O varietate de rase de pisici fără coadă

Ce rasa de pisici fara coada este cel mai popular? Un răspuns clar la această întrebare nu ia pe nimeni. Totul depinde de gustul și preferințele omului, care este gata de a avea un animal de companie. Cu toate acestea, trebuie să listeze și să descrie specii. care dau naștere mai des: • Menks (pisica Maine);
 • Cymric Cat;
 • Bobtail japonez;
 • Bobtail american;
 • Kurile Bobtail;
 • Mekogonsky (Thai) Bobtail;
 • Pixie-Bob.

Hai să facem cunoștință - Menks

O varietate de rase de pisici fără coadă
Ce stim despre Mensky rasa de pisici? Aceste animale de companie drăguț vin la noi din Irlanda. După cum probabil ați ghicit, este locul de nastere al Isle of Man. Care a fost cauza animalului fără coadă nu se cunoaște, există multe legende contradictorii și zvonuri, dar ele pot servi drept dovadă a imaginației bogate a rezidenților locali, și nu mai mult. Cel mai probabil, lipsa unei coada - o mutatie genetica care rezultă în numeroase incest pe o zonă limitată a insulei.

Menks - creație foarte frumoasă. Reprezentanții acestei rase de pisici nu au nevoie de aventură în aer liber. Le place casa lor și toți locuitorii ei. Prietenii lor, câinii pot deveni, hamsteri, papagali - toate animalele care trăiesc în același apartament cu ei.

pisici Mensky place apa. Le place să sară în baia sau să vizioneze un robinet deschis.

Menksy în creștere rapidă, dar încet să crească, această caracteristică a rasei le face distractiv și jucăuș este mult mai mult decât ceilalți.

Ce altceva mai știm despre tailless Menksah?

Reprezentanții Menks pisicile din rasa tailless au propria lor clasificare:

 • Rumpy - pisica complet tailless;
 • riser Rumpy (zate), montantă - o pisică, o coada care arata ca un ciot mic, pentru că ea a păstrat o parte a cartilajului la baza cozii;
 • Butucanoase - specie feline, o coadă care este mult mai scurtă decât lungimea standard este alcătuită din două sau trei vertebre;
 • tânjește sau Coada - o pisica cu o lungime obișnuită coadă.

Toate aceste variații pot apărea în cadrul aceluiași gunoi.

Cine este Cymric Cat?

O varietate de rase de pisici fără coadă


Pentru o lungă perioadă de timp Cymric Cat pisica rasa nu este recunoscută de către asociație. Experții într-o singură voce a spus că această pisică cu părul lung Menkskaya. Într-adevăr, unul dintre strămoșii Cymric Cat au fost Menksy, dar astăzi rasa recunoscuta de cele mai multe asociații de iubitori de pisici din lume.

Cat Cymric în glumă denumit „rotund pisica.“ Și această glumă un mare adevăr. Structura caroseriei descrierii cuvântului „toate“ este folosit de propunere, se referă la forma capului și la forma labelor, și structura coloanei vertebrale. Chiar și ochii rotunzi.

Pentru aceasta rasa de pisici prezența chiar și o coadă reziduală mică - vice. Coloanei vertebrale se termină cu o ușoară adâncitură.

Cymric Cat sunt foarte mobile. le place să se joace și necesită un spațiu mare pentru conținut. Principalul lor dezavantaj - resentimente. Proprietarii ar trebui să fie foarte atenți la nevoile animalului de companie.

Bobtail. Largă Geografia rocilor

Bobtail - un foarte celebru pisici rasa-coada scurta. Aceasta rasa variază geografic, precum și cu privire la forma și lungimea cozii. Coada este estimată după cum urmează:

 • ciot - trunchiate încă 2-8 vertebre;
 • helix - helix sau cârlig mai multe vertebre cu mobilitate redusă;
 • măturică - o linie întreruptă de lungime medie;
 • Bobtail Întârziat - initial drept, cu coada înnodat cincea vertebre.

Grațioasă animal elegant. Istoria acestei rase de pisici este scris mai mult de o mie de ani. Este animalele de companie de telefonie mobilă și activă. Ele sunt bune în procesul de învățare și le place să meargă pe stradă. În obiceiuri se aseamănă foarte mult câinii atașat la gazdă, poate executa comenzi simple. Au lungi picioarele din spate și mușchii bine dezvoltate. Foarte bine sari.

animal muscular dens, cu un cap rotund și picioare mari puternice. Lână poate fi atât de lungă și scurtă. Adevărat americani cred în dungi Bobtail, deși există diferite opțiuni de culori acceptabile.

Natura iubitor de libertate, dar foarte blajin. companioni minunat pentru copii. Poate fi asistente medicale și jucării care trăiesc în același timp.

O varietate de rase de pisici fără coadă
animale de companie inteligente, loiali si sociabila. vânători și pescari buni. Stramosii acestei rase de pisici au fost Bobtail japonez și pisicile siberiene, care nu putea să nu afecteze rezistența și adaptarea la temperaturi scăzute.

Acest animal de companie se intelege bine in casa, unde există deja câini ca puțin diferit de ei în obiceiuri. El nu se teme de apă, îi place să aducă elemente cu plăcere pe jos cu proprietarul.

La fel ca toți membrii raselor tailless au membrele posterioare mai. Coada ideala a rasei arata ca un pompom mic și constă dintr-o singură vertebră.

Pixie-Bob. Micul trap pe canapea

Reprezentanții acestei rase sunt destul de neobișnuit pentru apartamente urbane. Structura, culoarea și forma cozii, ele sunt mai mult ca un prădător rasi. decât un animal de companie. Acești experți aspect căutat în mod deliberat.

În mod ideal, ar trebui să fie coada scurtă și directă, dar a permis pauze mici. Aceasta rasa de pisici poate fi un număr de non-standard de cifre (până la șapte bucăți).

mic miracol tailless în apartamentul tău va fi un prieten loial. Una dintre caracteristicile acestor roci - ele nu se văd ca centrul universului, ca și alte pisici.