Oamenii de știință examinează natura de pisică și de câine iubitorii

Oamenii de știință examinează natura de pisică și de câine iubitorii
Studiile arată că dragostea unei persoane de pisici sau câini pot spune multe despre el.

Potrivit Asociației Americane a producătorilor de furaje pentru animale de companie, 62% din gospodăriile americane păstrează animale de companie. Cele mai populare animale de companie sunt câini - ele conțin 39% din gospodăriile americane, dar pisica destul de un pic inferior la dușmanii lor cel mai rău - cel puțin o astfel de creație trăiește în 33% din familiile care locuiesc în Statele Unite.oamenii de știință au decis recent să afle dacă alegerea prietenul blanos poate spune într-adevăr ceva despre o persoană. Sa dovedit că se poate.

Studiile au aratat ca oamenii au tendinta de a gravita spre animal cu care crescut și educat, sunt de asemenea factori importanți, cum ar fi vârsta omului și spațiul său de viață.

Părinții care au copii mici, sunt mai susceptibile de a obține un câine, cu care copiii se pot juca, du-te la o plimbare. Dar pisicile în vârstă cel mai adesea ales datorită faptului că acestea sunt mult mai mici și nu necesită un efort fizic semnificativ pentru îngrijirea lor.

Oamenii care locuiesc în suburbii, de multe ori dau naștere la câini de talie mare, în timp ce locuitorii din apartamente, cum ar fi pisici sau câini de talie mică.

Cu toate acestea, studiile arată că pisicile și câinii precum și cei care le iubesc - oameni spunând „proprietar de pisică“ și „iubitori de câini“ - au o mulțime de diferențe. Oamenii de știință Universitatea din Texas au descoperit ca cei care se identifică drept iubitori de câini - oamenii sunt mai extrovertit, plăcută și conștiincioasă decât proprietarul lor pisica colegi. Cei care sunt mai mult ca pisicile, la rândul lor, sunt de natură mai creativ, aventuros, dar în același timp, sunt cele mai predispuse la nevroză și anxietate.Pet poate spune nu doar despre natura omului, dar, de asemenea, despre simpatiile sale politice. După intervievarea a mii de americani 2 sa constatat că 33% dintre proprietarii de caini se republicani numit, în timp ce doar 28% proprietarii de pisici au fost democrați.

Dupa o alta, Bole scara sondaj - proprietarii de 200 de mii de animale de companie, sa constatat că separarea preferințelor politice mai uniform. În 50% dintre proprietarii de caini au fost mai susceptibile de a fi conservatoare decât proprietarul pisica.

Dar printre fanii de pisici și câini au, de asemenea, ceea ce le unește și face similare între ele - toate aceste persoane se consideră a fi aproape de natura, ele tind să fie optimiști și să nu-mi place haine cu imagini de animale.

De asemenea, sondajul a arătat că proprietarul pentru câini și pisici iubitorii au aceleași oportunități pentru un grad, dar iubitorii de pisici cu 17% mai multe sanse de a termina școala absolvent.

Iată câteva informații despre înclinațiile fanii de pisici și câini:

 • 67% dintre fanii de câini care asistă pisoi fără adăpost.
 • Doar 21% dintre iubitorii de pisici pentru a ajuta la pisoi fără adăpost.
 • iubitori de câini cu 24% mai mult înclinați să aibă copii.
 • Iubitorii de pisici 33% mai multe sanse de a prefera să aibă grijă de altele decât cel al unui prieten de câine pentru copii.
 • Probabilitatea ca canisa va numi muzician său favorit al grupului Beatles Paul McCartney este cu 18% mai mult decât va face ailurophile.
 • Cat proprietarului 25% mai multe sanse sa ia in considerare Cel mai preferat iubitul tau câinele George Harrison a Beatles.
 • iubitori de câini preferă mai mult reggae si rock psihedelic.
 • proprietarului, Cat se mai bucura de a asculta rock clasic si muzica electronica.
 • iubitori de câini sunt cu 30% mai mult ca umor simplu și senzații tari.
 • proprietarului, Cat 21% prefera un sentiment ironic al umorului și jocuri de cuvinte.

Alte lucruri interesante:

 • Iubitorii de câini sunt mult mai probabil să se gândească la zoo ca un loc fericit.
 • proprietar Cat 10% mai activ pe Twitter.