O selecție de scheme simple și eficiente, master-class cu propriile lor mâini

3. 0.33 uF Condensator - 2 buc

4. condensator electrolitici 6,800 microfarazi la 16 volți

Chip-ul are o putere destul de mare de ieșire și este nevoie de radiator pentru răcirea acestuia. Puteți aplica radiatorul pe procesor.Întregul ansamblu poate fi realizată fără utilizarea placa de circuit punctul de cabluri. La început, este necesar să se elimine pinii cip 4, 9 și 15. Ele nu sunt utilizate. Numărarea de ieșire merge de la stânga la dreapta, dacă vă păstrați-l la tine si concluzii, eticheta în sus. Apoi aplatiza ușor concluzii. Terminale de îndoire Alte 5, 13 și 14 în sus, toate aceste pini sunt conectate la sursa de pozitiv. Următorul pas îndoiți pinii 3, 7 și 11 în jos - este o putere minus, sau „pământ“. După aceste manipulări fixați cipul la radiatorul folosind o pastă conductoare termic. Ilustrațiile pot fi văzute de montaj din unghiuri diferite, dar eu încă explic. Pins 1 și 2 sunt sudate împreună - aceasta este drept intrarea canalului, acestea trebuie să fie cositorite condensator 0,33 microfarazi. În mod similar, este necesar să se procedeze cu concluziile din 16 și 17. sârmă comună pentru a introduce o putere minus sau „pământ“.Derivarea 5, 13 și 14 fire de lipire plus de putere. Același sârmă este sudat la plus 6800 uF condensator. Apleca pinii 3, 7 și 11 sunt sudate împreună în același fir, iar acest fir este sudată la borna negativă a condensatorului 6800 uF. Venind de pe un condensator fire merge la sursa de alimentare.

Concluzii 6 și 8 - este o ieșire drept canal, ieșire 6 este sudat la dinamica pozitivă, și de ieșire 8 la minus.

Concluzii 10 și 12 - este lăsat canal de ieșire, PIN-ul 10 este sudat la borna difuzorului pozitiv 12 și un minus.

0,22 uF condensator în paralel, este necesar să se lipi condensatorul 6800 uF.

Înainte de a aplica puterea, verificați cu atenție instalația. ar trebui să fie pus pe intrarea amplificatorului cu dublă 100k rezistor variabil pentru a regla volumul.

O selecție de scheme simple și eficiente, master-class cu propriile lor mâini

„Do it yourself - cu propriile mâini“ - site-ul de casă interesante, realizate din resturi de materiale și obiecte de la domiciliu. Pas cu pas clase de master, cu fotografii și descriere, tehnologie, exemple de lucrări - tot ce trebuie să stăpânească această meserie, sau pur și simplu meseriași. Artizanat de orice complexitate, mare varietate de direcții și idei pentru creativitate.