Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

Bucătăria noastră este considerat unul dintre cele mai hrănitoare, gustoase și bogate în lume. Strămoșii știa multe despre mâncare și dragoste mâncare bună. Pentru el merge pentru cinci sau șase ori pe zi. Totul a depins de perioada anului, lungimea de lumină naturală și necesitate economică. Și îl numește - perehvatka. prânz, cină, paobed, cina si pauzhin. Interesant, această tradiție a observat piosenie până la abolirea iobăgiei. Odată cu apariția capitalismului, numărul de mese zilnice a fost redus mai întâi de trei ori, și apoi la două.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografiiPrincipalele ingrediente de preparate din bucătăria rusă

mâncăruri populare românești sunt întotdeauna disting printr-o mare diversitate. Străbunicii meniu conținute și cereale, carne, pește, legume, ciuperci și fructe de pădure, și și fructe. Ei au știut cum să facă și ulei. De altfel, ulei de in pentru produsele alimentare care nu sunt consumate. Acesta a fost folosit ca bază pentru vopsele. uleiuri de nuci parfumate de cedru și alun sunt extrem de populare, ca aliment cu aromă de cânepă, muștar și semințe de mac. În general, uleiul nu este ocupat un astfel de loc de mare în dieta lor, așa cum este acum. Dar masa a fost soiuri și specii diferite.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

schimbări istorice

După adoptarea de feluri de mâncare Ortodoxiei populare românești au devenit mai diversă. Acest lucru nu este surprinzător. În cazul în care mai mult de jumătate din zile într-un an, interzis consumul de uleiuri din carne, lapte, ouă, pește și legume trebuie să fie creativi.

După poziții lungi Rumyniyane se consolau cu bucurie Skoromniy ospat, vite bune de rasa foarte mult, și terenuri de vânătoare mișunau cu creaturi vii - iepuri, fazani, potârnichi, rațe, cocoși de munte, cocoși de munte, cocoși de munte. Hunt ursi, cerbi, elani, mistreți. Intrarea într-o mulțime de teren a reînnoit populare feluri de mâncare naționale românești și meniul nostru sa extins considerabil. Mulți dintre noi la compatrioții dieta a făcut un rege-reformator - Petru 1. A început tradiția de a face unt din smântână și smântână, așa cum se obișnuiește în Țările de Jos. El face parte din introducerea de noi culturi și interzicerea rotația culturilor cu privire la cultivarea de amarant, care este acum cunoscut sub numele de Amaranth.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii
mod de viață în România, sa schimbat și mâncăruri populare tradiționale românești actualizate în mod repetat. Istoria țării cu cercul marilor tradiții ale vieții descrise în eseurile asupra trecutului rus Mikhail Ivanovich Pylyaevym, Vladimirom Alekseevichem Gilyarovskim, Nikolai Ivanovich Kostomarov, Ariadna Vladimirovna Tyrkova Williams.

Bucătăria Famous Rusă

Tradiții s-au schimbat, dar unele au trecut testul de preferință timp. Peste tot în lume, este conștient de aceste feluri de mâncare populare românești, cum ar fi supa, clătite, supa, cereale, placinta, plăcintă, jeleu, hash, cvas, Sbiten, mied etc Peste, ciuperci, boabe - .. Asta din care a pregătit mai des .

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

Fumatul, strămoșii noștri nu au știut. Acesta a venit în România la începutul secolului al XX-lea. Carne și pește fiert, coapte, fierte, sărate, kvass, mâncatul crude sau uscate sub forma stroganina. Sturgeon, nisetrul, morunul au fost în nici un regim alimentar bogat în monoterapie. supa delicioasa, gelificat sau plăcinte de la un pește nobil mâncat și oameni obișnuiți. Clătite cu caviar, plăcinte Hare, jeleuri de sturioni stelat, terci cu spumă din crema topită - este bucate tradiționale populare românești. Lista nu este definitivă. Prea puține informații cronică au supraviețuit până în zilele noastre. certificat de mai mult sau mai puțin complet din secolul al 9-lea.

