O enzimă care descompune motive de alcool pentru lipsa de mahmureala

Mahmureala niciodată în viața mea au chinuit și au torturat până acum? Sunt șanse ca alcoolismul este deja prins.

O enzimă care descompune motive de alcool pentru lipsa de mahmureala

În cazul în care considerați că statisticile, și medicii, dependenți de alcool sunt de multe ori oamenii care nu au primit.Prea mult alcool beat distruge treptat ficatul, inima si restul nu sunt mai puțin importante sisteme și organe. Ca urmare, riscurile alcoolice pentru a se găsi un om bătrân, bolnav, care este în întregime în puterea dependenței sale distructive.

Motivele pentru lipsa de mahmureala?

O enzimă care descompune motive de alcool pentru lipsa de mahmureala
În România, conform tradiției utilizate pentru a crede că abilitatea de a bea cantități mari de
alcool și apoi nu se simt beat - un fel de realizare. Este unanim crede că singurii oameni adevărați pot bea bine. Pentru că ei au o sănătate mai puternică decât eroii. Dacă luăm în considerare faptul că în țara noastră există mai multe motive pentru a bea, nu este surprinzător faptul că la astfel de alcoolici chiar să încerce să fie ca.

Și este într-o astfel de situație nu este în puterea Duhului, sau stare bună de sănătate, și părinții care au acordat gene similare. Datorită lor, organismul poate depăși cu ușurință orice băutură alcoolică.

Sunt oameni care au observat intoleranța fiziologică la alcool. Ei nu vor fi în stare să bea alcool fizic, deoarece corpul lor, ei nu l-ar permite. Lipsa de alcool în organism va beneficia oricine. O enzimă care descompune alcoolul (și, probabil, toți sunt conștienți de ea) - este din cauza lui multe chinuri mahmureala. Și toate datorită faptului că enzima convertește etanol (alcool) la acetaldehidă.Când această enzimă este prea mult, alcoolul începe să se transforme în acetaldehidă rapid și mahmureala preia o persoană înainte de intoxicare. Chiar și pe o doză mică de alcool poate inrosi feței și au o durere de cap. Și dacă vă crește doza, se produce intoxicații.

Care este problema și cum să se ocupe cu ea?

O enzimă care descompune motive de alcool pentru lipsa de mahmureala

Cele mai multe dintre aceste persoane dau seama că nu pot să bea. Ei au evitat alcoolul. Dar există, de asemenea, oameni de excludere. Ei continuă să bea, fără să observe împărțirea alcoolului. Reacția este imediată. O enzima care descompune acetaldehida la sigur pentru corpul de compuși în acest tip de oameni un pic, astfel încât acestea suferă apoi de cel puțin o zi.

În Europa, situația opusă. Europenii au puțin enzimei, astfel încât viteza de despicare este scăzută. Dar enzima care scindează acetaldehida la un inofensiv pentru organism înseamnă, acestea, în contrast, suficient.

Se crede că poporul român după invazia mongolilor genotip mixt este prezent, și că e prea rău, pentru că astfel de oameni sunt obtinerea beat lent, și sindromul de retragere de alcool nu îi doare. În acest sens, toată lumea crede că poporul român „știe cum să bea.“ Cu toate acestea, oamenii, uneori, bea, astfel că nu enzimele nu sunt în măsură să facă față, iar apoi cazul de intoxicație acută cu alcool.

O enzimă care descompune motive de alcool pentru lipsa de mahmureala

Deci, în cazul în care alcoolul din corpul uman este suficientă, iar mahmureala nu este încă cazul în caracteristicile biochimice ale corpului uman.

Unele Rumyniyan conține mai multe enzime din organism, care au într-adevăr nu se poate bea.

Există oameni care nu dispun de ambele enzime. Ele se pot obține cu ușurință bolnav de alcoolism. Astfel de oameni nu pot fi limitate la o cantitate rezonabilă de alcool și nu mai bea numai atunci când sistemele de enzime din organism grav epuizate.

Și tratament cu un medicament astfel de oameni atribuie prea târziu, la fel ca în toate organele de progres procesele ireversibile, care afectează ficatul, rinichii, inima si creierul. Apropo, femeile devin ostatici de alcool mult mai repede decât bărbații.

Dacă o persoană știe că corpul său nu tolerează alcool și suferința după împărțirea alcoolului nu poate fi evitată, cea mai bună soluție ar fi să nu începe chiar de băut, pentru că, în orice caz, puteți refuza.