O serie de cărți on-line „pisici-războinici din noua profeție“

O serie de cărți on-line „pisici-războinici din noua profeție“

Noi probleme a venit la pădure, abia a avut timp pentru a recupera de la ultimul război. Oamenii au început o construcție de drumuri amenință să distrugă toți locuitorii săi. Strămoșii stele alege un soldat din fiecare trib și le trimite într-o călătorie lungă pentru a descoperi pisici pădure calea spre mântuire. Tinerii eroi trebuie să treacă printr-două picioare, pentru a scăpa de atacul de șobolan și aproape mor în valurile mării. Doar învățând să aibă încredere unul pe altul, va fi capabil să aleagă să supraviețuiască și să învețe miezul nopții secrete.O serie de cărți on-line „pisici-războinici din noua profeție“

Oamenii continuă să distrugă pădurea, pisicile să condamnarea mor de foame și de boli. Numai întoarcerea mesagerilor StarClan poate da o speranță disperată de mântuire. Dar drumul de intoarcere va fi pentru tinerii războinici sunt mult mai periculoase decât vechiul drum. Moartea se află în așteptare pentru ei în roci, în cazul în care prietenii se vor întâlni cu un clan misterios de pisici de munte. Tinerii războinici sunt pline de curaj și determinare, dar ei nu-și dau seama ce un preț teribil ei vor plăti pentru prietenia și loialitatea lor față de datoria militară.

O serie de cărți on-line „pisici-războinici din noua profeție“


A treia carte a seriei „New Profeția“ este plin de evenimente tragice - pisici razboinici devin proscriși, au pierdut familiile lor, prieteni, iubit, și locuri sacre pentru ei. Bipezi vin la posesia locuitorilor pădurii, și se pare că mântuirea nu este.

O serie de cărți on-line „pisici-războinici din noua profeție“

Patru prieteni, mesageri a adus pisici într-o nouă locație. După ce a părăsit locurile natale, triburile de pădure au parcurs un drum lung și dificil, a suferit mult. Dar problema nu este terminat încă. Pisicile, care au avut în timpul călătoriei pentru a deveni prieteni unii cu alții, va fi din nou împărțită în patru triburi, și de a alege un nou teritoriu. Și, mai presus de toate, vindecători trebuie să găsească un nou loc pentru conversații cu StarClan. Numai atunci o țară străină poate deveni pentru pisici-războinici în această casă.

O serie de cărți on-line „pisici-războinici din noua profeție“

O nouă locație înainte de a fi la pisici pădure acasă nativ. Ei au bombardat mai multe și mai multe teste. Pe teritoriul ThunderClan decontate bursuci și WindClan măturat boala teribilă și de neînțeles. Vindecători sunt implicate - au vis vise moralizator că ei nu pot rezolva. Poate că strămoșii stelare nu au vrut triburile de pădure au fost într-un loc nou?

O serie de cărți on-line „pisici-războinici din noua profeție“

Un Tigerstar crud și arogant care trăiește după moarte într-o pădure întunecată, vine la BlackBerry și vulturi în visele lor. El învață fiii din drum cu ajutorul minciunii si stand de trădare în fruntea a două triburi unite. BlackBerry pentru a face o alegere dificilă: fie ascultă dorințele tatălui său, sau să rămână loiali tribului său și liderul său FIRESTAR. Ce ar fi mai important pentru BlackBerry: o pofta de putere și devotamentul față de ceilalți membri ai tribului.

Erin Hunter