu ea. Aceasta masca se descurcă cu cercurile intunecate de sub ochi.

Eliminați cercurile intunecate de sub ochi

Pentru ochii lui nu arata obosit și nu au fost înconjurate de cercuri intunecate, puteți utiliza diverse amestec naturale la domiciliu.

O rețetă comună este o masca pentru ochi bazat pe ouă de găină. Se amestecă miere, faina alba si orz în proporții egale. Un astfel de amestec are un efect tonic asupra pielii.

Ochi masca-te acasă

În acest scop, puteți amesteca gălbenuș de ou cu ulei de masline. Pentru stimulare suplimentară, se adaugă un pic coaja de lamaie, dar nu și suc de lămâie. Se amestecă toate ingredientele pana se omogenizeaza si se aplica timp de 15-20 de minute. Gălbenuș poate fi, de asemenea, amestecat cu suc de roșii.

În acest scop, amestecuri adecvate de ridicare efect.

La fel ca și rețeta cu ulei de măsline, mulțumesc. Problema mea rezolvat umflarea sub ochii așa - bulionul de la farmacie amestecat cu iarbă neagră câteva picături de vitamina A și E, și în continuare pe un șervețel sub ochi pentru o jumătate de oră .. A ajutat după o săptămână de utilizare de zi cu zi.

Masca cu branza este foarte eficient, am încercat de mai multe ori. Gălbenuș, de altfel, acesta poate fi înlocuit cu ulei de măsline, nu va fi mai rău, deoarece conține este necesar pentru vitamina E pielii si o masca cu miere este de asemenea mare și eficient!

Dupa gerurile siberiene pielea incredibil de uscat. La un moment oportun a venit masca hidratanta cu smântână și plante aromatice.

Nou sau ce spun ei

  • Cum de a îmbunătăți starea genelor și a accelera creșterea lor?
  • tratamente faciale Film - Tendințe pentru frumusețe și tineret
  • Turmeric - un instrument eficient pentru îngrijirea pielii
  • Vid de curățare a pielii în cabină și acasă