Numero de păr preț masca, comentarii

Numero de păr preț masca, comentarii

Bine îngrijit, sănătos și păr strălucitor este un atribut obligatoriu de succes, o femeie frumoasă. Într-un efort de a realiza acest ideal, sexul frumos folosesc tot felul de remedii industriale și populare. Dar, ca de obicei, adevărul se află între ele. Masca de par Brelil Numero combină cele mai recente realizări ale științei cu darurile naturii. Unul a apărut în dulap, ea nu-l lase și să devină un asistent de încredere în îngrijire.Eficiență Brelil Numero

dieta necorespunzatoare, stresul, sufla-uscare, coafurii si efecte negative asupra mediului - aceasta nu este o gamă completă de efecte dăunătoare, care suferă de păr.

Ei au nevoie de protecție regulată și restaurare. Acest lucru nu neapărat caută în mod constant serviciile profesioniștilor. Brelil Compania italiană a dezvoltat o linie de produse de îngrijire a părului, care nu permite rapid, eficient repararea prejudiciului și de a restabili frumusețea.

Acesta prezintă masca pentru vopsit, uscat sau scăzut, keratină din ulei de Macassar, precum și pentru toate tipurile.

Masca pentru par uscat si deteriorat cu avocado si unt de shea. Este cel mai potrivit pentru restaurarea părului colorat, deteriorat ca urmare a solicitărilor termice în timpul aplicării, uscarea sau ondulator. Pe lângă elementele de bază, ca parte a masca numero amino, cupru, fier, vitamine și proteine. Combinația acestor elemente face posibilă să pătrundă adânc în păr, oferind-o cu alimente, și de recuperare în profunzime.

Atunci când este utilizat în mod regulat, acestea vor avea o strălucire sănătoasă, fermitate și elasticitate.

Masca pentru toate tipurile de păr intens hrănește și reface structura internă a părului prin îmbunătățirea fluxului sanguin prin oi extract. textură ușoară, fără cântărire a părului, ceea ce le face moale si supla. Este perfect restaurat sfaturi posechennye de păr lung, a scăpa de pierde luciul, ceea ce le face docili și mai dens. ea are, de asemenea, un efect pozitiv asupra creșterii.

Numero de păr preț masca, comentarii

Există, de asemenea, o Numero masca cu ulei de Macassar și cheratină. Ea pătrunde rapid în keratina de păr și prin păr intensivă restaurări. Efectul cererii aproape de cabină, ceea ce nu este surprinzător, deoarece este adesea folosit de către profesioniști. Acesta îmbunătățește circulația sângelui și echilibrul gidrolpidny.Cu silicon de instrumente profesionale Numero acoperă părul cu un strat subțire de protecție pentru a proteja împotriva influențelor negative. După ce aplicațiile lor sunt ușor de pieptănat, devin drepte și sfărâmicios.

Aceste măști sunt galben-verde au un miros plăcut și o consistență groasă, dar în vrac. Acestea sunt produse în borcane mari de 1000 ml, care de multe ori nu-ți faci griji de cumpărare asta.

cerere

măști Numero sunt aplicate pe părul prespălat. Înainte de a aplica mijloace de par poate fi ușor uscat cu un prosop, și stoarceți cele mai bune mâini. Apa nu trebuie să curgă în jos. În cazul în care îngrijirea părului este mai bine pentru a evita ștergerea cu un prosop, aceasta poate afecta negativ forma lor.

Masca poate fi manipulate direct din borcan, dar este mai bine să folosiți o lingură specială, care este inclus.

Noi trebuie să ia agentul într-o cantitate suficientă pentru a acoperi întreaga lungime a parului. se aplica cu grijă masca, răspândirea pe întreaga lungime. O atenție deosebită este de dorit să plătească sfaturi, acestea sunt, de obicei deteriorate mai mult decât în ​​alte părți. Masa poate fi frecat ușor în scalp. În cazul în care parul este gras sau predispus la conținutul de grăsime ar trebui să fie evitate mijloace de a ajunge la nivelul scalpului și rădăcini, se poate da un efect contraproductiv.

După aplicarea masei trebuie lăsată timp de 10 - 15 minute. În funcție de gradul de deteriorare a parului, de data aceasta poate fi prelungit până la o oră. Excepția este masca cheratină, acesta nu ar trebui să fie lăsat timp de mai mult de 5 minute.

După acest timp, se clătește cu mijloace suficiente de apă, fără șampon. Masca Numero promovează ușor de pieptănat și previne încurcarea, dar mai bine pentru a lasa parul uscat tine. Pieptănat umed le poate provoca daune. Datorita acestei proprietati fonduri Numero poate fi folosit ca un balsam de par, pur și simplu, spălați-l imediat după aplicare.

Care sunt masca rețete muștar pentru păr, poate fi înțeleasă prin citirea acestui articol.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în masca pentru par pe baza de ulei de camfor. Toate informațiile cu privire la modul în care acestea sunt făcute, aplicate și spălat, indicate aici, în acest articol.

Fă-o astfel de mască, este de dorit să nu mai mult de o dată pe săptămână și o lună mai târziu, starea de sănătate a părului îmbunătățește considerabil, și activat de creștere a acestora în trei luni.

Opinii cumparatori

Majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți cu prețul de buget. La prima vedere, este semnificativ și variază 1000-1400 p, dar înregistrată într-un borcan de volum de 1 litru, devine destul de accesibil.

Opinii de o mască de pe Internet sunt diferite, dar marea majoritate a acestora pozitive. Clientul a remarcat un miros de echilibru, placut dar discret, cu randament ridicat, precum și textura vâscoasă și densă plăcută la atingere. Nu este indiferentă față de moliciune, strălucirea și ușurința de pieptănare.

Site-urile cu comentarii sunt pline de imagini impresionante marcate cu „înainte și după“.

Cu toate acestea, orice regulă există excepții. Ca orice produse cosmetice masca Numero nu se potrivește tuturor. Unii clienți femei rețineți că părul își pierde volumul și mulțumit de rezultatele de pe rădăcina părului gras, precum și necesitatea de a se plânge de înroșirea feței lung. Multe negativ cauza parului așteptări premature efect surprinzător sau utilizării neregulate.

Poate că sunt doar interesat de masca de par cu ulei de in. Exact cum se face și în ce condiții se aplică pe păr, precum și multe altele.

Citeste comentarii despre uleiul de germeni de grâu pentru păr poate fi în acest articol.

Puteți înțelege, de asemenea, nemulțumirea unui volum mare de bănci cei care masca nu se ajunge din diverse motive.

Nu contează dacă ea se bucură de rețete ale oamenilor și selectează realizările științei moderne, măști Numero vă permit să o faci singur, fără a recurge la specialiști. Numero Professional realizează un efect salon în privat.