Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Bună dimineața, astăzi va atinge pe tema tratamentului remedii populare de os pe degetul mare. Am fost un copil l-am văzut cu bunica mea pe picioarele ei, umflături ciudate în degetul mare.Ea a luat chiar și pe o formă specifică de pantofi din cauza acestei build-up. A devenit un fel de triunghi. Și, în consecință, de multe ori am întâlnit o astfel de problemă, mai ales la femei, de altfel.

Care este cauza osului pe degetul mare?

Abaterea de oase

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Motivul pentru această abatere în osul metatarsian interior. O umflătură este capul foarte oase. Finger vine și apoi l umfle. Pot apărea și durerea și inflamația la locul. Totul depinde de caz neglijare.

Platfus și ereditatea

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Afectează formarea de os pe degetul mare poate fi plat, ar trebui, de asemenea, să ia în considerare factorul ereditar. Aceasta este în cazul în care bunicile voastre, mamele, au avut probleme cu picioarele sale, cu un os de mare probabilitate puteți dezvolta.

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

De asemenea, stimulează formarea de os pe degetul mare și poartă pantofi de recoltare. Nu cumpara un pantof care are nevoie pentru a rupe în. Este mai bine să cumpere de la picior. Femeile sunt sfătuiți să acorde o atenție la tocuri înalte. Există rapoarte că acele femei care în tinerețe a umblat pe tocuri înalte, suferă de oase bombată la vârsta adultă.

Copiii pot umflatura, de asemenea, oasele în picioare. Motivul pentru acest lucru poate, de asemenea, servi ca pantofi înguste, precum rahitismul și îmbinări extrem de flexibile. Anterior, în familiile de țărani copii care rulează în jurul desculț și nici unul dintre ei nu au avut probleme cu picioarele. Ia act de acest lucru!

clătina de mers pe jos

Dacă te plimbi clătina, plasarea picioare largi, nu în interior, întreaga povară cade pe oasele degetele de la picioare mari. Aceasta este, desigur, rău. Metatarsiene, ce sunt deformate și devin liber-a lungul timpului.

În legătură cu corpul de sarcină în creștere se adaptează și îmbunătățește originii pe care cade greutatea. Și tot mai încheieturile pe picioare. Și, dacă, de asemenea, încă excesul de greutate și de acolo, motivul pentru aparitia unor denivelari devine evidentă.

Lipsa de vitamine nutriționale A, C, E

De asemenea, afectează în mod negativ articulațiile picioarelor lipsei de vitamina A, C, E. influențează apariția loviturilor și problemelor din sistemul endocrin. Așa cum am spus mai devreme, sarcina pe picioare, în picioare de lucru, precum și o varietate de leziuni pot declanșa creșterea osului în picior.

Se măsoară unghiul de deviere degetul

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Există un fel de diviziune a gradului de deviere a degetului mare de la poziția inițială. Unghiul de deviație se calculează gradul de boală. Prevenirea bolii trebuie început atunci când unghiul de deviere osoasă depășește 20 de grade. Pentru a trăi cu o astfel de deviere poate fi, dar este timpul să se gândească la unele măsuri de prevenire.

În cazul în care abaterea este de 30 de grade, atunci când mersul pe jos deja începe să se simtă durere. Mai ales dacă trebuie să meargă destul de mult timp.

Devierea de până la 50 de grade este deja dureri constante. Și mobilitatea articulației este deja limitată.

În cazul în care deplasarea de mai mult de 50 de grade, ea devine o persoană de mers pe jos, la toate este dificil. Pantofi, de asemenea, nu este potrivit. Aceasta este o problemă!

Principalul motiv pentru os de pe degetul mare - gută

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Bone pe degetul mare

Dar cauza cea mai de bază de os de pe degetul mare este guta. Boala secolului, boala de la consumul excesiv de carne, proteine. Metabolismul suferă. Acumuleaza în corpul de acid uric - un produs al unui complet de prisos și inutile în corpul nostru.