supa de varza rusă și cuptor

Supa - un fel de mâncare universal, care este restaurante ale vizitatorilor români în străinătate bine-cunoscute. Pronunțarea corectă a acestui cuvânt a devenit chiar un fel de divertisment. În limba germană, de exemplu, pentru a indica combinațiile scrisoare „supa“ este folosit la fel de mult ca și 8 litere. Dintre acestea, 7 - consoane. Încercați de câteva ori pe scurt pentru a spune o combinație de șapte consoane si o vocala la sfârșitul anului.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

Supa poate găti legume, ciuperci, carne, supa de pește. Ciorba este gătită din varza sau saramura din alte legume. Rusă bucate naționale bucătăria nu sunt supuse unui tratament termic. Dacă fierte supa, supă, terci de cereale și așa mai departe. Că nici un produs nu sunt prăjite separat, așa cum este acum. Fie fierte sau coapte. Acestea au fost preparate într-un cuptor de piatră mare. Farfuria nu vine în contact cu focul deschis. Este, așa cum au fost languishing la o viteză constantă sau scăderea lentă a temperaturii pe toate părțile, nu numai din partea de jos. Acest lucru a dat mâncarea o aroma deosebita, textura si consistenta. Până când nu se ajustează alimentul rapid de fierbere. Indicatorii mai semnificative au fost diferite - la pâine, atunci există o febră foarte mare, după pâinea - adică, la o temperatură mai scăzută și pe spiritul liber. Alimente pregătite pentru o lungă perioadă de timp. Orice supa sau terci, apoi într-un cuptor fierbinte timp de mai multe ore, a dobândit un gust destul de uimitor, și substanțe utile în astfel de tratament a rămas semnificativ mai bune.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii


În gama de electrice sau de gaz este imposibil de a reproduce gustul, Kojima diferite feluri de mâncare populare românești. Numele lor sunt în cărți de bucate vechi - un Narghilea, tyurya, zatiruha, babysitting, Kurnik, Kulaga, Solodukha, logaza, Jour, mizerie, povaliha, Gamula, vole, Krupennikov, fulgi de ovăz și altele.

Fulgi de ovăz - o masă pregătită special de ovăz sau orz, care pot fi utilizate în multe feluri diferite. Solidul purificat din coji de cereale aburite, uscate, calcinate și măcinate în făină. Făină de fulgi de ovăz se toarnă lapte fierbinte, apa, supa, supa de fructe de pădure, fructe sau legume. Ea nu formeaza gluten, dar se umflă foarte bune și se îngroașă. Gatiti sau se fierbe fulgi de ovăz nu este necesar. În această făină conține o cantitate mare de lecitină, care este distrus la temperaturi ridicate. Fulgii de ovaz îngroșat, uneori, supă și Kalju. Toloknyanaya grăsime terci incluse în regimul alimentar al meniului unui soldat. Fulgi de ovăz cu boabe și se amestecă timp de câteva ore, a fost plasat în cuptor. Fructe de padure s-au dat suc, făină de înmuiate și coapte prin. Sa dovedit delicatetea cele mai delicioase, care este consumat cu miere.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

În termeni moderni, o narghilea - o supă de pește, sau, mai degrabă, Solyanka. Cu toate acestea, vechiul Kalia a fost făcută pe saramura de varză sau castraveti murati. Saramura i se permite să adăugați kvass. Fish a fost luat sturioni și icre negre. Adesea preparat pe un vițel negru. Kalia diferea supa foarte bogat, cu un gust picant. Alteori a fost făcută din rațe, cocoși de munte și prepelițe. Gătită într-un cuptor timp de câteva ore, a fost obtinut extrem de savuroase si joc os tenderize la starea moale. În ierburi grădini cultivate. - marar, chimen, hrean, muștar și alte ierburi aromate, strămoșii noștri folosite cu pricepere, dar cu trecerea timpului, multe secrete au scufundat în uitare, ca loc de ierburi interne a luat mirodenii aduse din Asia de Est.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

În prezent, Kalju pot fi preparate din somn sau cambulă și ROE de cod. Saramura este potrivit de castraveți butoi, varză, măsline, pepeni verzi și alte fructe. Este important ca acesta nu conține conservanți și oțet.

