nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

Nunta - este un eveniment important, care necesită instruire în multe domenii. Unele cupluri nu acordă o importanță deosebită selecției de inele, în timp ce alții, dimpotrivă, să încerce să cumpere elementele cele mai șocante care transporta un anumit sens sau ceva individuale. bijuterii de curent de moda pentru mirese schimbari in fiecare an, dar dorința de a avea inel extraordinar este întotdeauna acolo.Variante ale inelelor originale la o nunta

Punerea pe un deget al unei persoane dragi un inel, indicând promisiunea iubirii eterne, vreau să fiu sigur că va reflecta toate emoțiile pe care un cuplu de experiențe. Mai ales relațiile lor, cunoscuții dată sau profesii - se poate spune verigheta. Industria modernă de bijuterii oferă sute de mii de produse pentru căsătorie, satisfacerea nevoilor oricărei perechi. Există o posibilitate de a face inele de nunta la comanda. Selectarea de proiectare și efectuarea de ajustări, puteți comanda simboluri unice ale căsătoriei.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

Trend inele de epocă câștigă fani din intreaga lume. Aceste opere de artă sunt rezultatul celor mai bune programe de masterat realizate manual, în mod deliberat lipsite de luciu, asa ca uite ca și în cazul în care acestea sunt deja mai mult de un deceniu. Combinând aur alb, roșu și galben, cu ornamente bazate pe trecut, bijuterii va fi perla colecției de bijuterii.

Unele cupluri, încercând să arate dragostea lor nemuritoare, folosesc serviciile de saloane, completarea tatuaj degetul inelar. Stil, culoare și model de aplicare dimensiuni, în acest caz, este limitat doar de imaginație. Acesta poate fi o imagine a inelelor, și o varietate de caractere. Conform unor opinii, singura imagine de neșters se poate uni cu adevărat iubitorii.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

Nu mai puțin frecvente - articole pe deget inelul de mireasa si mirele sub forma unui lanț sau frânghie. Uneori folosește pietre prețioase. Unii tineri casatoriti prefera inelul original, cu imaginea unei fraze val de sunet de dragoste. „Tu ești a mea (a mea)“, „Împreună pentru totdeauna“ - aceste cuvinte vor fi criptate pe bijuterii, dar va fi capabil să cunoască adevărata lor valoare. Cel mai neobișnuit este considerat a fi inel-Diafilm. Pe de o parte oval sa plasat imagini miniaturale de tineri casatoriti, iar pe de altă parte - o lupă.

Inel rotativ Double

Continuă să fie un produs tendință care constă din două fundații care folosesc duo-ul de aur alb și galben. Inelul interior (în principal, de argint), uneori decorate cu pietre pe întreaga circumferință este rotit. Matrița poate fi netede sau stilizate lanțuri, curele de ore. Această idee este pusă în practică, multe dintre cele mai importante branduri care produc mii de produse.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

inel triplu

Acest exemplu de realizare a depășit cea anterioară, nu utilizează trio-ul duo ca inele de echipamente speciale legate de metale prețioase. În astfel de produse, folosind alb, galben, roz, auriu rosu, platina sau argint de grad înalt. Ornamentele sunt trei elementele de bază sunt legate între ele, care au un aspect armonios atât împreună și separat.nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

Cu gravura neobișnuită

Inscripția, care este motto-ul pentru toată viața de familie, o aducere aminte a puterii simțurilor pot fi gravate pe inele de nuntă. Alegeți orice limba: engleză, română, latină și caractere japoneze. Cu cât este mai exotic, mai interesant. Scrieți data memorabilă, o declarație de dragoste sau de numele lor. O soluție interesantă este gravura inversă, care lasă un semn deprimat pe degetul cu imaginea, cum ar fi inima.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

pietre incrustate

În plus față de metale, diamant este considerat o bijuterie de podoabă clasic și inele de mireasă simbolizează iubire veșnică. Cel mai puternic element din pământ deține căsătorie tineri căsătoriți prezența, le promite o uniune lungă. Opțiunile disponibile sunt produsele acoperite cu multe diamante mici, care arată foarte rafinat și elegant.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

Cu amprentele digitale tineri casatoriti

Aceste inele sunt model unic de imagine ca amprentele digitale sunt unice. inele de formă sunt foarte diverse: dubla filare, sub formă de inele sau clasic. Imaginea poate fi situată în afara mijlocul sau pe toată latura de suprafață interioară. Cu aceste ornamente stau cu ușurință de inele standard care arată unicitatea emoțiile lor.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

Combinarea mai multor metale

Populare în rândul HONEYMOONERS sunt combinate bijuterii create prin combinarea mai multor tipuri de metale prețioase sau de unul, dar cu diferite nuanțe. In inel, de exemplu, pot fi combinate într-o varietate de tesaturi si modele de aur alb, roz și galben. Bijutieri crea produse originale, permițându-vă să poarte inele de nuntă în combinație cu bijuterii și accesorii dintr-o varietate de materiale.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

Pereche verighete forme originale

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

De ce să alegeți inelul original pe nunta

Verighetele simbolizeaza iubirea veșnică și loialitatea față de unul pe altul. Ei amintesc de ziua în care ați fost de acord să devină unul, și sunt singurul lucru material care va rămâne cu tine pentru totdeauna. mireasa si mirele moderne stick de la principiul de originalitate în alegerea lor, să declare lumii că ei pereche foarte puțin frecvente, dar sentimentele - pentru totdeauna.

Fotografiile de mai jos arată tendința de decoratiuni de nunta non-tradiționale, care reflectă aspectele cele mai relevante ale sezonului. , idei neobișnuite Bright poate surprinde toată lumea împingându pentru a crea bijuterii lor individuale. Ei nu trebuie să fie scumpe, există opțiuni care nu au fost făcute din metale prețioase. În orice caz, inelul va fi doar a ta, care poartă în sine toată căldura inimilor iubitoare.

Iubitorii de lux pot selecta cazuri de inele de nunta, decorate cu pietre prețioase, din metale rare, de cei mai buni maestri de bijuterii de artă. Abundența de variante de produs chiar și în rândul cuplurilor căsătorite vă face să vă doriți să cumpere decorațiunile originale. În mod alternativ, se tratează reciproc într-un astfel de cadou la aniversarea sau un eveniment special pentru familia ta.

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite

nunta originală inele fotografie bijuterii neobișnuite