Rinichii nu au timp să-și retragă toate otrăvurile, iar organismul incepe sa stocheze săruri ale acidului uric în articulații. Suferă și țesuturile periarticulare. Toate acestea se întâmplă imperceptibil, mult timp. Dar rezultatul este același - durere, inflamație la nivelul articulațiilor, bulgării și creșteri. Creșterea și deformarea articulațiilor în degetele de la picioare.

Cum de a verifica degetele pe flexibilitatea și lipsa de sare?Verificați degetele de la picioare pe flexibilitatea și prezența sărurilor, puteți încerca doar să ia degetele degetul mare de la al doilea deget de la picior. În cazul în care un pic de sare, atunci va trebui să respingă degetul suficient de departe.

În cazul în care sărurile acidului uric au început deja să se acumuleze, aceasta poate provoca durere, dificultate. Și atunci este necesar de a revizui dieta ta, renunțe la carne și alimente care conțin amidon. Mananca mai multe fructe și legume proaspete. Bea sucuri proaspăt stoarse. Într-un cuvânt, pentru a expulza săruri din organism pentru a restabili mobilitatea articulatiilor.

Tratamentul de os de pe degetul mare

Amintiți-vă, prietenii mei, că în primul rând este necesar să se schimbe dieta, și numai apoi să ia în sus metodele tradiționale de tratament. În caz contrar, pe chimia iarba contaminata a corpului, în general, nu va avea nici un efect. Acesta este modul în care se presupune că nu acționează rețete populare.

Și ei nu sunt doar din cauza faptului că organismul dumneavoastră este înfundat cu toxine și este ca într-un cocon. Numai cele mai puternice himpreparatov capabile să străpungă apărarea lui. De ce este noi? Punch ceva ce încercăm, dar cauza mai mult rău decât bine. Numai curățare și ierburi de tratament ulterioare. Aici sunt recomandările mele.

Cum pentru a curăța, astfel încât trece la medicament pe bază de plante, cataplasme, frecarea, unguente.

Frecarea hlorofilliptom compresa și Dimexidum

Este bine stabilit în tratamentul semințelor pentru frecarea picioarelor unei compoziții soluție ulei pentru aplicare topică Chlorophillipt și Dimexidum.

Dozarea frecare este cel mai bine să utilizați o seringă. În el, este necesar să formați primele trei zaruri hlorofilliptom și apoi un alt Dimexidum cub.

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Puteți face doar asta, adică nu turna din seringă, și un zar dosasyvat Dimexidum. Apoi, pentru a stoarce într-o anumită capacitate.

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

lână Promakivat în amestec și se aplică medicamente la nivelul osului pacientului timp de 20 de minute în dimineața și seara. Preparate reduce inflamația, reduce durerea. Cursul este de 21 de zile, atunci se poate repeta după cum este necesar.

Aceasta reteta este prietenul meu a sugerat un paramedic. În general, aceste medicamente sunt destul de versatil si poate fi folosit în multe cazuri.

Salve împotriva os de pe degetul mare

Ia doar pus de ou de găină, luați-o doar cu scoici albe. (Găsiți un ou de la un pui poate fi, după toate puii, de asemenea, cultivate în curte). Se pun într-un vas și se toarnă soluția de 9 procente de acid acetic. Puneți paharul într-un loc întunecos timp de 14 zile. După acest timp, coajă de ou trebuie dizolvată.

Oul se va crește în volum datorită faptului că se încadrează în oțet. Filmul devine elastic, ou ca să se transforme într-o minge de cauciuc. Sarcina ta - pentru a străpunge oul si arunca plenochku nedizolvati și scurgeri de ouă „interne“ se amestecă bine cu conținutul sticlei. După aceasta, ia o lingură de untură topită și se amestecă în masa de sticlă. Apoi, amestecat cu aceleași zece grame de unguent terebentină.

unguent nostru pentru articulații gata. Procedura de aplicare a acestui unguent - o zi unguent trata os, iar grila pune iod a doua zi. Și astfel alternativ, până când simțiți o îmbunătățire. Ei bine, despre produsele alimentare, de asemenea, nu uita!