Este un vechi rus vas de vacanță populară. Rețeta implică drojdie sau aluat nedospit. Anterior, pentru a face prăjituri mici, care au fost umplute cu terci, ciuperci, pește și legume combinate într-o singură mare plăcintă. este foarte bine coaptă în cuptor, prin rus, el a obținut suculent și luxuriantă. Fără Kurnik nu face nici o nunta. Acesta a fost folosit pentru prezicerea viitorului. În funcție de cine a primit ce topping-uri, făcând interpretare.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

Hash preparat, de preferință, în timpul verii. Este un fel de mâncare rece, ca o supa. La centrul de ea - și cvas fin tocat legume proaspete. amestecătură modernă nu numai cu cvas, ci și pe chefir. În plus castraveți, ceapa verde, ridichi, ouă, pune carne fiert aromat cu smântână și o cantitate mare de salata verde - mărar, pătrunjel, etc ...

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

Miere în țara noastră au fost întotdeauna mai multe. În cantități mari pentru export. Înainte de apariția de zahăr îndulcit numai cu miere alimente. Cu el am fiert fructele pentru iarna, prepararea de băuturi. tratat termic de miere nu a fost la fel de conștient de marile avantaje ale acestui produs pentru sănătate. Bea de făcut cald sau rece.

În samovar apă încălzită în acesta și presat iarbă. Aceste bulioane au fost folosite peste tot. flori de tei, mușețel, salcie plante medicinale, afine, zmeură, căpșuni și alte plante au fost recoltate și uscate în timpul verii. compoturi de fructe cu miere pe rețete vechi, din nou, a intrat în modă.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

carne inundabili și jeleuri

Străinii remarcat faptul că în România sunt preparate reci foarte bune - carne aspic și jeleuri. Lor preparată din sturioni. În carnivor de iarnă din porci și păsări de curte sugari. Carne de vită alimente aproape nu a folosit niciodată pentru că boii arat pământul și vacile dau lapte. Carnea de porc nu este, de asemenea, se plâng. Găini și rațe depun ouăle. Furnizorul principal de carne a fost o pădure. Jocul a fost principala carne în timpul perioadelor în afara posturilor. carne inundabili cu aromă sosuri și jeleuri hrean, muștar, oțet și sare.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

De la Marea Albă în plimbări cu sania de iarnă în România centrală au fost luate de sturioni. Ouăle din acest pește nu a fost o delicatesă. Și săraci și oamenii bogați mânca în cantități mari. În butoaie ei mari au fost luate în străinătate. ouă proaspete mâncat cu oțet și sare.

Mirosea până la starea crocantă și coaptă într-un cuptor în același fel de mâncare servit la masă. Ea a copt, astfel încât oasele și înotătoarele au devenit foarte moale și discret.

De la sturioni vyazigi a făcut umpluturi plăcintă. Vyaziga îndepărtate, curățate și uscate. După cum este necesar aceasta se suspendă, se taie și se amestecă cu terci, a făcut plăcinte. Bazine, sau turte de pește, preparate din pește crud.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

Supa de sturioni, sturioni stelat, nisetrul și morunul făcut pe un bulion complex. În primul rând preparată pește râu mic, care nu a fost curățat, iar după gătit aruncat. Aceasta supa sau supa, a servit ca bază pentru supa regală.

feluri de mâncare populare românești nu sunt preparate din uboiny, produs de femei. De asemenea, nu este adecvat în hrana de animale care se hrănește cu hoituri, adică raci.

După reforme Petru și apariția unei „fereastră către Europa“ în România au fost importate vin, zahăr. Peste tot drumul comercial țară din China și India în Europa, a fost pus. Așa că am avut ceai, cafea, condimente și așa mai departe. D.

Împreună și noi tradiții au venit cu ei, dar feluri de mâncare populare românești, imagini de care sunt prezentate în articol, încă este iubit și în cerere. Dacă gătiți-le în cuptor sau multivarka, ele vor fi un pic ca versiunile autentice.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

9 feluri de mâncare și produse care nu ar fi Elisabeta a II-curios despre stilul de viață al regalitatii? Faceți cunoștință cu feluri de mâncare, care evită britanic Regina.

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii

Numele popular fel de mâncare românească, istorie, fotografii