Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

Delight și euforia extraordinară - acel sentiment care se simte fiecare fată uitam ceremoniile de nunta ale vedetelor de la Hollywood. Dar este într-adevăr imposibil - pentru a ajunge la strălucirea orbitoare de celebrități și de a organiza nunta lor în stilul de la Hollywood? Se poate spune direct că nimic nu este imposibil, și de a crea propria sărbătoare într-un stil similar este realist - cel mai important - face suficient efort și timp, și, desigur, să profite de sfaturile noastre.schema de culori

Nimic nu pare mai scump decât rigoarea și sublinia simplitatea, astfel încât combinația clasică de alb, roșu și negru va permite să respire într-un eveniment de nunta un spirit unic si interesant de la Hollywood.

Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

Imaginile mirii

Înainte de a pregăti nunta nu neglijați posibilitatea de a studia fotografii de nunti cele mai multe actori și actrițe strălucitoare și celebre - și nu a trebuit să inventeze, să urmeze suficient urmele lor. Astfel, rochia clasica mireasa pentru o nunta este formată din următoarele elemente:

 • silueta rochie lunga de mireasa cu un tren și un decolteu adânc, decorat cu pietre și dantele;
 • bijuterii scumpe cu moderație, cu gust;
 • mănuși de mătase sau satin lungi;
 • Pentru o nunta de iarnă în stil Hollywood - pelerina de blană sau batic;
 • Un mic ambreiaj în ton pentru veșminte și buchet de lumină sau strălucitoare.

mireasa make-up în stil Hollywood trebuie să fie perfect - linia perfect conturată de buze, ruj rosu, gene lungi si pielea curata, stralucitoare. Pick up parul de bucle care curg, brațul de marcă Hollywood zâmbet - și imaginea imaculat este gata.mire costum, de asemenea, nu-și asumă nici experimente, cum ar fi la o nuntă în stilul Steampunk - totul trebuie să fie în conformitate cu canoanele:

 • Tuxedo stricte montate perfect pe figură;
 • Butterfly sau cravată;
 • pantofi foarte lustruite, butoni, ceasuri.

Dacă va păstra un echilibru perfect între rigoarea și stilul subtil - cred că imaginea miresei pentru nunta de succes la Hollywood.

Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

invitații

invitații standard nu este tocmai potrivit pentru o nunta, deci porniți imaginația și să înceapă să inventeze ceva unic. Iată câteva opțiuni:

 • Invitație la un poster de film;
 • Invitație la un poster pentru filmul cu mirii în rolul din titlu;
 • Card, decorat în stilul filmului și plicuri sigilate, în frumoasa culoare roșu aprins.
  Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

Proiectare si decor

Utilizați în proiectarea de culorile roșu în cameră, printuri de film, drapaje, postere de film. Pentru ceremonia de nunta, o idee bună pentru covorul roșu și Walk of Fame - luați-o la bord. Apropo, atmosfera generală a evenimentului se suprapune cu nunta în stil Las Vegas.

Decorarea masă de nuntă, utilizați scumpe feluri de mâncare și un număr mare de culori. Ca design muzical se va potrivi cu cele mai bune coloane sonore ale filmelor de la Hollywood ale secolului trecut. Finalizarea festivalului poate fi un foc de artificii spectaculos.

Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

Idei pentru sedinta foto

Nici eveniment Hollywood-ul nu este lipsit de flash-uri de aparate de fotografiat, astfel încât această nuntă ar trebui să fie fotografiate cât mai des posibil. Mireasa si mirele va fi capabil să se simtă ca o stea și ca un bonus de a obține excelent supliment albumul de familie.

Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

Banchet pentru o nunta intr-un stil hollywoodian este împărțit în două părți - o recepție cocktail și o cină completă. Nu va fi fără tort șampanie, snacks-uri, produse alimentare gourmet și nunta, decorate într-un stil rafinat.

Nuntă în stil hollywood de design, fotografie

Nunta a fost organizat în stilul Hollywood - un magic, unic și spumante cu sute de evenimente focare care va fi amintit pentru anii care vor veni și va percepe toate porțiunile prezente uriașe de pozitive.