Kursovkam prin: cel puțin o lună, dar durata, așa cum am spus, sunt reglabile în sentimentele lor.

Principiul de funcționare al unguentului este după cum urmează: oțet dizolvă coajă de calciu, formând un acetat de calciu solubil. În amestec cu proteine ​​si ou gălbenușul component activ funcționează dizolvarea depozitelor de calciu în articulația degetului mare. Fat este folosit ca element de lubrifiere și terebentină ca un material de piele de încălzire pentru a expune porii și acetatul de calciu rapid pătruns în interior.

Brusture și terebentină tratează os pe degetul mare

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Ia-o frunză de brusture mare, un pic verde frotiu fata cu terebentina si infasurati zona de os pe picior. De sus, suportul poate fi pus pe un ciorap de lână. Și pe partea de sus a sac de a reține umezeala în zona de tratament. Deci, trebuie să facem pe tot parcursul verii în fiecare seară înainte de culcare, impreuna cu o dieta de legume. Și prin căderea picioarele tale devin din nou ca cei tineri.

Încă o dată a clarifica faptul că toate rețetele naturale pentru mult timp, nu poate fi de așteptat să îmbunătățească într-o săptămână. Pregatiti-va pentru mult timp procesul de vindecare!

Păpădie cu iod din os de pe degetul mare

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

In primavara Recomand sa fie tratate cu flori galbene de papadie. Se usucă florile alege, și se măsoară o sută de grame. Apoi, să ia o sticlă de iod si vodca. Florile le umple, astfel încât acestea odată ce ar fi fost completate, dar nu a înota în soluție.

Insista parte a două săptămâni. rasparte cu grijă picioarele într-un bazin de apă, apoi ștergeți-le uscat și trateze osul în picior. Se aplică compoziția în formă de grilă de iod. Faceți acest lucru în fiecare noapte înainte din nou, în timpul păpădii înflorire. Și, desigur, mananca doar hrana vegetariana, nici proteine ​​animale.

Lamaie si iod poate ajuta în cazul în care un os în gât pe degetul mare

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Există prescripție de lămâie semințe de tratament și iod. Ia-o sticlă de iod, o lamaie mare, si doua aspirina. Toate se amestecă și se tratează osul cu un tampon de bumbac, îl înmuierea în gama.

Aspirina este de dorit de a pre-pisa, astfel încât acesta se va dizolva. După tratament, piciorul plasat în pachet, și pe partea de sus a pus pe un ciorap de lână. Efectuați procedura pe timp de noapte. Trei nopți pentru a păstra, apoi o pauză de șapte zile. Curs - trei repetiții, timp de trei zile, la intervale de o săptămână. Plus o dieta de legume.

Unguent cu piper și fierturi pentru tratarea osului pe degetul mare

Oase de pe degetele de la picioare mari - tratament, tratament la domiciliu

Ia treizeci de grame de amoniac, 125 grame de alcool etilic, de treizeci de grame de camfor, treizeci de grame de ardei roșu acute și zece grame de fierturi.

Se amestecă toate ingredientele până la o compoziție omogenă. Ar trebui să obțineți unguent. Ea arde, așa că încercați să nu cadă pe piele curată, încă o dată. Unguent ar trebui să fie prelucrate numai la foarte osul. După acest bandaj picior și a pus pe șosete de lână ei. Făcând acest exercițiu este cel mai bine pentru noapte.

Dimineața îndepărtați bandaj. În fiecare seară face un bandaj în timp ce osul pacientului devine moale și începe să scadă treptat. De asemenea, respectați dieta de plante!

Și, desigur, vreau să vă doresc tuturor sănătate și longevitate. Este o persoană adultă este în măsură să atingă potențialul maxim. Să ne întineri, restaura zilele pune Creator de sănătate și de cheltuieli beneficiază de pe pământ.

Mesaj de navigare

Scrie mintea ta anula un răspuns