nunta colorat rochie cele mai bune modele și culori (73 poze)

Multe femei cred că o rochie de mireasa nu poate fi altul decât alb. De fapt, aceasta este credința total incorect. rochie albă pur și simplu considerat un clasic al genului, și nimic mai mult. Deoarece pentru a alege una dintre cele mai importante sărbători din viața lor outfit altele decât cele albe, ai tot dreptul.Designeri oferă colorate complet costumele sau completate cu rochii albe, cu accente luminoase. Cu această preluare - până la tine.

nunta colorat rochie cele mai bune modele și culori (73 poze)

avantaje

Există unele avantaje evidente, caracteristice pentru rochii de mireasa colorate. Acestea ar trebui să fie sigur de a afla înainte de a merge la saloane.

  1. rochie albă poate purta fiecare fată, dar în mod ideal va arata culoarea nu este namnogih. Și alte culori și nuanțe sunt capabili de a debloca potențialul, să se concentreze pe anumite zone, pentru a sublinia culoarea ochilor, culoarea pielii, culoarea părului, și așa mai departe.
  2. Această soluție extraordinară, care va sta afară din, oops, îmi pare rău, masa albă gri de mirese. rochie colorată creează un efect uimitor.
  3. Varietatea de culori - este o oportunitate de a găsi tonul perfect.
  4. costum de culoare este un aspect la fel de benefice, cum ar fi la ceremonia de nunta clasica, si tema nuntii.
  5. În cazul în care costum de lumină mire, în timp ce mireasa în alb pe fundal va arata stins. rochii Contrast vă permit să devină decorarea principală a sărbătorii.

nunta colorat rochie cele mai bune modele și culori (73 poze)

Pe fondul acestor avantaje evidente, aceasta ar trebui să ia în considerare mai multe nuanțe. Încălcarea rezultatelor lor în nu consecințele cele mai de dorit:

  1. Nu puteți amesteca în aceleași mai multe culori costum, cu excepția cazului în rare excepții. Cea mai bună opțiune - este una sau două culori care completează culoarea principală a rochiei;
  2. Este mai bine să renunțe la rochia, a cărei culoare este prezentă în garderoba dvs. din motivele obiective pentru tine. La nunta, este mai bine să nu experimenteze, și să acorde prioritate acelor nuanțe care sunt exact „dvs.“;
  3. Culoare Perfect - este aproape de tine în viață. În acest fel, va fi capabil să se simtă confortabil și încrezător toată seara;
  4. Fii atent la modul în care tinuta ta este în armonie cu rochia de mire. Nu este necesar pentru a crea efectul, dacă ai venit cu două nunți diferite.


Păstrați în minte, alegerea rochiei luminoase însoțită de necesitatea de a alege accesoriile potrivite, fac o coafura potrivita. Nu uita despre designul restaurantului, sala de banchet, unde au loc nunți. Ar trebui să fie, de asemenea, luminos, dar nu umbrească imaginea. Acest lucru asigură că toate fotografiile dovedesc excelent, iar oaspeții nu se vor uita în curând triumful la care au fost invitați.

nunta colorat rochie cele mai bune modele și culori (73 poze)

Culoarea acidă

Dacă nu doriți clasic, plictisitoare ceremonia de nunta si doresc culori luminoase si pozitive, apoi încercați tinutele de acid. Fiți atenți la variațiile, roz, portocaliu, nuanțe galben, verde de acid, care va face imaginea unul memorabil.

Doar nu uitați să-mi placă costum necesită selectarea de accesorii pentru a se potrivi, precum și echiparea mirelui cel puțin unul elemente notabile care se potrivesc cu culoarea rochiei. Acesta poate fi o floare în buzunarul de la piept, cravată, mănuși și așa mai departe.

culori pastelate

Dacă sunteți atât de hotărâți să renunțe la tradiția, sau aveți motive dumneavoastră, în timp ce nu în mod necesar în calitate atât de brusc. Este perfect posibil să se înlocuiască rochia albă clasic pe o rochie, realizate în culori pastelate.

nunta colorat rochie cele mai bune modele și culori (73 poze)

De exemplu, roz, piersica, turcoaz și albastru arata superb, dar nu-mi place deloc. Și dacă vom organiza o ceremonie pe plajă sau în mediul rural, în timp ce umbra pastel original va juca culori complet diferite și de a crea o imagine unică.

Notă culorile pastelate alese în funcție de tonul pielii. Unele nuanțe pot evidenția punctele slabe, în timp ce altele, din contra - pentru a sublinia frumusețea naturală. Pale-jupuite fetele ar trebui să renunțe la tonuri pastelate reci, și roz - este prerogativa miresei tăbăcite.

nunta colorat rochie cele mai bune modele și culori (73 poze)

Foarte important, designerii se referă la tonuri pastelate în crearea de rochii de mireasa. Folosind culori, cum ar fi verde, albastru, argintiu, fildeș, ei se concentrează exclusiv pe umbra care se taie cea mai mare parte un simplu, clasic. De asemenea, costumele foarte popular în stil baroc.

Purtarea roșu rochie de femeie normala, mirele devin transformat în inimile subjugator de sex masculin frumusete fatale. Este culoarea pasiunii, plinătatea vieții și a energiei. Ea simbolizează, de asemenea, dragoste, căldură și confort. Acesta este ales natura imaginativă, energic, cu o finalitate și emoțional, oameni fericiți și lideri.

nunta colorat rochie cele mai bune modele și culori (73 poze)

Luați în considerare poartă acest costum, a face apel la tradițiile stabilite. Nu toată lumea va înțelege. În acest caz, comportamentul ar trebui să fie modest și imobilizat. Dacă crezi în tine, știi cum să se aplice, sunt diferite de determinare, atunci o rochie roșie - este alegerea perfectă.